اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی و ساخت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی و ساخت اسپکتروم آنالایزر FFT

من واسه ورودی نمی خوام از کارت صدا استفاده کنم
    باید از ی ترانس کاهنده استفاده کنم
    من به کمک احتیاج دارم
    امشب ؛ هنگام خوابیدن با خود قدری فکر کنیم … امروز چه کرده ایم که فردا لایق زنده ماندن باشیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سون سگمنت
      اما من فایل هگزی توش ندیدم!!
      فایل های پروژه تحت WINAVR است که باید کامپایل شود.
      اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
      دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
      برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
      قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
      ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

جناب کی نژاد ، یه سوال خاص دارم!
        ببینین ما میایم ورودی رو با ای دی سی میخونیم درسته ... خب چطوری بفهمم این طیفی که من اینجا دارم چند دسی بل هست؟ باید میزان ولتاژ ورودی خونده بشه؟ چطوری مقیاس بندی کنم؟
        یه سوال دیگه اینجا اون سینوسی و کسینوسی های باقی مونده رو چطوری تعریف کرده به اسمبلی؟ یه اشاره کوچیک میکنین؟
        اصلا درسته که من بیام یه جدول از این سینوسی و کسینوسی های محاسبه شده رو توی فلش بزارم؟؟؟
        ---
        اینجا کسی راجع به کارت صدا صحبت نکرد :eek:
        ترانس کاهنده برا چی؟ یعنی شما دارین از چی نمونه گیری میکنین که ترانس کاهنده میخواین؟ فهمیدم شایدم دارین هارمونیک های برق شهر رو میبینین :mrgreen: :mrgreen: کار جالبیه

این برنامه روی میکرو ریخته میشه دوست من!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط trrstrima
          ببینین ما میایم ورودی رو با ای دی سی میخونیم درسته ... خب چطوری بفهمم این طیفی که من اینجا دارم چند دسی بل هست؟ باید میزان ولتاژ ورودی خونده بشه؟ چطوری مقیاس بندی کنم؟
          یه سوال دیگه اینجا اون سینوسی و کسینوسی های باقی مونده رو چطوری تعریف کرده به اسمبلی؟ یه اشاره کوچیک میکنین؟
          اصلا درسته که من بیام یه جدول از این سینوسی و کسینوسی های محاسبه شده رو توی فلش بزارم؟؟؟
          ---
          اینجا کسی راجع به کارت صدا صحبت نکرد :eek:
          ترانس کاهنده برا چی؟ یعنی شما دارین از چی نمونه گیری میکنین که ترانس کاهنده میخواین؟ فهمیدم شایدم دارین هارمونیک های برق شهر رو میبینین :mrgreen: :mrgreen: کار جالبیه

این برنامه روی میکرو ریخته میشه دوست من!
          خوب من می خوام از ولتاژ نمونه برداری کنم.
          شما میفرمایید ورودی آنالوگ من چی باید باشه؟
          نوع ADC رو چطوری باید تعیین کنم؟
          "تعداد نمونه هایی که در یک دوره تناوب در نظر گرفتم 62 نمونه است که با توجه به برق 50هرتز داریم:
          دوره تناوب سیگنال ورودی: میلی ثانیه 20 = (50/1 ) = T
          فرکانس نمونه برداری: کیلوهرتز 3.1 = (62/0.02) /1 "

من فعلا با fft برنامه کاری ندارم
          در مرحله اول مشکل نمایش سیگنال روی LCD و تعیین ADC است
          امشب ؛ هنگام خوابیدن با خود قدری فکر کنیم … امروز چه کرده ایم که فردا لایق زنده ماندن باشیم.

دیدگاه

نمیدونم این اینترنت چش شده ! کلی چیز نوشتم همش پرید

1-یک فیلتر لو پس که روی 50 هرتز قطع کنه
            2- سرعت نمونه برداری از دو برابر 50 هرتز بیشتر باشه -شانون
            3-با ADC میکرو میشه ولی باید سیگنال ورودی حتما کمتر یا مساوی 5vpp باشه و همینطور سیگنال ورودی رو با پ امپ سوار یه آفست 2.5 کرده باشید
            4- با ADC های دیگه هم میشه این کار رو کرد ، ad574 یک نمونش ، ولتاژ منفی هم میگیره و دامنه قابل قبولش بزرگتره دقتش هم 12 بیتی هست
            5-هارمونیک های برق شهر فکر میکنم محدود به 0 تا 50 هرتز نیستن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط trrstrima
              db یک واحد نسبی است و بستگی به مرجع مورد انتخاب دارد. در حوزه ولتاژ با اندازه گیری ولتاژ ورودی از طریق ADC می توانید مقدار آن را بر حسب db هم محاسبه کنید. مقادیر سینوس و کسینوس هم معمولا از پیش محاسبه می شود و بصورت جدول در flash ذخیره می شود که در برنامه آقای chan در فایل ffft.S قرار دارد.
              اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
              دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
              برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
              وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
              قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
              اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
              ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X