اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت ولتمتر دیجیتال قابل اتصال به کامپیوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال برای برنامه نویسی میکرو AVR کمک

سلام
    البته من که قویم اصلا هم گریه نمی کنم
    شاید این آقای حامد بخاطر شَ... گریه کنه ها اما من نه :mrgreen:

ممنون از تذکرتون آقای حاجی زاده. حق با شماست اما چه جوری می شه بیخیال بود ؟ می خوایم هفته دیگه دفاع کنیم گمونم باید زودتر همه چیز آماده بشه

رااستی دوستان به نظرتون پروژمون در حدی هست که بشه دفاع عمومی گذاشت ؟؟؟؟؟؟؟ یا یواشکی دفاع کنیم و زیادم با ارزش نیست ؟ :rolleyes:
    محیط دیروزمون hyper terminal بود . امروز تاره با vb چک کردیم و اینجوری به قول شما نویز روش اثر می ذاشته . اما چه نویزی و روی چی ؟
    آخه بازم توی هایپر که چک می کردیم قشنگ ارسال و داشتیم اما توی vb "سر دل خود " بود !هرموقع دلش می خواست نشون می داد نمی خواست هم نشون نمی داد!!!! بازم می گین نویزه؟ از کجا بفهمیم از چیه ؟
    بعدم یکی درست ما رو روشن کنه از نظر تعریف نوع متغیر ها توی vb دقیقا باید چی کار کنیم ؟ عددی که از پوزت میاد و توی string بریزیم ؟ inputlen و چند تعریف کنیم؟ دو بایت دو بایت چه جوری جدا کنیم ؟ val شو چه جوری بگیریم ؟ و ....
    مرسی

راستی سانسور کار زشتیه ها...

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

آخه بی خیالی باعث تنبلی میشه.
      ولی نظر من اینه که باید اینقدر کلنجار بری تا ایرادو پیدا کنی حتی اگه 3 شب نخوابی.
      و با این نظر هم موافقم که مهندسی علم تجربه است.

همیشه کار بدون اشتباه از تجربه خوب بدست میاد و تجربه خوب از اشتباه زیاد
      خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

سلام
        بابا منظور من زا بی خیال اینه که وقتی یه جائی آدم می بینه کار جلو نمی ره باید دلیل اونا رو پیدا بکنه حل بکنه و بعد بره جلو
        این دوستمون که دارند پروژه کار می کنند
        اگه چند هفته اول رو به جای اینکه شروع کننده به موازی کاری یعنی یادگرفتن میکرو و وی بی همراه با کار روی پروژه ( حالا منهای قسمت آنالوگ ) خیلی راحت تر بودن

شما الان باید به این فکر بکنی
        همونطورئی که اول گفتم قسمت قسمت از پروا¾ژه ات جواب بگیر و آروم آروم هر قسمت رو با هم راه اندازی بکن که کارت جلو بره

یعنی باید کلیات رو درنظر بگیری و به نوبت رو هر جز کار بکنی تا ازش نتیجه بگیری نه اینکه تمام جز رو یه جا باهم جلو ببری که مغزت ارور بده این کار رو من خیلی کردم ( اشتباه)
        یعنی هی میومدم همه کار رو یه جا در نظر می گرفتم بعد سعی می کردم که تمام جزئیات رو یه جا در نظر بگیرم چی شد باعث شد واسه یه مدار 6 ماه الاف بشم کاری رو که می تونستم توی 1 هفته انجام بدم رو این طوری سخت کردم اوسه خودم

خانم آناهیتا سعی کنید بیشتر رو کلیات و رفع معایب فکر بکنید
        توی مرحله بعدی پیش نیازها رو یادبگیرید
        و بعد شروع بکنید به کار

خیلی ساده است

در مورد حرف دوستمون اقا حمید بله صد البته
        ولی مونده بی خیالی رو چی تفسیر بکنیم

حرف شما اون موقع درسته که از روش کل به جز یکی جلو بره
        به نظر من منظورتون پشتکاره که چیز خیلی خوبیه

این حرفتون هم عالی بود
        کار بدون اشتباه از تجربه خوبه تجربه خوب مادرش اشتباه زیاد و پشتکار توی ادامه راهه و امیدواری به اینکه بلاخره کاری رو که انجام میدیم نتیجه میده حتی اگه اشتباه هم باشه باز یه موفقیته

موفق باشید

دیدگاه

[quote author=رضا حاجی زاده link=topic=10133.msg60961#msg60961 date=1202723832]
          اگه چند هفته اول رو به جای اینکه شروع کننده به موازی کاری یعنی یادگرفتن میکرو و وی بی همراه با کار روی پروژه ( حالا منهای قسمت آنالوگ ) خیلی راحت تر بودن

سلام
          خوبید همه
          اینجا چه خبره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          شبنم خانوم کجاست.سلام من هم بهش برسونید :icon_razz:
          آای حاجی زاده ممنون از راهنمایی هاتون.آخه ما هم از اول پروژه مون همین کار رو کردیم.
          قسمت قسمت جلو رفتیم و مرحله به مرحله جواب گرفتیم .اگه این طوری بعضی وقتها توش لنگ می زدیم به این خاطر بود که از هیچ شروع کردیم .نه میکرو گذرونده بودیم و نه چیزی از vb می دونستیم.ولی شکر خدا به کمک بچه های انجمن پیش رفت.....معنی این جمله تون رو نفهمیدیم نه من نه اناهیتا جونم oo: oo:

آخه این برنامه vb رو ما چی کارش کنیم چرا همچی می کنه .فک کنم کتک می خواد نه
          پورت سریال رو ما تو hyper terminal جواب می گیریم کاملا درست ولی تو vb یه موقع هایی یه چیزایی می ده ولی اکثر مواقع هیچی ارسال نمی کنه بدون اینک خطایی بگیره؟؟؟؟

فکر نمی کنم مشکلش نویز باشه یه اشکال اساسی داره که منو آنی جون متوجه نمی شیم ؟؟؟؟؟؟ :eek: :eek: oo:

این بار هم می دونم که به کمک شما دوستان خوب مشکلمون حل می شه؟؟؟؟

آقای حامد من از شما واقعا تشکر می کنم چون تو انجام این پروژه برا برنامه میکرو خیلی خیلی کمکمون کردید .که بالاخره جواب گرفت. ایشالا همیشه در تمام مراحل زندگی (با ش....) موفق باشید :applause: :applause:
          گاهی دلم برای چوپان دروغگو خیلی می سوزد.بیچاره 2 بار بیشتر دروغ نگفت انگشت
          نماشد... ولی ما هنوز صادق ترینیم

دیدگاه

سلام ممنون از راهنماییتون
            ما هم سعی مون بر همینه که مرحله به مرحله بریم جلو. برنامه میکرو هم به همین صورت جواب گرفتیم واقعا.
            ممنون که دوباره این موضوع رو بهمون یادآوری کردین. شاید لازم بود.
            فرگل سراغ شبنم و نگیر گمونم آقای حامد دنبالمون کنه هااااا

خوب ، چرا هوشکی در مورد اینکه پروژمون دفاع عمومی باشه یا سررررری نظری نمی ده ؟
            رای بگیریم ؟

اون vb هم که .... :NO:

دیدگاه

برای وی بی یه کمک می تونم بهتون بکنم
              قبلا این کتاب رو دیدین؟؟

اگه نه حتما دانلودش بکنید
              Visual Basic for Electronics Engineering Applications
              سرچش بکنی راحت پیدا میشه

موفق باشید

دیدگاه

سلام
                خوبید
                ممنون از فایلتون
                دانلودش کردم .به نظرم که جالب اومد تو یه نگاه عاشقش شدم
                ایشالا بخونم مفید باشه
                بازم ممنون
                آنی جون باشه من به شبنم خانوم دیگه گیر نمی دم :mrgreen: :mrgreen: حالا ین شبنم خانم کی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                گاهی دلم برای چوپان دروغگو خیلی می سوزد.بیچاره 2 بار بیشتر دروغ نگفت انگشت
                نماشد... ولی ما هنوز صادق ترینیم

دیدگاه

این پروژه تموم شد باید دفاعیه پارتی بگیرید
                  خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

سلام
                    خوبین همگی ؟
                    آقای حاجی زاده خیلی ممنون اون کتاب واقعا عالیه
                    همون چیزیه که ما می خواستیم مرسی.

آقای نجفی چی شد ؟ برنامه وی بی رو نگاه کردین اصلا ؟
                    پس چرا هیچی نگفتین در موردش؟
                    امروز با استاد صحبت کردیم گفت دفاع عمومی باشه :wow: :icon_razz:
                    از حالا همتون دعوتین
                    برای هفته دیگه همه پاشین بیاین اینجا :nerd:
                    آره دفاعیه پارتیه نگران نباش آقای روباه حالا به هم می رسیم ما رو دست می ندازین ؟ :cry:

خلاصه منتظر همتون هستیم :nice: البته قبلش یه کاری کنیم این وی بی هم درست شه oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fargol_m1454
                      شبنم خانوم کجاست.سلام من هم بهش برسونید :icon_razz:
                      شوخی شوخی شبنم دار شدم ؟

نوشته اصلی توسط fargol_m1454
                      آقای حامد من از شما واقعا تشکر می کنم چون تو انجام این پروژه برا برنامه میکرو خیلی خیلی کمکمون کردید .که بالاخره جواب گرفت. ایشالا همیشه در تمام مراحل زندگی (با ش....) موفق باشید :applause: :applause:
                      خواهش می کنم . یه جورایی وظیفه بود در قبال انجمن .

نوشته اصلی توسط anahita_hita
                      خوب ، چرا هوشکی در مورد اینکه پروژمون دفاع عمومی باشه یا سررررری نظری نمی ده ؟
                      رای بگیریم ؟
                      حتما عمومی کنین . بالاخره کارتون بزرگتر از پرتاب کاوشگر فضایی نباشه کمتر نیست. :mrgreen:
                      زمان و مکان رو اعلام نمی کنین؟
                      اگه دست برقضا پروژتون کامل شد پلود کنین تو انجمن تا به عنوان یه سند تاریخی تو موزه انجمن نگهداری بشه.

دیدگاه

من صد در صد قول می دم
                        استادتون اخر جلسه با چشمی پر از اشک بهتون التماس می کنه که بابا بیا 20 برو
                        این جوری که شما بمباران می کنید استاد تا بیاد نفس بکشه شما خفه اش کردین :mrgreen:

موفق باشید :nerd:

دیدگاه

به نام خدا
                          کتاب ساختار میکروکنترلرهای AVR مهندس سلیمیان ( حتماً ویرایش دوم ) هم سخت افزار و هم نرم افزار AVR را به طور کامل با مثالهای بسیار جالبی به زبان C و اسمبلی و مدار Programmer و مدار چاپی آن بررسی کرده است . در این کتاب نرم افزارهای AVR Studio ، CodeVision و Proteus که نرم افزارهای بسیار کاربردی هستند ، به طور کامل و دقیق توضیح داده شده است . در مورد نحوه استفاده از A/D نیز در این کتاب با یک مثال جالب توضیح کافی داده شده است .

دیدگاه

به نام خدا
                            کتاب ساختار میکروکنترلرهای AVR مهندس سلیمیان ( حتماً ویرایش دوم ) هم سخت افزار و هم نرم افزار AVR را به طور کامل با مثالهای بسیار جالبی به زبان C و اسمبلی و مدار Programmer و مدار چاپی آن بررسی کرده است . در این کتاب نرم افزارهای AVR Studio ، CodeVision و Proteus که نرم افزارهای بسیار کاربردی هستند ، به طور کامل و دقیق توضیح داده شده است . در مورد نحوه استفاده از A/D نیز در این کتاب با یک مثال جالب توضیح کافی داده شده است .

دیدگاه

سلام ! من واقعا تشکر می کنم
                              دستتون درد نکنه دیگه ، حالا همتون یه تیکه ای بندازین
                              باشه ...

اونکه البته ، خیلیم پروژمون عظیم تر از پرتاب کاوشگره مگه نمی دونستین؟؟
                              پرتاب کاوشگر و از این دست کارهای ریز و ما چندین سال پیش کهنه کردیم . جزو سرگرمیامون بود
                              انواع فضا پیما و ماهواره هم که از بچگی اسباب بازیمون بوده مگه نه فرگل جونم ؟
                              چرا پروژه ما رو دست کم می گیرین ؟ آخه برای موزه انجمن خیلی سنگینه توش نمی گنجه ! یه بلایی سرش بیاد ما جوابگو نیستیما ...
                              خوب :
                              مکان شاهرود ، دانشگاه صنعتی شاهرود ، دانشکده برق اتاق سمعی بصری دانشکده برق و رباتیک
                              زمان : هفته دیگه (دقیق شد می گم)
                              حالا کیا میان ؟ دستاشون بالا :surprised:

آقای حاجی زاده شما از کجا فهمیدین اینو ؟ ما که هنوز بمباران نکردیم اینجا ! :mrgreen:
                              اما خیلی درست حدس زدین الان هم استادمون ما رو که می بینه نفسش بند میاد طفلک
                              تصور کنین من و فرگل هر دو همزمان با هم شروع کنیم به صحبت کردن :eek: (اکثر اوقات برای سوال کردن که می ریم پیشش این اتفاق می افته ! و منجر به خندیدن استاد می شه! بعدشم قاط می زنه و می گه هیس یکی یکی حرف بزنین ) خوشبختانه موجود خوش اخلاقیه
                              اما از استاد دفاعمون یکم می ترسیم :redface: بهرحال ما که کم نمیاریم این از روزم روشنتره :mrgreen:

اوا آقای حامد چقدر ذوق می کنین حالا یه شرمی حیایی ببینین گونه هاتون باید گل بندازه نباید که اینجوری ذوق کنین بده پسره دم بخت اینقدر ضایع ذوق بزنه
                              چه شبنمی شد ه چه بلایی

منتظریم بیاین دفاع
                              آقای نجفی برنامه وی بی و چک کنین دیگه لطفا oo:

دیدگاه

دقیقشو بگو شاید اومدم. 24 تا 27 بهمن نمایشگاه بین المللی برق - الکترونیک تو مشهده. برگشتنی شاید یه سر بیام دفاع پروژه. اتفاقا اتوبوس دقیقا از جلو دانشگاه شما رد میشه.

انتظار نداشتین نه؟

چقدر بخندیم اونجا :wow:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X