اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دستگاه جوجه کشی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دستگاه جوجه کشی

اینارو گفتم که بدونید دنبال راهنماییهای کلی نیستم بلکه دنبال تجربه های عملی و به اشتراک گذاشتنشونم
    سوراخ های هوایی هم با توجه به نوع بدنه شکل بدنه و سایز اون تعیین میشه.
    خیلی کلی توضیح دادی دقیق تر میشه بگی؟

دیدگاه

در واقع با این سنسور ما طعم واقعیه شکست رو تجربه کردیم توضیح اینکه برای بار اول حدود 400 عدد تخم مرغ رو تو دستگاه گذاشته بدیم و همه چیز خوب بود تا روز هفدهم(فقط سه روز مونده بود) وقتی اول صبح رفتم به دستگاه سر بزنم و درشو باز کردم دیدم دستگاه هنگ کرده و دما رو 40 هم بیشتر کرده بود و تو محفظه هم پر بخار بود.خلاصه 400 تا جوجه برشته شدن حتی یه ویدئو هم از این افتضاح داشتم که خیلی حال به هم زن بود.خلاصه اخرش هم نفهمیدم مشکل 8051 بود یا سنسور یا ...خلاصه از این سنسور متنفر شدم.عکس زیر کنترلرشه
      اینها نکات خیلی قابل توجه و مهمی بود
      من توصیه میکنم از دوتا سیستم کنترلر مجزا استفاده بشه که یکی دما و رطوبت و ... نگه داره و دومی هم عمل کرد میکرو اول رو تحت نظر بگیره که اگه به هر دلیل مثلا سوختن یا خراب شدن یک سنسور یا رله پارامتر های دما و رطوبت و تهویه و .... از محدوده مجاز عبور کرد جیغ و داد بکشه و کلا نهایت سعیش رو بکنه که به میکرو کنترلر کننده بفهمونه که داره اشتباه میکنه و تو کنترل کمک دستش باشه عین یک کمک خلبان
      تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
      داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

سنسور SHT 15 و SHT75 هم دما رو بادقت بالایی میگیره و هم رطوبت رو
        من نظرم در مورد کنرل دما ، استفاده از PID هست که برنامش رو میشه برای میکرو نوشت و خیلی بهتر از ترموستات هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila

اینها نکات خیلی قابل توجه و مهمی بود
          من توصیه میکنم از دوتا سیستم کنترلر مجزا استفاده بشه که یکی دما و رطوبت و ... نگه داره و دومی هم عمل کرد میکرو اول رو تحت نظر بگیره که اگه به هر دلیل مثلا سوختن یا خراب شدن یک سنسور یا رله پارامتر های دما و رطوبت و تهویه و .... از محدوده مجاز عبور کرد جیغ و داد بکشه و کلا نهایت سعیش رو بکنه که به میکرو کنترلر کننده بفهمونه که داره اشتباه میکنه و تو کنترل کمک دستش باشه عین یک کمک خلبان
          ایده خوبی بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2

این اولین دستگاهییه که ساختیم.کنترلر 8051 هست.سنسور رطوبت HS1101 و سنسور دما DC1820 که خدا رحمتش کنه خیلی سنسور خوبیه.این دستگاه خوب کار میکرد و 80 در صد بازده داشت
            ای ول این سنسور رطوبت رو چطوری راه انداخنتی؟ میدونم که بهترین حالتش اینه که یه خازن سنج دقیق با میکرو بسازی یا اینکه با 555

دیدگاه

من این عکسارو گذاشتم بحث گرمتر بشه نمیدونم چرا همه فرار کردن :sad:
              اروین جان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                اروین جان
                آخه 400 تا جوجه رو به ملکوت اعلا فرستادی :icon_razz:

ولی بین این قطعاتی که توی این مدار استفاده میشه دقت رو خیلی میاره پایین چون هر کدوم یه ترلانسی دارن مخصوصا" ای سی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx

ولی بین این قطعاتی که توی این مدار استفاده میشه دقت رو خیلی میاره پایین چون هر کدوم یه ترلانسی دارن مخصوصا" ای سی!
                  نه اروین جان مسئله این نیست گفتم که میکرو هنگ کرده بود.ما دنبال دقتهای فضایی رفتیم سراغ اون سنسور کذایی(sht11) و گند زدیم تو نتیجه نهایی(کیف کردی وزنو :icon_razz الان به این نتیجه رسیدم که 1درجه اینور اونور زیاد فرق نداره مهم قابلیت اطمینان مداره و اینکه تو هیچ شرایطی تخم مرغهارو تنها نذاره.
                  آخه 400 تا جوجه رو به ملکوت اعلا فرستادی
                  اگه فیلمشو میدیدید چیکار میکردید.. :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                    نه اروین جان مسئله این نیست گفتم که میکرو هنگ کرده بود.ما دنبال دقتهای فضایی رفتیم سراغ اون سنسور کذایی(sht11) و گند زدیم تو نتیجه نهایی(کیف کردی وزنو :icon_razz الان به این نتیجه رسیدم که 1درجه اینور اونور زیاد فرق نداره مهم قابلیت اطمینان مداره و اینکه تو هیچ شرایطی تخم مرغهارو تنها نذاره.اگه فیلمشو میدیدید چیکار میکردید.. :cry:
                    دعوات نکردن؟

دیدگاه

فرض کن زدی یکیو کشتی اونوقت میترسی بابات کتکت بزنه من خودم انقدر :cry2: بودم که کسی نکرد.

دیدگاه

سلام...ببخشید می شه برنامه ای که برای سنسورhs1101 نوشتین و فایل پروتیوسشو بذارین لطفا....من تا حالا با میکرو کار نکردم ولی این سنسور پروژه ابزاردقیقمه...لطفا راهنمایی کنین...sht11 طرز کارش چجوریه؟مدارشو کسی داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                          اروین جان
                          با سلام به جناب B2
                          برای راه انداختن hs1101 ار 555 معمولی استفاده کردین یا از نوع cmos چون ظاهرا تو دیتاشیت نوع cmos رو توصیه کرده
                          http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/humirel/HS1100.pdf

دیدگاه

سلام دوستان
                            نه به اون موقع که همه فرار کردن نه به حالا که همه حمله کردن :biggrin:
                            بله از 7555 استفاده شد که یادمه سخت گیرمون اومد.ولی با معمولیشم تست کردیم کار میکرد.
                            در مورد برنامه هم چون کارای برنامه نویسی با من نبود نمیتونم دقیق توضیح بدم ولی هم برنامه رو براتون میذارم هم از برنامه نویسش میخوام که اینجا براتون توضیح بده.خوبه؟

دیدگاه

برای اینکه بحث بی هدف دنبال نشه یک سوال
                              کسی از بچه ها از قیمت بازار جوجه و تخم مرغ خبر داره ؟

قیمت تخم مرغ نطفه دار چند و قیمت جوجه یک روزه
                              تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                              داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

برای اینکه بحث بی هدف دنبال نشه یک سوال
                                کسی از بچه ها از قیمت بازار جوجه و تخم مرغ خبر داره ؟

قیمت تخم مرغ نطفه دار چند و قیمت جوجه یک روزه

سلام ، فکر کنم توی هر شهری قیمتهاشون فرق کنه...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X