اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رفع مشکل نویز با R و C

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

رفع مشکل نویز با R و C

سلام به همه دوستان گلم.
    مشکل من در مورد نویز روی پایه های میکرو هستش.
    چند وقت پیش یه تابلو روان ساختیم و براساس پروتکولی که ابداعی بود تابلو ها رو تیکه تیکه در ابعاد کوچک ساختیم و بعد با هم به صورت موازی ارتباط دادیم و تا اینجاش هیچ مشکلی نبود و به صورت تکی هر تکه بدون مشکل کار میکرد اما وقتی تکه ها از 3 یا 4 تا بیشتر میشد مشکل شروع میشد :cry2: و تصویر قطع و وصل میشد با هزار بدبختی فهمیدیم مشکل چیه و درست کردیم حالا چه جوری:
    یه خازن با ظرفیت پیکو روی پایه ی کلاک به زمین slave ها و مقاومت داخلی pull up کلاک میکرو به VCC و هرچه تعداد slave ها رو بیشتر میکردیم مجبور بودیم ظرفیت خازن رو بیشتر کنیم و با برداشتن خازن مشکل دوباره شروع میشد و البته خازن رو اگر به 10nf میرسید یا بیشتر کلا همه چیز از بین میرفت و الان با این روش تا 20تیکه از این slave ها کار میکند حالا به نظر شما دلیل اصلی این مشکل چی بوده و یا بهتره بگم چرا با این r و c مشکل حل شد.
    ممنون.
    آیه: "فرشتگان و ارواح در یک روز به او (مذکر) صعود کردند که این معادل پنجاه هزار سال برای انسان است"!
    در بیرون یک میدان گرانشی زمان اینگونه است: ∆t= ∆t0/ (1-v^2/c^2) ^0.5
    ∆t زمانی است که برای متحرک معادل گذر ایستگاهی است.و V سرعتی است که به شاهد ایستگاهی نسبت داده می شود.
    ∆t0 زمانی است که برای فرشتگان می گذرد.سرعت نور در خلا 299792.458 کیلومتر بر ثانیه است.
    از معادله ی بالا می توانیم آن سرعت ناشناخته را حساب کنیم:v =c (1-(1^2/(50000*12*27.321661)^2))^0.5 که این عدد برابر است با v = 299792.4579999

پاسخ : رفع مشکل نویز با R و C

سلام

بسته به فرکانستون مقدار خازن مقاومت در برابر سیگنال های ac مدار ایجاد می کنه اگر مقدار بیش از حد کم بشه یه اتصال کوتاه بین خط و زمین ایجاد می کنه و سیگنال رو حذف می کنه بابت همین هم هست که با افزایش مقدار خازن می دیدن که مدار دیگه کار نمی کنه یعنی سیگنال های کلاکتون حذف می شدن با اسیلوسکوپ می تونستین اندازه گیری کنین

در رابطه با گذاشتن خازن به دلیل نبودن مدار این چند علت به ذهنم رسید
    1-با قرار دادن خازن توان راکتیو مدار رو با توجه به افزایش مقدار سلف به دلیل افزایش خطوط مهار کردین که در این صورت توان تلفاتی یا عقب افتادن یکی از فاکتورهای مسیر مسیر جریان و ولتاژ رو نسبت به هم دیگه کم کردین(احتمالا چنین چیزی بوده است)
    2-افت ولتاژ در مسیر رو با قرار دادن این خازن مهار کردین .چون در لحظه ابتدا خازن کامل شارژ شده و هر گار تغییرات صورت می گرفته با اعمال جریان متغییر با تغییرات ولتاژ ولتاژ شبکه رو تا حد ماکزیمم خود ثابت و از افت پتانسیل و کم شدن دامنه سیگنال کلاکتون جلوگیری می کرده

پیشنهادم قرار دادن مدار هست
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

پاسخ : رفع مشکل نویز با R و C

سلام ممنون از توجه شما
      من یه چیز رو یادم رفت بگم اونم این که برای ارتباط slave ها به مستر از کابل فلت استفاده کردم و تاجایی که طول کابل برای 20 تیکه به 5 یا 6 متر میرسه من یه آزمایش دیگه هم کردم وقتی طول کابل رو زیاد کردم 9-10 متر مدار کاملا تلف شد و دیگه هیچ اطلاعاتی رد و بدل نمی شد به نظر شما اگه بخوام از کابل با طول 10 متر استفاده کنم برای تیکه های بیشتر از چه چیزی میتونم استفاده کنم که اطلاعات رو کامل از بین نبره.
      من از 74hct273 استفاده کردم ولی نمیدونم چرا وقتی به مدارم اضافه میکردم دوباره قطع و وصل شدن دوباره شروع میشد خلاصه سر فهمیدن همین موضوع خازن یک ماهی رو سر کار بودم. :redface:
      این هم pcb مدارم
      sl m!.rar
      آیه: "فرشتگان و ارواح در یک روز به او (مذکر) صعود کردند که این معادل پنجاه هزار سال برای انسان است"!
      در بیرون یک میدان گرانشی زمان اینگونه است: ∆t= ∆t0/ (1-v^2/c^2) ^0.5
      ∆t زمانی است که برای متحرک معادل گذر ایستگاهی است.و V سرعتی است که به شاهد ایستگاهی نسبت داده می شود.
      ∆t0 زمانی است که برای فرشتگان می گذرد.سرعت نور در خلا 299792.458 کیلومتر بر ثانیه است.
      از معادله ی بالا می توانیم آن سرعت ناشناخته را حساب کنیم:v =c (1-(1^2/(50000*12*27.321661)^2))^0.5 که این عدد برابر است با v = 299792.4579999

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X