اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پرواز از بیسیک به C(کمک کنید)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پرواز از بیسیک به C(کمک کنید)

سلام
    برتون گشتم افراد زیادی که این مشکل رو داشتن می گفتن اینجوری حلش کردن

روی برنامه codevision قبل از اینکه بخواین اجراش کنین روش کلیک راست کنین و حالا گزینه
    Run ad administrator رو انتخاب کنین حالا برنامه رو اجرا و کامپایل کنین.

هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
      سلام
      برتون گشتم افراد زیادی که این مشکل رو داشتن می گفتن اینجوری حلش کردن

روی برنامه codevision قبل از اینکه بخواین اجراش کنین روش کلیک راست کنین و حالا گزینه
      Run ad administrator رو انتخاب کنین حالا برنامه رو اجرا و کامپایل کنین.
      دست گلت درد نکنه
      اما نشد بازم :cry2:
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinj
        مرسی از این که جواب دادی ولی من میخواستم بدونم تو برنامه جایی توضیح داده که این m چطوری صفر یا یک میشه؟اصلا این m چیه که صفر یا یکه
        پایه b1 برای ساعته که جدید و قدیم داره
        باز ممنون میشم اگه بتونید کمک کنید :agree:
        تشکر لازم نیست بنویسید کافیه دگمه تشکر را چند بار بزنید ......

اما درمورد سوال شما اگه یکم دقت کنی تو برنامت ابتدا اومد و با دستور (On Urxc Rx_in) برش کرده به برچOn Urxc Rx_in : پس وقتی میره به برچسب در اخر برنامه این برچسب نوشته m=1 یا خود برنامه متغیره m رو یک کرده
        پس m در این برنامه فقط برای اینه که اگر صفر بود .. در حلقه ابتدای دستور بعد از DO برنامه رو اجرا نکنه وبعداز اون دستورات رو اجرا کنه و چیز خاصی نیست

سوال دوم : این پایه همونطوری که خودت میگی برای زمان : که طبق دستور اگه این پایه صفر بود مقدار 3 رو بریزه تو متغیره ساعت که بعنوان ساعت نشون بده و 30 را بریزه تو متغیره دقیقه تا دقیقه رونشون بده یعنی ساعت میشه 3 و 30 دقیقه : که درغیر این صورت : یعنی اگر پایه B.1 یک نبود انوقت ساعت 4 رو 30 دقیقه رو نشون بده خودت یه کم دقت کن چیز خاصی نداره

موفق

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سینا پاشایی
          تشکر لازم نیست بنویسید کافیه دگمه تشکر را چند بار بزنید ......

اما درمورد سوال شما اگه یکم دقت کنی تو برنامت ابتدا اومد و با دستور (On Urxc Rx_in) برش کرده به برچOn Urxc Rx_in : پس وقتی میره به برچسب در اخر برنامه این برچسب نوشته m=1 یا خود برنامه متغیره m رو یک کرده
          پس m در این برنامه فقط برای اینه که اگر صفر بود .. در حلقه ابتدای دستور بعد از DO برنامه رو اجرا نکنه وبعداز اون دستورات رو اجرا کنه و چیز خاصی نیست

سوال دوم : این پایه همونطوری که خودت میگی برای زمان : که طبق دستور اگه این پایه صفر بود مقدار 3 رو بریزه تو متغیره ساعت که بعنوان ساعت نشون بده و 30 را بریزه تو متغیره دقیقه تا دقیقه رونشون بده یعنی ساعت میشه 3 و 30 دقیقه : که درغیر این صورت : یعنی اگر پایه B.1 یک نبود انوقت ساعت 4 رو 30 دقیقه رو نشون بده خودت یه کم دقت کن چیز خاصی نداره

موفق
          پایه b.1 برای زمانه ، درست.ولی پایه b.0 چیه؟ :-/ :-/
          **** k i n j ****

دیدگاه

بازم سلام
            من برنامه های ساده مثل LED و 7-Seg رو یاد گرفتم
            همینطور LCDکاراکتری رو به صورت کامل از روی آموزش آقای یارمحمدی یاد گرفتم
            واقعا آموزش مفیدی بود
            حالا دنبال آموزشهای همینطور جز ب جز و کامل برای ADC و UART و... هستم
            ممنون میشم کمکم کنید
            سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
            آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

یه سر بزن به اینجا پروژه هست
              http://www.techno-electro.com/349-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%AF%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A8%D8%AA%D8%AF%DB%8C-%D8%AA%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87(%D9%87% D8%B1-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87).html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مـ ـیـ ـلاد
                یه سر بزن به اینجا پروژه هست
                http://www.techno-electro.com/349-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%AF%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A8%D8%AA%D8%AF%DB%8C-%D8%AA%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87(%D9%87% D8%B1-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87).html

خیلی ممنوناینا رو دارم
                اما اینا کدویزارد هستن
                من میخوام
                خود کدویزن رو یاد بگیرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinj
                  پایه b.1 برای زمانه ، درست.ولی پایه b.0 چیه؟ :-/ :-/
                  ببین دوست عزیز من که علم غیب ندارم در تاپیک قبلی هم گفتم تا شماتیک مدار رو نبینم نمی تونم جواب بدم
                  ولی همینطوری بگم شاید پایه b.1 برای خاموش و روشن کردن خود ماژول باشه از طریق نرم افزاری ولی تا اینجا و تواین برنامه اصلا کاربردی نداره واگه حذف کنی هم مشکلی نداره
                  موفق

دیدگاه

**** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سینا پاشایی
                      ببین دوست عزیز من که علم غیب ندارم در تاپیک قبلی هم گفتم تا شماتیک مدار رو نبینم نمی تونم جواب بدم
                      ولی همینطوری بگم شاید پایه b.1 برای خاموش و روشن کردن خود ماژول باشه از طریق نرم افزاری ولی تا اینجا و تواین برنامه اصلا کاربردی نداره واگه حذف کنی هم مشکلی نداره
                      موفق
                      ببخشید منظورم همون پایه b.0 بود که اصلا در این برنامه کابرد نداره

دیدگاه

بازم ممنون از دقتتون :nice: :nice: :nice:
                        **** k i n j ****

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X