اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش گام به گام LCD N96 رنگی و AVR و بسکام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش گام به گام LCD N96 رنگی و AVR و بسکام

[b]سلام
    آقا یه برنامه به من بدین که بتونم چند خط روی lcd بنویسیم
    /b]

دیدگاه

این برنامه هم باز برای من همونطوری هست و فقط یه قسمت از صفحه مشکی رنگ میشه ...

پایه ها رو چک کردم دیدم پایه d13 و d14 با هم اتصال کوتاه هستند !
      باید اینطوری باشه ؟

به نظر میاد که مشکل از خود صفحه هست :(

لطفا راهنمایی کنید .
      با تشکر
      نکته اخلاقی :
      همه چیز و همه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز و هیچ کس دل مبند

دیدگاه

نه نباید اینطوری باشه اما بازم روی برد بردت چکش کن و بعد lcd را از برد برد خارج کن و دوباره تست کن اگه بازم اینطوری بود باید به یک طریقی lcd ات به اهستگی را از روی برد جدا کنی (نه اینکه بکنی) و ببینی که سیم این دو خط داده از روی pcb با هم اتصال داره یا نه یا به یک روش دیگه.
        موفق باشید.
        ین دو خانه یک برد بورد (به علت وجود پلاستیک عایق بین آنها) یک خازن کوچک وجود دارد که خیلی سریع شارژ میشود.

به این دلیل در مدارات فرکانس بالا که سرعت تغییرات زیاد است نمیتوان از برد بورد استفاده نمود. چون زمان شارژ خازن کوچک محسوس میشود.
        http://www.botlobby.com/PishAzEftetah/

دیدگاه

سلام
          آقا عطا من مدار mega64 را بستم . جواب داده و مموری را میشناسه

نحوه اتصال پایه های تاچ به میکرو را میگین چطوریه ؟

یه لطفی هم میکنین این فایل های

"Player.bmp"
          "Header.bmp"
          را برای بک گراند پروژه ضمیمه کنید . تا بشه توی mmc ریخت و استفاده کرد .
          الان معلوم نیست باید کجا را لمس کرد

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali9
            نه نباید اینطوری باشه اما بازم روی برد بردت چکش کن و بعد lcd را از برد برد خارج کن و دوباره تست کن اگه بازم اینطوری بود باید به یک طریقی lcd ات به اهستگی را از روی برد جدا کنی (نه اینکه بکنی) و ببینی که سیم این دو خط داده از روی pcb با هم اتصال داره یا نه یا به یک روش دیگه.
            موفق باشید.
            با سلام ..

بله مشکل از صفحه نمایش بود ... از روی pcb که برش داشتم دیدم زیرش چندتا خال لحیم باعث شده 2-3 تا پایه به هم وصل بشه !
            دست همگی درد نکنه بالاخره راه افتاد
            نکته اخلاقی :
            همه چیز و همه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز و هیچ کس دل مبند

دیدگاه

سلام

دکتر زایلیتول خواهشا اون آموزش رو سریعتر آماده کنید لطفا ، اگه میشه یه توضیحیم درمورد نوشتن متن و فونت با بسکام بگید ممنون میشیم

با تشکر

دیدگاه

در پاسخ به همه دوستان:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=67713.new#new

دیدگاه

سلام به تمامی دوستان
                  از اینکه زحمت کشیدید و این آموزش ها را فراهم کردید تشکر می کنم.
                  :read:

دیدگاه

سلام دوستان
                    من هم می خواستم بپرسم اصلا یه ال سی دیه رنگی جدا مثل ال سی دیه گرافیکی 128 در 64 پیدا نمی شه که مردم می رن سراغ ال سی دی های موبایل!!!
                    اگه به سوالم جواب بدید ممنون می شم
                    درضمن اگه کسی نحوه کار با این ال سی دی رنگی ان 96 رو می دونه تو بسکام ما رو هم بی اطلاع نذاره
                    محتاج جوابیم
                    باتشکر
                    پیروزی یعنی : توانایی رفتن از یک شکست ، به شکستی دیگر بدون از دست دادن اشتیاق . . .
                    ------------------------------------------------------------ - - -
                    صبرت که تمام شد نرو!
                    "معرفت"
                    تازه از آن لحظه آغاز می شود...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elec200
                      سلام دوستان
                      من هم می خواستم بپرسم اصلا یه ال سی دیه رنگی جدا مثل ال سی دیه گرافیکی 128 در 64 پیدا نمی شه که مردم می رن سراغ ال سی دی های موبایل!!!
                      اگه به سوالم جواب بدید ممنون می شم
                      چرا پیدا نمیشه , فراوان هم یافت میشه
                      ولی مشکل قیمتش هست
                      پولشو دارید بگم کجایه جمهوری میفروشن بخرید...
                      بسیار استاندارد هم هستند و مشکلات این ال سی دی ها را هم ندارند
                      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                        چرا پیدا نمیشه , فراوان هم یافت میشه
                        ولی مشکل قیمتش هست
                        پولشو دارید بگم کجایه جمهوری میفروشن بخرید...
                        بسیار استاندارد هم هستند و مشکلات این ال سی دی ها را هم ندارند
                        اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه
                        اگه زحمت نباشه لطف کنید مدلشون رو بفرمایید (حالا اگه قیمت حدودی و سایز اون رو هم بگید ممنون می شم) و این که چه جوری می شه اینترنتی خرید چون من تهران نیستم
                        با تشکر از شما دوستان عزیز
                        پیروزی یعنی : توانایی رفتن از یک شکست ، به شکستی دیگر بدون از دست دادن اشتیاق . . .
                        ------------------------------------------------------------ - - -
                        صبرت که تمام شد نرو!
                        "معرفت"
                        تازه از آن لحظه آغاز می شود...

دیدگاه

اقا سلام
                          من تموم تایپیک رو خوندم جالب بود ولی باب دل من نبود
                          من دنبال یه پروژه از avr هستم تا با اون بتونم از mmc عکس و فایلها و mp3 رو بتونم بخونم و رو lcd n96 یا هر ال سی دی گرافیکی رنگی دیگه نشون بدم هر تایپیک و سایتی هم سر زدم یا سورس کد رو نداشتن یا شماتیک رو اگرهم داشتن به زبان c بود ..در صورتی که من حتی یک کلمه هم از این زبون سر در نمیارم و تنها زبون بسکام حالیمه و از خوندنش لذت میبرم...
                          حالا اگه کسی لطف کنه طریقه خوندن از مموری و نمایش رو ال سی دی رو یادم بده یا کمکم کنه ممنون میشم ..میخوام از صفر قدم بزارم....
                          مرسی.

دیدگاه

دوستان
                            یه سوال ؟

دقیقا کاربرد این نمایشگر کجاهاست ؟
                            فوقش میشه یه عکس رو با زحمت به کد تبدیل کرد و ریخت رو میکرو و کلی هم جا میگیره تازه ...
                            میشه چندتا پروژه عملی براش نام ببرید !
                            چون تنها هنری که من از دوستان دیدم این بوده که اومدن و یه تصویر رو به هزار زور و زحمت انداختن رو نمایشگر !
                            این همه دردسر برای چی ؟

ممنون
                            * هر گاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند، دانش را از او دور سازد.
                            * سخن بگویید تا شناخته شوید، زیرا که انسان در زیر زبان خود پنهان است.
                            *بدترین دوست،آ‌ کسی است که برای او به رنج و زحمت افتی.
                            حضرت علی(ع)
                            آموزش AVR به ساده ترین زبان ممکن : Noise.Blog.IR

دیدگاه

پاسخ : LCD N96 رنگی و AVR و بسکام

سلام میشه لطف کنید یه فایل شامل سورس بسکام برای نشان دادن رنگ و عکس بهم بدین؟

دیدگاه

قا سلام
                                من تموم تایپیک رو خوندم جالب بود ولی باب دل من نبود
                                من دنبال یه پروژه از avr هستم تا با اون بتونم از mmc عکس و فایلها و mp3 رو بتونم بخونم و رو lcd n96 یا هر ال سی دی گرافیکی رنگی دیگه نشون بدم هر تایپیک و سایتی هم سر زدم یا سورس کد رو نداشتن یا شماتیک رو اگرهم داشتن به زبان c بود ..در صورتی که من حتی یک کلمه هم از این زبون سر در نمیارم و تنها زبون بسکام حالیمه و از خوندنش لذت میبرم...
                                حالا اگه کسی لطف کنه طریقه خوندن از مموری و نمایش رو ال سی دی رو یادم بده یا کمکم کنه ممنون میشم ..میخوام از صفر قدم بزارم....
                                مرسی.
                                دوستان
                                یه سوال ؟

دقیقا کاربرد این نمایشگر کجاهاست ؟
                                فوقش میشه یه عکس رو با زحمت به کد تبدیل کرد و ریخت رو میکرو و کلی هم جا میگیره تازه ...
                                میشه چندتا پروژه عملی براش نام ببرید !
                                چون تنها هنری که من از دوستان دیدم این بوده که اومدن و یه تصویر رو به هزار زور و زحمت انداختن رو نمایشگر !
                                این همه دردسر برای چی ؟
                                با سلام
                                بردی جالب با سیستم عاملی جالب!!!
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=37852.0

[glow=black,2,300]بردی جالب با سیستم عاملی جالب !!![/glow]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X