اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دستگاه جوجه کشی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دستگاه جوجه کشی

جوجه یه روزه که فکر نکنم گیر بیاد چون خودم تو کار جوجم
    مگر این که اشنا ی خیلی نزدیک داشته باشی تا جوجه رو سریع وارد دستگاه کنی مثل همسایه ای که چند تا مرغ داشته باشه با خروس که جوجه کنن وجوجه اش رو شاید به تو بده چون جوجش برای خودش خیلی ارزش داره و اگه خسیس نباشه بده من که خودم به کسی نمیدم
    اما تخم نطفه دار رو میتونی از مرغ فروشی ها تهیه کنی که قیمتش هم تو جاهای مختلف متفاوته
    قیمتش باید از 1000 تومن شروع بشه تا 2500 تومن $-)
    اگه میخواید یه دستگاه جوجه کشی بزرگ در ست کنید که توش بیش از 50 تا تخم قرار بدید و مکانی نیز با امکانات کامل داشته باشید تا وقتی جوجه ها بزرگ شدن از انها نگهداری کنید می صرفه
    Sometimes to get more best things
    Have lost the good things

http://up.vatandownload.com/images/4...yoiozp4ro7.gif
    3A(HD) PS

دیدگاه

این برنامه ای که گفتینو کی می ذارین؟ واقعا لازم دارم...ممنون می شم زودتر بذارید...

دیدگاه

با سلام
        خواهشا در رابطه با توان دستگاههایی که ساختین هم توضیح بدین که چند واتی هستند ؟ آیا از نظر اقتصادی به صرفس یا باید یه پول هنگفتی هم به اداره برق بدیم و اخطاریه برامون بیاد که مشترک پر مصرفیم؟
        انصاف نباشد که من خسته رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

دیدگاه

اینم از برنامه.برای کالیبره کردن میتونید از SHT75 استفاده کنید.راستی برنامه به زبان اسمبلی هست.میکرو هم 8051.
          http://kaltaghii.persiangig.com/document/INCUB15.ASM
          نوشته اصلی توسط میکرو آرم
          با سلام
          خواهشا در رابطه با توان دستگاههایی که ساختین هم توضیح بدین که چند واتی هستند ؟ آیا از نظر اقتصادی به صرفس یا باید یه پول هنگفتی هم به اداره برق بدیم و اخطاریه برامون بیاد که مشترک پر مصرفیم؟
          المنت دستگاه 1200 واته.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
            اینم از برنامه.برای کالیبره کردن میتونید از SHT75 استفاده کنید.راستی برنامه به زبان اسمبلی هست.میکرو هم 8051.
            http://kaltaghii.persiangig.com/document/INCUB15.ASMالمنت دستگاه 1200 واته.
            خیلی زیاده 1200 وات تو خونه نمیشه استفاده کرد

دیدگاه

خیلی زیاده 1200 وات تو خونه نمیشه استفاده کرد
              دستگه من خونگی نیست برای خونگی از لامپ 100 وات هم میشه استفاده کرد.به عکسایی که گذاشته بودم نگاه کن.

دیدگاه

اگه بخوایم ظرفیت دستگاه 240 عدد باشه المنتش باید چند وات باشه در ضمن ظرفیت دستگاه خودتون چندتاس؟

دیدگاه

اگه بخوایم ظرفیت دستگاه 240 عدد باشه المنتش باید چند وات باشه در ضمن ظرفیت دستگاه خودتون چندتاس؟
                  بستگی به حجم دستگاهت داره.گرمکنی که استفاده میکنی باید تو مدت قابل قبولی بتونه دمای داخل دستگاه رو به میزان مورد نظر(37) برسسونه حالا اگه المنتت توانش زیادتر باشه زمان روشن بودنش کمتر میشه و اگه توانش زیاد باشه باید مدت بیشتری روشن بمونه.من با سعی و خطا المنتو گذاشتم.ظرفیت دستگاه ما میتونه تا 5000 تا هم اضافه بشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                    بستگی به حجم دستگاهت داره.گرمکنی که استفاده میکنی باید تو مدت قابل قبولی بتونه دمای داخل دستگاه رو به میزان مورد نظر(37) برسسونه حالا اگه المنتت توانش زیادتر باشه زمان روشن بودنش کمتر میشه و اگه توانش زیاد باشه باید مدت بیشتری روشن بمونه.من با سعی و خطا المنتو گذاشتم.ظرفیت دستگاه ما میتونه تا 5000 تا هم اضافه بشه.
                    بابا ایول 5000 تا !!!! به امید خدا منم یکی میسازم خیلی لذت بخشه که وقتی با دستگاهی که خودت میسازی یه موجود متولد بشه.ممنونم از راهنماییت

دیدگاه

سلام خدمت دوستان اقای b2 من می خواهم دستگاه جوجه کشی خانه گی بسازم مثل همون که عکس گذاشتید تا الان خودم چندبار سعی کردم دستگاه را بسازم اما نشده خیلی هم ضرر کردم دوست عزیز میشه یه کمکی به من بکنی که چه جوری این دستگاه را بسازم من در الکترونیک مبتدی هستم میشه روش ساخت کنترل دما و رطوبت با برنامه اش را به طور ساده قرار بدهی خدا خیرت بده

دیدگاه

در مورد تخم مرغ ها هم میگید! تخم مرغ ها رو از کجا تهیه میکنید؟ نطفه دارن؟
                        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                          در مورد تخم مرغ ها هم میگید! تخم مرغ ها رو از کجا تهیه میکنید؟ نطفه دارن؟
                          تخم مرغ نطفه دار از مغازه هایی برنده فروشی میتوانید تهیه کنید باید بگید که تخم مرغ نطفه دار می خواهید وگرنه ممکنه بهت تخم مرغی بدن که بعد 21 روز نیمرو بشه به جای جوجه

دیدگاه

من میخاستم تخم طاووس رو از یکی بگیرم ولی دستگاشو ندارم-و اینکه شرایطش با تخم مرغ یکیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -Takesh-
                              من میخاستم تخم طاووس رو از یکی بگیرم ولی دستگاشو ندارم-و اینکه شرایطش با تخم مرغ یکیه؟
                              تفاوت جوجه کشی مرغ با طاووس، قو ، شتر مرغ و بوقلمون چیه؟بنظرم تفاوتی توی تعداد روزهای لازم و دما و رطوبت برای جوجه کشی دارن! یعنی میشه بجای مرغ یه چیز دیگه ای از این این دستگاه کشید بیرون؟
                              دوستان میشه یکم وارد جزیات بشیم
                              1. دمای داخل جعبه اصولا باید چند درجه سانتی گراد باشه؟
                              2. رطوبت بر حسب چه واحدیه و باید داخل جعبه روطبتش چند باشه؟
                              3. برای رطوبت ساز چه وسیله ای مناسبه؟ بخور سرد یا الامت داخل آب یا هر چیز دیگه؟
                              4.اندازه قالبی (چهارچوب کلی کار) برای اینکه دستگاه بتونه حدودا 25 تا 30 تا تخم مرغ رو جابده چه اندازه ای (سانتی متر) مناسبه؟
                              5. سوراغ های اطراف قالب فقط بخاطر متعادل سازی هوا استفاده میشه یا دلیل دیگه ای هم داره؟
                              6. برای چرخش تخم مرغ ها چرخش کامل (دورزدن) لازمه یا اینکه یه تکون کوچیک کافیه؟
                              7. سرعت تکون خوردن تخم مرغها همیشه ثابته یا یه مدتی باید ثابت باشد؟
                              8. گرمای داخل رو با چه وسیله ای میشه بجز لامپ (چون نورش مزاحمه) که کم هزینه هم باشه میشه تولید کرد؟
                              9. مرغ توی 21 روزگی بیرون میاد؟ زودتر یا دیرتر چی میشه؟ زنده میمونند؟
                              و در آخر هم
                              10. قیمت این دستگاه ها باتوجه به تعداد تخم مرغ هاشون حدودا چنده؟ ارزش داره خودمون یکی بسازم؟ (برای روستا میخوام شاید لازم بشه چون تخم مرغ زیاد داریم )
                              ممنون از همه دوستان گل :redface:
                              در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                              گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

دوستان مدار دستگاه جوجه کشی ساده و با برنامه مثل همونی که عکسش در بست قبل گذاشته شده اگه دارید قرار بدهید من یک مدار بیدا کرم تمام اتوماتیک حرفه ای قرار می دهم http://www.omidravanro.com/21.html که بدر کسانی که در الکترونیک حرفه ای هستند میخوره در این سایت اموزش ساخت رطوبت سنج و دما سنج با avr http://yazdkit.com/humiditi-temp-avr-4487.html اما مشکلش اینه که نگفته چه جوری رله به مدار اضافه کنیم که دما از یه حد که بالا میره در دستگاه جوجه کشی اون رله فعال بشه اساتید انجمن لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X