سلام به همه !! :bye
من اکثر فروم رو برای این کتابخونه گشتم ولی فقط یه سری اطلاعات جزیی در موردش پیدا کردم .
البته جناب مهندس اسدی هم تو پروژه mp3 شون ازش استفاده کردن . اما من کل اون تاپیک رو خوندم و توضیحات ایشون با اینکه واضح بود ، اما کامل نبود !!!
مثلا وقتی من این کتابخونه رو include کردم ، بعد از کامپایل متوجه شدم که به کتابخونه ff.h هم نیاز هست و وقتی اون رو هم include کردم دیدم که بازم یه کتابخونه دیگه لازمه و این رشته سر دراز دارد (
oo: ) و
اگه بخوام همینطوری پیش برم ، کتابخونه کم میارم و باید از بسکام قرض کنم ( :eek: :eek
( چه ربطی داشت ؟!!!!)
در هر صورت نتونستم از روی MMC یه عکس خشک و خالی روی LCD N96 نمایش بدم !!! :angry: :angry:
اینجا از همه دوستانی که این کار رو کردن ، صمیمانه خواهش میکنم که اطلاعاتشون رو در اختیار همه بذارن .
از آقای اسدی هم با احترام دعوت میکنم که افتخار بدن و کمک کنن !!! :job:
من اکثر فروم رو برای این کتابخونه گشتم ولی فقط یه سری اطلاعات جزیی در موردش پیدا کردم .
البته جناب مهندس اسدی هم تو پروژه mp3 شون ازش استفاده کردن . اما من کل اون تاپیک رو خوندم و توضیحات ایشون با اینکه واضح بود ، اما کامل نبود !!!

مثلا وقتی من این کتابخونه رو include کردم ، بعد از کامپایل متوجه شدم که به کتابخونه ff.h هم نیاز هست و وقتی اون رو هم include کردم دیدم که بازم یه کتابخونه دیگه لازمه و این رشته سر دراز دارد (
oo: ) و اگه بخوام همینطوری پیش برم ، کتابخونه کم میارم و باید از بسکام قرض کنم ( :eek: :eek
( چه ربطی داشت ؟!!!!)در هر صورت نتونستم از روی MMC یه عکس خشک و خالی روی LCD N96 نمایش بدم !!! :angry: :angry:
اینجا از همه دوستانی که این کار رو کردن ، صمیمانه خواهش میکنم که اطلاعاتشون رو در اختیار همه بذارن .
از آقای اسدی هم با احترام دعوت میکنم که افتخار بدن و کمک کنن !!! :job:

دیدگاه