پاسخ : کمک برای ساخت سیستم کنترل دما ,فشار,رطوبت ونور با codvision avr
بله درسته یعنی خودمون میایم تو برنامه کدهای صفر ویک data , scl رو میفرستیم تا start شه کامندها رو هم با همین روش صفر و یک کردن میفرستیم حتی acknoledge bit رو هم باید خودمون کنترل کنیم. یعنی از توابع اماده i2c استفاده نکرده .واسه خودمم سواله چرا از این روش میره.برنامه ای که تو خود sensirion هس و البته با یه کامپایلر دیگه به همین روشه
دوست عزیز خیلی ممنون بابت لینکاتون خوندن دیتاشیت خیلی مفید بود ولی لینک برنامه اولی واسه sensirion هس که با یه کامپایلر غیر کدویژنه و بهش مسلط نیستم دومی هم لینکش خرابه و باز نمیشه
قبول دارم دقت پروتیوس زیاد نیس ولی چیزی که من می بینم کاملا غلطه دما تا 450 درجه بالا میره و رطوبت تو صفر میمونه . یکی از کاربرای همین سایت این برنامرو با بسکام نوشته و با پروتیوس تقریبا به یه جواب منطقی رسیده ولی متاسفانه من بسکام بلد نیستم از برنامش سردرنیاوردم :sad:
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=32883.msg357700#msg357700
اینم لینکه پروژش :http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=dlattach;topic=32883.0;attach=750 0
اخه من شخصا یادمه داشتم با ال سی دی گرافیکی کار میکردم و یه پروژه تو پروتئوس زدم جواب نداد اما وقتی ساختم جواب داد! پروتئوس را دوباره نصب کردم درست شد! oo: oo:
چیزی را بگو که بتوانی بنویسی
چیزی را بنویس که بتوانی امضا کنی
چیزی را امضا کن که بتوانی به آن عمل کنی (ناپلئون)
مرسی از راهنماییت دوست عزیز .من یه سیستم میخوام که 4 تا المانو با هم کنترل کنه الان فعلا ترجیح میدم برای رطوبت و دما برنامه SHT11 رو بعد از ساخت امتحان کنم اگر نتیجه درست بود همین جا باهم پروتیوس رو منسوخ اعلام میکنیم :wow:
ولی در مورد نور و فشار ایده ای به نظرم نمیاد که از چه سنسوری استفاده کنم . واسه نور TSL251RD مناسبه یا همون استفاده از LDR ؟
از ldr نمیتونید به خوبی جواب بگیرید چون تقریبا میشه گفت خروجیش به اون صورت متغییر نیست. اما tSL251RD خیلی عالیه چون هم خروجیه خوبی داره هم استفاده ازش خیلی راحته.
ببخشید دوست عزیز من این چند روز یک مقدار درگیر بودم :mrgreen:
برای گاز میتونید از سنسور های سری mq استفاده کنید بستگی داره چه گازی را می خواهید شناسایی کنید! دود ، کربن دی اکسید ، کربن منو اکسید ، متان ..... ؟؟؟
سلام دوستان میخوام از mq7 استفاده کنم تو دیتاشیت نوشتهسنسور به ما پالس میده اگه سطح high به 60 برسه خطری نیست ولی اگه به 90 برسه خطرناکه . واسه برنامه نویسیش ایده ای به نظرم نمیاد :cry2:
یه مورد دیگه درمورد سنسور sht11 حق با اقای lordsoroosh بود :applause: اشکال از پروتیوس بود ینی نیاز به یه مقاومت پول اپ داشت که با اضافه کردن اون مدار جواب داد :biggrin: اگر کسی از کاربرای سایت پروتیوسشو لازم داش بگه همین جا بذارم.
دوست عزیز شما میتونید از یک فیلتر rc سر خروجی سنسورتون برای تبدیل فرکانس به ولتاز استفاده کنید و اونا با adc بخونید و مثلا عدد adc از 128 بیشتر شد یه الارم روشن شه
دیدگاه