اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار آلتراسونیک تا برد 4 متر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار آلتراسونیک تا برد 4 متر

دوست من شما به بنده pm هم دادید و گفتم تا جایی که بتونم کمک می کنم. الان که می گید برای ساخت این مدار باید چه قطعاتی تهیه کنم یعنی هنوز به خودت زحمت ندادی شماتیکی رو که pdf هم کردم یه بار نگا کنی!!
    نمی دونم واقعا منظورتون از کلمه کمک کردن دقیقا چیه؟؟؟؟؟؟
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

سلام سوران جان
      از چه قطر آلتراسونیک استفاده کنم بهتره.
      و چه چیز هایی نویز مدارو پایین میاره؟
      [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سوران آراسته
        دوست من شما به بنده pm هم دادید و گفتم تا جایی که بتونم کمک می کنم. الان که می گید برای ساخت این مدار باید چه قطعاتی تهیه کنم یعنی هنوز به خودت زحمت ندادی شماتیکی رو که pdf هم کردم یه بار نگا کنی!!
        نمی دونم واقعا منظورتون از کلمه کمک کردن دقیقا چیه؟؟؟؟؟؟
        سلام اقا سوران :nerd:
        راستش کلا یاهو خراب شده و نمیشه رفت تو یاهو خیلی دلم میخواست تمام سوالامو ازتون بپرسم .
        :redface:
        نتونستم pcb رو نگاه کنم . اون صد دفه خوندم فقط در مورد فرستنده و گیرنده است میخوام از سایت ایران میکرو وسایلو سفارش بدم گفتم هرچیزی لازم شما بم معرفی کنید :applause: از سیمو اینا گرفته تا .... :wow:
        راستش یکی ساختم به نتیجه نرسیدم افسرده شدن :cry:
        قصد عصبانی کردنتونو نداشتم :cry2:
        میخوام با هم از یه جایی شروع کنیم و من تمام مراحل کارمو با تصاویرش اینجا بذارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Sede
          سلام سوران جان
          از چه قطر آلتراسونیک استفاده کنم بهتره.
          و چه چیز هایی نویز مدارو پایین میاره؟
          من از قطر 16میلی استفااده کردم . برای حذف نویز باید در قسمت گیرنده تا حد امکان قطعات با تلرانس کم رو قرار بدین و اگه به شماتیک دقت کنید یه سری خازن برای حذف نویز قرار گرفته که تا همین حد کافیه. البته فعلا با همین مقاومت های ساده کار ما را میوفته!!! :biggrin:
          نوشته اصلی توسط nilofar1036
          سلام اقا سوران :nerd:
          راستش کلا یاهو خراب شده و نمیشه رفت تو یاهو خیلی دلم میخواست تمام سوالامو ازتون بپرسم .
          :redface:
          نتونستم pcb رو نگاه کنم . اون صد دفه خوندم فقط در مورد فرستنده و گیرنده است میخوام از سایت ایران میکرو وسایلو سفارش بدم گفتم هرچیزی لازم شما بم معرفی کنید :applause: از سیمو اینا گرفته تا .... :wow:
          راستش یکی ساختم به نتیجه نرسیدم افسرده شدن :cry:
          قصد عصبانی کردنتونو نداشتم :cry2:
          میخوام با هم از یه جایی شروع کنیم و من تمام مراحل کارمو با تصاویرش اینجا بذارم
          اگه عجله ندارید من تا چند روز آینده یه لیست کامل از قطعات و در صورت توان توضیحاتی جامع تر رو در سایت قرار میدم ببخشید فعلا اسباب کشی خونه بدجور دپرسم کرده!! :cry: :cry:
          چرا ناراحتی پاتریک!
          - از دیدنش ناراحت شدی؟
          + نه
          پس چی ناراحتت کرده
          محصولات

دیدگاه

این قطراشون با هم تفوت دارن کدوم بهره ؟ 16 میلی چرا ؟

دیدگاه

ببینید تا جایی که من می دونم از 10 میل دارن تا 16 میل یا شایدم بالاتر.
              فرقی که باهم دارن در اینکه هرچه بزرگتر باشن بازه ارسال موج یا زاویه قطعا بیشتر میشه همین! منم اطلاع دقیق ندارم چون فقط برای یه پروژه به صورت ازمایشی باهاش کار کردم همین.
              چرا ناراحتی پاتریک!
              - از دیدنش ناراحت شدی؟
              + نه
              پس چی ناراحتت کرده
              محصولات

دیدگاه

تو سایت roboeq از 8 میلی متر تا 16 میلی مترر هست من 12 کیلی مترو دارم

دیدگاه

اقا سوران میشه و یه سری به http://wle.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%86-%D8%A7%D9%84%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%88%D9%86%D B%8C%DA%A9-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A8%DB%8C%D8%B3%DB%8C%DA%A9-%D9%BE/
                  بزنید و ببینید این اطلاعاتش به دردمون نمیخوره

دیدگاه

سلام

فقط میخواستم ببینم حداقل و حداکثر برد مفیدش چقدر هست؟

دیدگاه

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

دیدگاه

نیلوفر همچنان منتظر میماند :cry:
                        امروژ هم گذشت :cry2:
                        گفت که کار داره.
                        من هم به این مدار نیاز دارم. صبرکن.
                        [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

سلام
                          به خاطر دیرکردی که داشتم عذر می خوام همونطور که گفتم درگیر کار بودم.
                          این همه اسپم چیه دادین اخه ؟؟؟؟ :surprised:
                          خوب امروز می خوام ابتدا قطعات مورد نیاز رو براتون لیست کنم تا اگه کسی خواست اونا رو تهیه کنه :
                          مواد لازم :
                          1- سنسور التراسونیک گیرنده و فرستنده (قطر 16 میلی متر// پیشنهاد بود فقط :دی) به مقدار لازم
                          2- ترانزیستور bc337 و bc327 هر کدام یک عدد // موج تولیدی برای ارسال باید دارای فرکانس 40کیلوهرتز با دیوتی سایکل 50 درصد باشد. با استفاده از این ترانزیستورها موج تولیدی تقویت شده و به فرستنده اعمال می شود.
                          3- تراشه lm324 یک عدد// جهت تقویت و حذف نویز سیگنال دریافتی از گیرنده
                          4- مقاومت 1 مگااهم 3عدد/// بایاس قسمت تقویت کننده
                          5- مقاومت 2.2 کیلو 1عدد
                          6- مقاومت 10کیلو 3 عدد
                          7- مقاومت 2.2 مگااهم 2 عدد //// بایاس گیرنده. گیرنده هم باید قبل از استفاده بایاس شود ولی باید نحوه اعمال ولتاژ طوری باشد که جریان بسیار کمی از آن عبور کند.
                          8- مقاومت 4.7 کیلو 2 عدد
                          9-پتانسیومتر 10 کیلو 1عدد
                          10- خازن 1 نانوفاراد 3 عدد

اینم یه شماتیک سرسری و یه عکس از مدار خودم : http://eca.ir/sharing/uploads/13529700151.rar
                          در پست بعدی که خدا می دونه کی خواهد بود با هم یه سیگنال مربعی با فرکانس 40 کیلوهرتز و دیوتی سایکل 50درصد درست خواهیم کرد.
                          موفق باشید

چرا ناراحتی پاتریک!
                          - از دیدنش ناراحت شدی؟
                          + نه
                          پس چی ناراحتت کرده
                          محصولات

دیدگاه

سلام
                            من این پروژه رو قبلا انجام دادم و جواب گرفتم.می تونید فایل پی سی بی و سورس برنامه را از لینک زیر دانلود کنید.
                            http://www.hayatieng.com/1389-03-13-20-19-51/61-altrasonic.html
                            موفق و پیروز باشید

دیدگاه

خداروشکر همه وسایلو سفارش دادم . اتمگا 8 سفارش دادم .
                              اقا سوران این رو نمیدونم چیه دیوتی سایکل 50درصد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی حیاتی
                                سلام
                                من این پروژه رو قبلا انجام دادم و جواب گرفتم.می تونید فایل پی سی بی و سورس برنامه را از لینک زیر دانلود کنید.
                                http://www.hayatieng.com/1389-03-13-20-19-51/61-altrasonic.html
                                موفق و پیروز باشید
                                دستتون درد نکنه فایل اصلیش نبود ؟
                                حداکثر و حداقل فاصله اندازه گیریش چنده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X