اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار با atmega64

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کار با atmega64

سلام دوستان
    من تا حالا با atmega64 کار نکردم، میخاستم ببینم پایه ی PEN رو باید به کجا وصل کنم و چه پایه های اضافه ای داره که mega32,... نداره و یا اصلا به چه نکته هایی باید دقت کنم.
    ممنون
    تقدیر تقویم انسانهای عادی ، تغییر تدبیر انسانهای عالیست.

پاسخ : کار با atmega64

نوشته اصلی توسط mohammad_6910
    سلام دوستان
    من تا حالا با atmega64 کار نکردم، میخاستم ببینم پایه ی PEN رو باید به کجا وصل کنم و چه پایه های اضافه ای داره که mega32,... نداره و یا اصلا به چه نکته هایی باید دقت کنم.
    ممنون
    رفیق منم دارم با atmega64 کار میکنم. در مورد پایه pen فکر کنم موقعی می خوای آدرس دهی کنی باید ازش استفاده کنی ( مطمئن نیستم ولی کلا به کار من که نیومده و فکر نکنم مهم باشه ) نکته خیلی مهمی که باید بهش توجه کنی اینه که باید حواست باشه وقتی از پروگرامر های 6 پایه استفاده می کنی دوتا پایه miso و mosi رو به پایه های PE0 و PE1 وصل کنی وگرنه نمیتونی پروگرامش کنی. این مشکلی بود که خیلی کلافم کرده بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin_mahdavi_84
      رفیق منم دارم با atmega64 کار میکنم. در مورد پایه pen فکر کنم موقعی می خوای آدرس دهی کنی باید ازش استفاده کنی ( مطمئن نیستم ولی کلا به کار من که نیومده و فکر نکنم مهم باشه ) نکته خیلی مهمی که باید بهش توجه کنی اینه که باید حواست باشه وقتی از پروگرامر های 6 پایه استفاده می کنی دوتا پایه miso و mosi رو به پایه های PE0 و PE1 وصل کنی وگرنه نمیتونی پروگرامش کنی. این مشکلی بود که خیلی کلافم کرده بود.
      آقا دمت گرم، ممنون

دیدگاه

یعنی منظورتون اینه که با RX , TX پروگرم میشه؟

دیدگاه

آفرین . دقیقا. راستی یه نکته دیگه که ممکنه ندونی اینه که اگه از codevision استفاده می کنی باید حواست باشه که پورتهای F و G به صورت تک بیت مقدار دهی نمیشن. مثلا تو ATMEGA 16 مینوشتی PORTD.3=1 و بیت سوم پورت D 5 ولت خروجی میداد. ولی تو ATMEGA64 باید برای پورتهای F و G بنویسی PORTF=0x04
          . حالا من خودم یه مشکل دارم تو خوندن فرکانس. چیزی از خوندن فرکانس میدونی؟

دیدگاه

آفرین . دقیقا. راستی یه نکته دیگه که ممکنه ندونی اینه که اگه از codevision استفاده می کنی باید حواست باشه که پورتهای F و G به صورت تک بیت مقدار دهی نمیشن. مثلا تو ATMEGA 16 مینوشتی PORTD.3=1 و بیت سوم پورت D 5 ولت خروجی میداد. ولی تو ATMEGA64 باید برای پورتهای F و G بنویسی PORTF=0x04
            . حالا من خودم یه مشکل دارم تو خوندن فرکانس. چیزی از خوندن فرکانس میدونی؟
            خیلی ممنون، اره فرکانس متر کار کردم، تا چه فرکانسی رو میخای بخونی؟ مشکلت چیه؟

دیدگاه

خیلی ممنون، اره فرکانس متر کار کردم، تا چه فرکانسی رو میخای بخونی؟ مشکلت چیه؟
              تا 10khz با استفاده از پهنای پالس. دیگه مغزم به جایی قد نمیده یا فرکانسی که میخونه پرش زیاد داره یا جای عدد می زنه INF یا عدد نامربوط نشون میده. میخوام از تایمر 1 و 3 که جفتشون 16 بیتی هستن دوتا فرکانس بخونم. اگه مشکلی نداره یه کدی که قبلن ازش جواب گرفتی برام بزار منم فعلا با همین سر و کله بزنم ببینم چی میشه :read:

دیدگاه

تو دیتاشیتش که پایه ی pb2 و pb3 , miso mosi هست !
                چرا باید از پایه ی 2 3 استفاده کنیم ؟ :|| این چه آی سی ای هست ؟
                من الان میخواستم پروگرمر کنمش کلی pcb طراحی کردم و چاپ زدم حلا که میخوام پروگرمر کنمش پیدا نمیکنه ! از همون پایه های ورت b استفاده کردم :angry: :sad:
                « با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
                این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

دوستان اول پایه PEN رو کلا ولش کنید. حتی اگر با رم خارجی کار میکنید. یعنی تو طراحیتون فکر کنید همچین پایه ای وجود خارجی نداره.
                  دوم در مورد پروگرم کردن همونطور که دوستان گفتند این آی سی و همچنین مگا 128 با پایه های PE0 که همون MOSI هست و PE1 که همون MISO هست و PB0 که SCK هست به همراه پایه ریست و تغذیه کار میکنه. برای اطلاعات بیشتر میتونید به دیتاشیت ، بخش "SPI Serial Programming Pin Mapping" مراجعه کنند.
                  موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X