اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سروو با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سروو با AVR

سلام من دنبال ic INA106 که یه تقویت کننده ی تفاضلی بود گشتم به طور اینترنتی مثل اینکه تو بازار نیست من به جای اونinstrumentation amplifier رو پیدا کردم اون جوری که من فهمیدم با تفاضلی فرقی ندارند فقط دو تا بافر ورودی دارن که نیاز به امپدانسای ورودی رو از بین می بره
    حالا من AD620 ,INA128,LT1167,MAX4197رو پیدا کردم دو تای آخر رو که مطمئنم هست تو بازار من گین 110میخام تو رنج گین اینا هم هست و همچنین می خام که اینا بتونن به طور تفاضلی سیگنالای خیلی ضعیفی رو که از ماهیچه میان رو تقویت کنن!
    حالا خواستم اگه شما IC های دیگه ای که راحت می شه پیدا کرد و از اینا که پیدا کردم کاربردی تره معرفی کنید لطفا!
    بعدشم یه سوال تو دیتا شیتشون زده LOW POWER , LOW VOLTAGEمنم موندم منظور اینا اینه که ولتاژهای ضعیف و تقویت میکنن یا تغذیشون کمه؟اگه سوالم ابتداییه ببخشید :redface: :redface: :redface: :redface:

دیدگاه

دیدگاه

[quote author=e.r23 link=topic=62777.msg361703#msg361میگن به همین راحتی نمیشه مدارمو ببندم میگن باید جریان کشی بیس و گین و از این جور چیزای مدارمو در بیارم من برای اینکار باید اول بونم ic چی میخام
        دوباره تو اینترنت گشتم کلی icدیگه تو مدارای emgپیدا کردم بعدشم دیدم اینا واسه شبیه سازی از labview استفاده کردن من ندارم labview
        اومدم دانلودش کنم دیدم یه عمر طول میکشه فکر کنم از دانشگاه دانلود کنم بهتره
        نمیدونم هم قضیش چیه؟حالا من که دقیق اونو تحلیل نکردم مدارمو نبندم؟ic نخرم؟

دیدگاه

[/quote]
          سلام من یه مدار دیگه و بهتر پیدا کردم با ICهای بهتر و فوقالعاده ارزون تر TL084 , LM324 خیلی بهترن حالا مدار و شمتاتیک رو برای استادم فرستادم همه چی بستگی داره به نظر اون
          همین فقط خاستم در جریان قرار بگیرید
          حالا بعد از تایید استادم یکی از مدار ها رو می بندم oo:
          امیدوارم زودتر جواب بده -O<
          ممنون

دیدگاه

دوستان قرار شد با INA128 ,TL072مدار emgبسته شه! :biggrin:
            تو بازار ما INA106یافت نمیشود
            جهت اطلاع عرض شد :rolleyes:
            تا فردا! ببینیم مدار چه جور چواب میده :surprised:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e.r23
              دوستان قرار شد با INA128 ,TL072مدار emgبسته شه! :biggrin:
              تو بازار ما INA106یافت نمیشود
              جهت اطلاع عرض شد :rolleyes:
              تا فردا! ببینیم مدار چه جور چواب میده :surprised:
              دوستان فقط یه سوال کوچیک همین جوری خروجیمو بدم به adc؟ من دقیق نمیدونم فردا میخام خروجیه مداررو چی کار کنم؟به نظرتون اطلاعاتش زیاد نیست؟خیلی اطلاعات غیر مفید نمیره تو میکرو؟یعنی خودش می فهمه؟میشه؟

interrupt [ADC_INT] void adc_isr(void)
              {
              unsigned int adc_data;
              char buff[10];
              int a=700;
              // Read the 8 most significant bits
              // of the AD conversion result
              adc_data=ADCW;
              sprintf(buff,"adc=%d ",adc_data);
              lcd_gotoxy(0,0);
              lcd_puts(buff);
              ADCSRA|=0x40;
              OCR1B=adc_data+a;

}
              دوباره همینو بذارم که واسه ولومیه داده بودین کفایت می کنه؟ :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised:

جان من جواب بدین دیگه دارم به خودم شک میکنم :eek: oo: oo: oo:

چیزی هم ندارین بگین یه دونه از این :read: بذارین خیالم راحت شه با خودم حرف نمیزنم

دیدگاه

oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :question: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised:
                به هر حال ممنون
                امیدوارم فردا جواب بگیرم
                موفق باشید

دیدگاه

:read: :read: :read: :read:
                  ســــــلام :bye
                  شما اول خروجی مدار که روی اسکوپ دیدید رو بزارید ببینیم به چه صورت هست! :-?
                  مخصوصا دامنه خروجی به صورت پیک تا پیک رو اندازه بگیرید. دامنه خروجی از 5 ولت نباید بیشتر باشه! :-B
                  اگه ولتاژ خروجی درست بود به پایه ADC0 وصل کنید و تغییرات adc رو روی lcd ببینید.
                  فعلا با سروو کاری نداشته باشید و اونو به میکرو وصل نکنید!

دیدگاه

سلام ممنون که جواب دادین
                    الان دانشگاهم کابل و الکترودای emg رو داده بودیم به کسی امروز نیاورد به همین راحتی :twisted: :twisted: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
                    من فقط مدار بستم :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                    اگر بتونم از آزمایشگاه تجهیرات پزشکیمون گیر بیارم الکترود حتما جوابشو براتون میذارم
                    بازم خیلی مرسی

حالا اگر الکترودم نباشه مدارم رو می تونم با فانکشن ژنراتور چک کنم دیگه؟

دیدگاه

با فانکشن؟! :-??
                      با الکترود تست کنید بهتره اینجوری میتونید سطح نویز و حساسیت مدارو چک کنید!

دیدگاه

اون که صد البته
                        ولی الان که الکترود نداریم
                        میخام دونه دونه آمپلی فایرو لوپس فیلترو های پس فیلتر رو چک کنم

دیدگاه

گزارش کار:
                          هنوز emgنگرفتم مدار دچار مشکل شده تا رکتیفایرش رو درست کردم هنوز دو مرحله از مدار مونده
                          همین
                          :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e.r23
                            گزارش کار:
                            هنوز emgنگرفتم مدار دچار مشکل شده تا رکتیفایرش رو درست کردم هنوز دو مرحله از مدار مونده
                            همین
                            :redface:
                            man shomaram ine lotfan bam tamas begirid 09373703517

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zahedkamangar
                              man shomaram ine lotfan bam tamas begirid 09373703517
                              سلام باید فارسی تایپ کنید و گذاشتن شماره هم فکر نکنم جز قوانین سایت باشه
                              برای چی با شما تماس بگیرم؟
                              اگر مدار ها رو می خواهید لینک تمام چیزایی که پیدا کردم تو صفحات قبل هست!
                              در ضمن رکتیفایر هم جواب داد
                              مدارم درست شد کلا :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e.r23
                                در ضمن رکتیفایر هم جواب داد
                                مدارم درست شد کلا :biggrin:
                                خوشحالم که دارید به جواب میرسید :nice:
                                با emg هنوز تست نکردید؟
                                خروجی که جواب گرفتید به چه صورت هست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...