اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برنامه برای روتاری در چند مد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برنامه برای روتاری در چند مد

سلام
    من باید برنامه ای بنویسم با یک روتاری ویک کلید است به این صورت که با هربار زدن کلید با چرخاندن روتاری یک تغیر خاصی ایجاد شود
    اگر کلید را فشار ندهیم با چرخاندن روتاری عدداز 1000 تا 2000 تغییر کند
    اگر کلید را فشار دهیم با چرخاندن روتاری مد 1 و مد 2 ومد3 نمایش داده شود دراین حالت روی هر مد که باشیم اگر کلید را بفشریم وارد آن مد میشویم
    اگر مد 1 بودیم با چرخاندن روتاری باید گام حرکت را انتخاب کنید مثلا دوتایی یا ده تایی یا صد تایی اعداد جلو برود
    اگرمد 2 بودیم باید آخرین عدد را در ایپرام ذخیره کنیم
    اگر مد 3 بودیم باید حد بالا وحد پایین را عوض کنیم یعنی بجای 1000 و2000 دو حد دیگر با چرخاندن روتاری به میکرو بدهیم .
    دوستان من برای یک مد روتاری نوشتن برنامه برایم راحت است ولی وقتی میخواهم چند مد را بنویسیم برنامه قاطی پاتی میشود کسی ازدوستان هست که بتواند راهنماییم کند یا نمونه ای از این برنامه به من بدهد .
    زبان برنامه نویسیم بسکام است وباید میکرو اتمگا 8 انتخاب کنم .

پاسخ : برنامه برای روتاری در چند مد

سلام

دقیقا نفهمیدم چی شد oo:

روتاری چیه ؟

دیدگاه

سلام
      همچین خوشحال شدم یکی بالاخره اومد جواب داد به سئوالم با شیرجه اومدم ببینم :sad:
      دوست عزیز روتاری انکدر یه کلید چرخان هست در خیلی مدارات کاربرد داره میتونی این اسمو تو گوگل سرچ کنی وببینی
      rotary encoder

دیدگاه

حالا فهمیدم چی شد :biggrin:

اون برنامه ای که نوشتید رو بزارید درستش کنم :rolleyes:

دیدگاه

والا برنامه که نوشتم خیلی ضایس از گذاشتنش خجالت میکشم
          اگر بتونی برای نوشتنش و استارت کار یکم راهنمایی کنی بهتره .
          درضمن من برای انکدر روتاری دریک مد از برنامه اموزشی که تو یکی ازآموزشهای avr دیدم استفاده کردم این آموزش همه جای اینترنت هست به اسم " آموزش avr به زبان بسکام " حالا اگر خواستی بگو لینکشو برات بزارم .

دیدگاه

این همه متخصص هیچکس نیست کمکی بکنه؟

دیدگاه

دوست عزیز اینی که شما میخواید در عین سادگی خیلی گسترده هست و فکر نکنم کسی بیاد برات یه برنامه کامل بنویسه بنویسه
              من یه اموزش کار با انکودر تو ادرس زیر نوشتم یه نگاهی بنداز
              http://kitboard.com/%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86-%D8%B4%D9%81%D8%AA-%D8%A7%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%AF%D8%B1-%DB%8C%D8%A7-%D8%B1%D9%88%D8%AA%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%B1.html/ep110312_13-26_04
              ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

سلام
                ممنون از پاسختون ولی من گفتم برای اینکه چرخش روتاری انکدر یه کار را انجام بده مشکلی نیست برنامش نوشتم وخب چیز ساده ای ولی اینکه با زدن یک کلید چرخش روتاری کار متفاوتی را انجام بده سخته همونجورکه درپست اولم توضیح دادم کلید را نزنیم روتاری انکدر با چرخشش یکار معمولی را انجام میده ولی اگر کلید بخورد وبسته به انتخاب مد روتاری باید کارمتفاوتی انجام بدهد من با این قسمتش مشکل دارم
                برنامه آماده هم نمیخواهم یه فلوچارتی یه راهنمایی یه کمکی میخواهم که بفهمم باید اینکارو چجوری بکنم
                باز هم ازدوستان تشکرمیکنم.

دیدگاه

خب شما یه کانتر داری که عدد روتاری توش ذخیره میشه
                  یه کانتر داری که مدها توش ذخیره میشه
                  وقتی کلید زده بشه شما با چرخش روتاری متغییر مد رو افزایش یا کاهش میدی
                  بعد از یه سلکت کیس استفاده کن برای متغییر مد
                  با این روش میتونی برای هر حالت مد به برنامه بنویسی
                  مثلا برای مد 2 باز میای یه متغییر دیگه رو ست میکنی که اون متغییر رو باید در متغییر مانتر روتاری ضرب کنی که میتونه 1 یا 10 یا 100 باشه
                  و ....

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

شما در مرحله اول بیا منو ها تو بنویس و با زدن کلید با چرخش روتاری تو منو ها حرکت کن

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

عزیز جان با توضیحات شما نمیشه اصل متلب رو گرفت
                      شما هدفت از این کار چیه - می خواهی چه مکایزمی را پیاده کنی
                      یکم توضیح بده اینطوری بهتر میشه فهمید قصد شما چیه و چه برنامه ای میخواهی
                      تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                      داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X