اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سروو با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : سروو با AVR

[quote=e.r23]

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سروو با AVR

[quote=e.r23]

چرا هیچ کی جواب نمیده؟ :cry: :cry2: :cry: :cry2: :cry:

دیدگاه

پاسخ : سروو با AVR

سلام
        یه فیلم از سروو با برنامه خودم میزارم ببینید چیزی که میخواید همینه؟
        http://s3.picofile.com/file/7385049672/Video0038.mp4.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lostlord
          سلام
          یه فیلم از سروو با برنامه خودم میزارم ببینید چیزی کی میخواید همینه؟
          http://s3.picofile.com/file/7385049672/Video0038.mp4.html
          سلام واقعا خیلی خیلی ممنون!این همون برنامه ای بود که واسه من فرستادین؟امکان داره یه لطف بزرگه دیگه هم بکنین میخام بدونم سرووتون به محض این که کلید زدین حرکت کرد یا به محض این که به میکرو وصل کردین؟اگر از کلیداتونم هم فیلم می گرفتین عالی بود :redface: :redface: :redface: :redface: :redface:
          من واقعا احساس شرمندگی میکنم سر یه پروژه کوچیک این همه سوال پرسیدم :cry:ولی باور کنید واقعا نمیدونم مشکل برنامه هام کجا بود و هنوزم نفهمیدم! :cry2:
          اگه خسته شدین می تونین جواب ندین

دیدگاه

سلام
            با روشن شدن مدار سروو در موقعیت وسط قرار میگیره
            اینم فیلم از سروو و کلیدها
            http://s3.picofile.com/file/7385281505/Video0041.mp4.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lostlord
              سلام
              با روشن شدن مدار سروو در موقعیت وسط قرار میگیره
              اینم فیلم از سروو و کلیدها
              http://s3.picofile.com/file/7385281505/Video0041.mp4.html
              :applause: خیلی لطف کردین :redface: :redface:میشه کاری کرد اون چرخش اولیه هم نباشه؟اگه آره چه جور میشه؟
              الان از بازار اومدم کل جمهوری رو زیرو رو کردم چرخدنده نداشت فکر کنم gwsها خوب نباشن؟ :cry:سرو شماsg5010? ازش راضی اید؟متال یا پلاستیکی؟ :rolleyes:
              یه سوال دیگه من هنوز نفهمیدم شما اون برنامه هه که من فرستاده بودم با پرتئوس رو دیدین؟ندیدن؟اشکال داشت ؟نداشت؟ :surprised:
              هیت سینکم تو مدارتون بود چرا؟ :surprised:

دیدگاه

سلام خواهش میکنم :smile:
                اگه زاویه اولیه رو برای سروو تعیین نکنید سروو ممکنه یه موقعیت نامعلوم به خودش بگیره!!
                شما میتونید حالت اولیه ای رو که روباتتون توی اون حالت پایدار هست رو بدست بیارید و اول برنامه با اون زاویه شروع کنید.
                من این سروو رو 20000 تومن خریدم نسبت به قیمتش خیلی خوبه! من توی هواپیما ازش استفاده میکنم و تا حالا مشکلی نداشته. ( پلاستیک هست )
                چون برد برد خالی نداشتم سروو رو روی برد برد مربوط به یه مدار دیگه تست کردم! هیت سیمک مربوط به اون مدار هست!
                برای تغذیه چند سروو هم از رگولاتور سعی کنید استفاده نکنید چون کم میاره بجاش از باتری های NiMH قابل شارژ استفاده کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lostlord
                  سلام خواهش میکنم :smile:
                  اگه زاویه اولیه رو برای سروو تعیین نکنید سروو ممکنه یه موقعیت نامعلوم به خودش بگیره!!
                  شما میتونید حالت اولیه ای رو که روباتتون توی اون حالت پایدار هست رو بدست بیارید و اول برنامه با اون زاویه شروع کنید.
                  من این سروو رو 20000 تومن خریدم نسبت به قیمتش خیلی خوبه! من توی هواپیما ازش استفاده میکنم و تا حالا مشکلی نداشته. ( پلاستیک هست )
                  چون برد برد خالی نداشتم سروو رو روی برد برد مربوط به یه مدار دیگه تست کردم! هیت سیمک مربوط به اون مدار هست!
                  برای تغذیه چند سروو هم از رگولاتور سعی کنید استفاده نکنید چون کم میاره بجاش از باتری های NiMH قابل شارژ استفاده کنید.
                  من از منبع تفذیه ی دانشگام استفاده می کنم با رگولاتور عیب نداره که؟داره؟ :question:
                  یه دونه سوالو بازم جواب ندادین برنامه هه که با پرتئوس دادم رو
                  1)دیدین؟2)اجرا شد؟3)اشکال داشت؟4)نداشت؟5)ندیدین؟6)هیچ کدام!7)همه موارد! :surprised:

sg5010بود دیگه؟سرووتون!

نمیشه که زاویه اولیه رو خودم مشخص کنم روباته قراره ایستاده باشه بعدش راه بره!!تازه ما برای اینکه راه بره قراره زاویه رو خیلی خیلی آروم عوض کنیم یعتی delay ocrرو میخام خیلی زیادش کنم حالا این وسط این چرخش اولیه تمام معادلات منو به هم میزنه!نمیتونم هم که از حالت نشسته به حالت ایستاده ببرمش

یه سوال دیگه دارم نمیدونم چه طوری توضیح بدم تو توضیح خوب نیستم! فرض کنیم سروو رو وقتی وصل میکنم باید 90 درجه بچرخه تا وسط قرار بگیره حالا من که با دست تا یه جایی سرووم رو چرخوندم (مثلا 60 درجه)تا پای روباتم عمود بشه حالا وقتی مدارم رو راه اندازی می کنم سروو30درجه حرکت میکنه به وسط برسه یا علاوه بر اون 60 درجه 90درجه دیگه حرکت میکنه؟ :eek:
                  اگه حالت اول باشه تمام مشکلاتم حل میشه اون موقع زاویه ی اولیه رو همون قدری میذارم که چرخوندم بنابراین سرووم با وصل مدار حرکت نمیکنه <> <> <> <> <> <> -O< -O< -O< -O<

دیدگاه

سلام
                    اگه منبع تغذیه رو مستقیم به مدار بدید (بدون رگولاتور) مشکلی نداره. (تغذیه روی5 ولت) :agree:
                    بله sg5010 هست.
                    نوشته اصلی توسط e.r23
                    نمیشه که زاویه اولیه رو خودم مشخص کنم روباته قراره ایستاده باشه بعدش راه بره!!تازه ما برای اینکه راه بره قراره زاویه رو خیلی خیلی آروم عوض کنیم یعتی delay ocrرو میخام خیلی زیادش کنم حالا این وسط این چرخش اولیه تمام معادلات منو به هم میزنه!نمیتونم هم که از حالت نشسته به حالت ایستاده ببرمش

اگه حالت اول باشه تمام مشکلاتم حل میشه اون موقع زاویه ی اولیه رو همون قدری میذارم که چرخوندم بنابراین سرووم با وصل مدار حرکت نمیکنه <> <> <> <> <> <> -O< -O< -O< -O<
                    شما می تونید به صورت تجربی با تغییر پالس اولیه زاویه درست رو برای شروع به سروو بدید.
                    برای نرم تر شدن حرکت سروو ها می تونید با استفاده از یه ولوم که به adc وصل هست سروو رو کنترل کنید. :nerd:
                    برنامه شما رو هم که قبلا توی پروتیوس چک کردم فرکانس کریستال میکرو روی 8MHz گذاشته بودم (توی برنامه شما 16MHz گذاشته بودید) احتمالا برای همین پالس رو اشتباه اندازه گرفتم. :icon_razz:
                    نوشته اصلی توسط e.r23
                    یه سوال دیگه دارم نمیدونم چه طوری توضیح بدم تو توضیح خوب نیستم! فرض کنیم سروو رو وقتی وصل میکنم باید 90 درجه بچرخه تا وسط قرار بگیره حالا من که با دست تا یه جایی سرووم رو چرخوندم (مثلا 60 درجه)تا پای روباتم عمود بشه حالا وقتی مدارم رو راه اندازی می کنم سروو30درجه حرکت میکنه به وسط برسه یا علاوه بر اون 60 درجه 90درجه دیگه حرکت میکنه؟ :eek:
                    :-??

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lostlord
                      سلام
                      اگه منبع تغذیه رو مستقیم به مدار بدید (بدون رگولاتور) مشکلی نداره. (تغذیه روی5 ولت) :agree:
                      بله sg5010 هست.شما می تونید به صورت تجربی با تغییر پالس اولیه زاویه درست رو برای شروع به سروو بدید.
                      برای نرم تر شدن حرکت سروو ها می تونید با استفاده از یه ولوم که به adc وصل هست سروو رو کنترل کنید. :nerd:
                      برنامه شما رو هم که قبلا توی پروتیوس چک کردم فرکانس کریستال میکرو روی 8MHz گذاشته بودم (توی برنامه شما 16MHz گذاشته بودید) احتمالا برای همین پالس رو اشتباه اندازه گرفتم. :icon_razz: :-??
                      ای وای حالا چی کار کنم از کی بپرسم؟
                      فردا sg5010میخرم.
                      دوست دارین اون برنامه ی منو رو سرووی خودتون چک کنید؟ :redface:
                      من که گفته بودم هر زاویه اولیه ای که می تونستم دادم!نمیشه !بازم تعادل بهم من خوره!روبات میفته :angry:
                      "برای نرم تر شدن حرکت سروو ها می تونید با استفاده از یه ولوم که به adc وصل هست سروو رو کنترل کنید. :nerd:"اینو نفهمیدم منظورتون از ولوم پتانسیو متره؟چی رو بدم به acd?

دیدگاه

شما میتونید با استفاده از یک ولوم که به یکی از کانال های ADC (مبدل آنالوگ به دیجیتال) وصل میشه، ولتاژ متغییری که ولوم تولید میکنه رو تبدیل به یه مقدار دیجیتال کنید و اون مقدار رو در OCR قرار بدید تا سروو متناسب با تغییر ولوم حرکت کنه! ( تا با چرخوندن دسته ولوم ، سروو به همون اندازه بچرخه) oo:
                        اینجوری:
                        http://s3.picofile.com/file/7386564408/Servo_controller_demonstration_YouTube.flv.html
                        اینم یه عکس از یه ولوم (مثل پتانسیومتره فقط دسته داره) :mrgreen:

شما میتونید از جایرو برای حفظ تعادل روبات استفاده کنید!! :-O
                        اگه یکم توی اینترنت سرچ کنی واسه کنترل سروو با ولوم برنامه زیاد پیدا میکینید ایجوری میتونید روباتتون رو با هر زاویه اولیه که خواستید نگه دارید!
                        نوشته اصلی توسط e.r23
                        دوست دارین اون برنامه ی منو رو سرووی خودتون چک کنید؟ :redface:
                        خیلی دوست دارم ولی متاسفانه الان فرصتشو ندارم! (درگیر پروژه پایانی خودم هستم) :cry:

یه نکته دیگه: اگه روباتتون خیلی سنگین باشه برای حرکت به سروو خیلی فشار میاد. بهتره از سروو های قوی تر استفاده کنید تا اونا هم به سرنوشت سروو قبلی دچار نشن!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lostlord
                          شما میتونید با استفاده از یک ولوم که به یکی از کانال های ADC (مبدل آنالوگ به دیجیتال) وصل میشه، ولتاژ متغییری که ولوم تولید میکنه رو تبدیل به یه مقدار دیجیتال کنید و اون مقدار رو در OCR قرار بدید تا سروو متناسب با تغییر ولوم حرکت کنه! ( تا با چرخوندن دسته ولوم ، سروو به همون اندازه بچرخه) oo:
                          اینجوری:
                          http://s3.picofile.com/file/7386564408/Servo_controller_demonstration_YouTube.flv.html
                          اینم یه عکس از یه ولوم (مثل پتانسیومتره فقط دسته داره) :mrgreen:

شما میتونید از جایرو برای حفظ تعادل روبات استفاده کنید!! :-O
                          اگه یکم توی اینترنت سرچ کنی واسه کنترل سروو با ولوم برنامه زیاد پیدا میکینید ایجوری میتونید روباتتون رو با هر زاویه اولیه که خواستید نگه دارید!خیلی دوست دارم ولی متاسفانه الان فرصتشو ندارم! (درگیر پروژه پایانی خودم هستم) :cry:

یه نکته دیگه: اگه روباتتون خیلی سنگین باشه برای حرکت به سروو خیلی فشار میاد. بهتره از سروو های قوی تر استفاده کنید تا اونا هم به سرنوشت سروو قبلی دچار نشن!
                          :applause:واقعا ممنونم باید برم برنامشو بنویسم ولی به احتمال زیاد کارم راه میفته *-حالا میرم ببینم چی میشه!امیدوارم درست شه!جالبه بدونین این قسمت راه رفتن رباتم کوچک ترین قسمته پروژه ی پایانی منه!خدا رحم کنه -O<
                          واقعا از اینکه تا اینجا کمک کردین ممنونم باور نکردنی بود برام
                          امیدوارم تو پروژتون موفق شین! >-
                          سعی میکنم واقعا سعی میکنم کمتر سوال بپرسم!
                          من به این ولوم ها هم میگفتم پتانسیو متر #-o
                          رباتم خیلی سبکه :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e.r23
                            :applause:واقعا ممنونم باید برم برنامشو بنویسم ولی به احتمال زیاد کارم راه میفته *-حالا میرم ببینم چی میشه!امیدوارم درست شه!جالبه بدونین این قسمت راه رفتن رباتم کوچک ترین قسمته پروژه ی پایانی منه!خدا رحم کنه -O<
                            واقعا از اینکه تا اینجا کمک کردین ممنونم باور نکردنی بود برام
                            امیدوارم تو پروژتون موفق شین! >-
                            سعی میکنم واقعا سعی میکنم کمتر سوال بپرسم!
                            من به این ولوم ها هم میگفتم پتانسیو متر #-o
                            رباتم خیلی سبکه :rolleyes:
                            دوباره سلام :redface:
                            من کلی فیلم درباره ی کنترل سروو با volume پیدا کردم ولی هیچ برنامه ای نه! :sad:
                            حالا فک کنم برنامه نوشتنش کاری نداشته باشه شما می دونید ولوم تو پرتئوس چیه؟می خام برناممو شبیه سازی کنم ببینم چی پیش میاد؟
                            تو تمام اون فیلما علاوه بر میکرو یه دونه icدیگه هم بود فک کنم به خاطر ولومست!نمیدونید اون چیه؟

یه مقاله در مورد موتور dcداشتم می خوندم نوشته بود اگه پلاریتشو عوض کنیم ترمز میکنه در مورد سروو های ما هم اینجوریه اگر به سشم قرمزه زمین و به قهوه ایه vccوصل کنم نسوزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e.r23
                              دوباره سلام :redface:
                              من کلی فیلم درباره ی کنترل سروو با volume پیدا کردم ولی هیچ برنامه ای نه! :sad:
                              حالا فک کنم برنامه نوشتنش کاری نداشته باشه شما می دونید ولوم تو پرتئوس چیه؟می خام برناممو شبیه سازی کنم ببینم چی پیش میاد؟
                              تو تمام اون فیلما علاوه بر میکرو یه دونه icدیگه هم بود فک کنم به خاطر ولومست!نمیدونید اون چیه؟

یه مقاله در مورد موتور dcداشتم می خوندم نوشته بود اگه پلاریتشو عوض کنیم ترمز میکنه در مورد سروو های ما هم اینجوریه اگر به سشم قرمزه زمین و به قهوه ایه vccوصل کنم نسوزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
                              اگه تونستین اگه تونستین برنامه منو چک کنید بازم میگم اگه تونستید ولی امیدوارم بتونید
                              :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e.r23
                                اگه تونستین اگه تونستین برنامه منو چک کنید بازم میگم اگه تونستید ولی امیدوارم بتونید
                                :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface:
                                آقای lostlordمن الان دانشگاهم برنامه شما رو یه کم تغییر دادم کار نمیکنه.تو /روتئوس چرا ولی تو عمل نه

OCR1B=1500;

while (1)
                                {
                                if(PINA.0==1){
                                delay_ms(100);
                                OCR1B=OCR1B+50;
                                if(OCR1B>1800)
                                OCR1B=1800;
                                }
                                if(PINA.1==1){
                                delay_ms(100);
                                OCR1B=OCR1B-50;
                                if(OCR1B<1200)
                                OCR1B=1200;
                                }

// Timer/Counter 1 initialization
                                // Clock source: System Clock
                                // Clock value: 1000.000 kHz
                                // Mode: Ph. & fr. cor. PWM top=ICR1
                                // OC1A output: Non-Inv.
                                // OC1B output: Non-Inv.
                                // Noise Canceler: Off
                                // Input Capture on Falling Edge
                                // Timer1 Overflow Interrupt: Off
                                // Input Capture Interrupt: Off
                                // Compare A Match Interrupt: Off
                                // Compare B Match Interrupt: Off
                                TCCR1A=0xA0;
                                TCCR1B=0x12;
                                TCNT1H=0x00;
                                TCNT1L=0x00;
                                ICR1H=0x4E;
                                ICR1L=0x20;
                                OCR1AH=0x00;
                                OCR1AL=0x00;
                                OCR1BH=0x00;
                                OCR1BL=0x00;

Chip type : ATmega16
                                Program type : Application
                                AVR Core Clock frequency: 8.000000 MHz
                                Memory model : Small
                                External RAM size : 0
                                Data Stack size : 256

یکی بگه من چه اشتباهی میکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X