اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرستنده و گیرنده مادون قرمز و آشکار کردن نت&#

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرستنده و گیرنده مادون قرمز و آشکار کردن نت&#

راستی بین فرستنده و میکرو یه مقاومت 220 اهم نزارم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط xoncegame
      آره ، بین 0 تا 5 ولت هستن ، اون پایه فرستنده هم بین 4.80 تا 5 ولت متغییره .
      اون گیرنده که عکسشو گذاشتم اگه از روبرو نگاش کنی پایه هاش اینطوری میشه ؟ gnd vs vo
      سایز بزرگش که 2 پایه کنار هم هستن و 1 پایه جدا رو توی مدار استفاده کردم ولی الان میخوام بجاش از این یکی استفاده کنم ، از نظر ظاهر شبیه هم هستن ولی پایه های این یکی کنار همه.
      از کجا گیرش آوردی؟
      من یه دونه از CDPlayer گرفتم طبق همین ترتیب پایه ها هم وصلش کردم جواب گرفتم.

از یه مقاومت 220 اهم هم استفاده کنی طبق گفته هات هیچ اشکالی نداره. ولی اینجور که من یادمه مستقیم هم به میکرو وصلش کرده بودم.
      ?Why not

دیدگاه

یه مشکل خیلی جالب ! انگار وقتی توی do loop همزمان از getrc5 و rc5send استفاده کنیم یه جورایی هنگ میکنه ! oo: وقتی فقط دستور rc5send رو میزارم ولتاژ پایه oc1b تغییر میکنه ولی وقتی دستور getrc5 هم اضاف میکنم ولتاژ روی 4.8 ثابت میمونه ! راهی هست بشه اینا رو توی یه میکرو همزان استفاده کرد ؟

دیدگاه

شما زیره اون چند خط برنامتون یه پایه ای رو صفر و یک کنید ببینید که میکرو داره کار میکنه یا نه؟
          ?Why not

دیدگاه

با سلام،

به نظر من که این برنامه ات برای ارسال و دریافت با یک میکروی واحد جواب نمیده، چون ارسال در یک زمان انجام میشه و بعدش دریافت داره انجام میشه، این در حالیه که دیگه فرستنده ارسالی نداره!

برای اینکه متوجه بشی ارسال داره انجام میشه، دوربین موبایل رو روشن کن و بگیر جلوی LED فرستنده، اگر ارسال داشته باشی، توی صفحه موبایل LED فرستنده رو در حال چشمک زدن میبینی!
            مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

آره منطقی بنظر میرسه بنظرتون اگه یکی از دستورات فرستنده یا گیرنده رو ببریم توی یه وقفه تایمر? ولی فکر کنم از دستورات تایمر 0 نمیشه استفاده کرد ، ولی تایمر 1 رو بشه فکر کنم . مگا 16 تایمر 2 داره ؟ میتونیم یه زمان خیلی کوتاه درست کنیم تا دستورات وقفه پشت سر هم اجرا بشه ، مثلا قسمت گیرنده رو ببریم به وقفه تا فاصله زمانی هر مثلا 50 میکرو ثانیه دستوراش اجرا بشه ، از اون طرف هم توی do loop دستورات فرستنده رو میزاریم :read:

دیدگاه

مگا 16 تایمر 2 هم داره
                با این روشی که شما شرح دادی فکر نکنم بازم درست کار کنه چون وقتی اطلاعات با loop داره فرستاده میشه هنگامی که تایمر overflow میشه و وقفه اجرا میشه دیگر اطلاعاتی فرستاده نمیشه که بتونید توی این وقفه اونها رو دریافت کنید
                البته من هم به یک مشکلی با گیرنده های IR برخوردم و اون به شرح زیر بود
                یک منطقی ولتاژی بین 4-5 ولت است و صفر منطقی 0-0.8 ولت درست .... من از گیرنده های دو پایه استفاده کرده بودم با یک ترانزیستور که تقویتش کنه
                ولی چشمتون روز بد نبینه هرچی تلاش کردم نشد
                فکر کنم باید برم سراغ این گیرنده های سه پایه فقط قیمتشون یکم گرونه فکر کنم 2000-2500 باشه

دیدگاه

فکر کنم آخرین راهی باشه که بتونی باهاش جواب بگیری.

تو do loop اصلی برنامه، بفرست و تو یه وقفه دریافتش کن.
                  ببین میشه یا نه؟

ولی شهیمِ عزیز:
                  اون گیرنده ی دو پایه مقاومتشون کم و زیاد میشه. احتیاج به تقویت نیست.
                  ?Why not

دیدگاه

واقعا ممنون که راهنمایی میکنید
                    از همون گیرنده های 3 پایه استفاده میکنم.
                    اومدم فقط دستور rc5send رو با تاخیر 500 میلی ثانیه گذاشتم و با دوربین موبایل دیدم که فرستنده چشمک میزنه .
                    ولی اصلا نمیشه توی do loop از هر 2 تاش استفاده کرد . میرم با تایمر2 یه زمان خیلی کوتاه درست میکنم واسه گیرنده . کانفیگ تایمر 2 از اونجا که 8 بیتی هست مثل تایمر 0 هست ؟ برنامه رو با تایمر 2 نوشتم درسته ؟
                    کد:
                    [left]
                    $regfile = "m16def.dat"
                    $crystal = 1000000
                    $baud = 19200
                    $hwstack = 40
                    $swstack = 16
                    $framesize = 32

Config Rc5 = Pind.2
                    Config Pinc.1 = output
                    Portc.1 = 0

Command As Byte , Address As Byte

config timer2=timer,prescale=1
                    enable Interrupts 
                    enable timer2
                    on ovf2 rc5r

stop timer2
                    start timer2
                    timer2=6

do

Waitms 500
                     Rc5send 0 , 0 , 12

loop

rc5r:
                    stop timer2
                    i=i+1

if i=100 then
                    i=0
                    Getrc5(address , Command)

if command=12 then
                    portc.1=1
                    end if

end if

timer2=6
                    start timer2
                    return
                    [/left]

دیدگاه

شما اول ببین میتونی با 2 تا آیسی جداگانه راهش بندازی یا نه ؟ اگر موفق شدی اون موقع برو سراغ راه انداختنش با یک آیسی
                      خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...

دیدگاه

بیا یه کاره دیگه ای کن، بیا خروجیتو بده به مداری که اطلاعات رو بگیره وبعد بفرسته یعنی تو یه تاخیری ایجاد میکنی و حالا یه زمانی برای دریافت داری.

این تاخیر در حد چند میکروثانیه کاره خودشو میکنه.

نمیدونم یه چیزی گفتم دیگه. ولی یه تست کن ایشالا که جواب میگری عزیزم.گلم.جیگرم. اینهمه پشتت وایستادن. :-bd
                        ?Why not

دیدگاه

واقعا ممنون از همگی
                          ولی متاسفانه انگار وقتی دستور فرستادن و گرفتن مادون قرمز همزمان توی یه میکرو باشن ، حتی اگه یکیشون توی وقفه باشه ، دیگه فرستنده عمل نمیکنه ! :sad:

دیدگاه

معمولا کاریو که شما دارین سخت افزاری انجام میدید برای تشخیص مانعست.

خب شما از گیرنده های دو پایه استفاده کنید.

برای چه سیستمی مهمه که یه کدیو بفرسته و بعد خودش همونو دریافت کنه؟
                            این کاری که دارید میکنید کاربردش کجاست؟

نظر من اینه که از گیرنده های دوپایه استفاده کنید.چون تو اون دیگه دریافت دیتایی وجود نداره. فقط تشخیص.
                            ?Why not

دیدگاه

درست میفرمایید :nerd:، ولی خواستم ببینم میشه با دستورات مادون قرمز هم اینکارو انجام داد یا نه که مثل اینکه روی 1 میکرو نمیشه :sad:

یه فرستنده گیرنده مادون قرمز سطحی به اسم TCRT5000 دارم . یه مدار هم واسش پیدا کردم.

vo رو هم که باید به یکی از پایه های میکرو بدیم و هر لحظه چکش کنیم که صفر هست یا 1 . فرستنده هم اصلا نیاز نیست به میکرو وصل کنیم ولی اگه بخوایم میشه به یکی از پایه ها که همیشه مقدارش 1 هست وصلش کنیم. درسته؟

دیدگاه

دوستان از tcrt5000 استفاده کردم ولی مسافت خیلی کمی رو پوشش میده ، میخوام این مسافت بیشتر باشه مثلا نیم متر . اینطوری که خوندم گیرنده های 3 پایه مثل TSOP1138 به فرکانس 38 کیلو هرتز حساسن ، اگه بیاییم یه موج 38 کیلوهتر درست کنیم و بدیمش به یه فرستنده مادون قرمز و بدون استفاده از دستور rc5send اونو راه بندازیم ، وقتی انعکاسش به گیرنده 3 پایه بخوره ، اتفاقی میافته ؟ یعنی مثلا اون گیرنده خروجی صفر بشه ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X