اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کمک در پروگرم کردن ای سی مگا 8 کمک لطفا
Collapse
X
-
پاسخ : کمک در پروگرم کردن ای سی مگا 8 کمک لطفا
دیگه program all رو نزن، از اون بالا از منوی program گزینه FLASH رو انتخاب کننوشته اصلی توسط behroz2010پروگرم all رو میزنم بعد از این که پروگرم مبشه این میاد چی کار باید کنم ؟؟
این پیغام رو هم NO بزن
اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!
دیدگاه
-
مطابق برنامه قائدتا پین A.0نوشته اصلی توسط behroz2010دمت گرممممم :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :applause: :applause: :applause: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
حالا کدم پایه رو به مگا 16 وصل کنم تا قفل ایسیم باز شه ؟؟اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!
دیدگاه
-
:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:هر اقدام بزرگی ابتدا محال به نظر میرسد
دیدگاه
-
- به دیتاشیت IC مراجعه بفرمایید.نوشته اصلی توسط behroz2010پین a.0 رو به کدوم پایه مگا 16 وصل کنم
کم برنامه مگا 8 رو توی میکرو مگا 8 ریخته ام اشکالی نداره؟؟؟
پین a.0 پین چنده؟
- خیر، دو تا برنامه بهتون دادم، یکیش برای مگا8 بود و دیگری برای مگا16
- به دیتاشیت IC مراجعه بفرمایید.اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺- به دیتاشیت IC مراجعه بفرمایید.
- خیر، دو تا برنامه بهتون دادم، یکیش برای مگا8 بود و دیگری برای مگا16
- به دیتاشیت IC مراجعه بفرمایید.
سلام
توی دیتا شیست اصلا هم چین پایه ایی نیست
برای این که قفل مگا 16 رو باز کنم باید برنامه مگا 16 رو در مگا 8 بریزم
هر اقدام بزرگی ابتدا محال به نظر میرسد
دیدگاه
-
این برای مگا16:نوشته اصلی توسط behroz2010
سلام
توی دیتا شیست اصلا هم چین پایه ایی نیست
برای این که قفل مگا 16 رو باز کنم باید برنامه مگا 16 رو در مگا 8 بریزم

برای باز کردن قفل مگا8:
برنامه مگا16 رو روی مگا16 پروگرم کنید، پین A.0 نشان داده شده در شکل فوق رو به XTAL1 از مگا8 بزنید.
برای باز کردن قفل مگا16:
برنامه مگا8 رو روی مگا8 پروگرم کنید، پین B.0 از این میکرو رو به XTAL1 از مگا16 بزنید.
پ.ن: ببخشید، من نمیدونستم که مگا8 پورت A نداره!!! (البته واقعا مسخرست، از پورت B شروع شده :angry
این برنامه برای مگا8:
کد:#include <mega8.h> #include <delay.h> main() { DDRB=1; PORTB=1; while(1) { PORTB.0=1; PORTB.0=0; } }اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!
دیدگاه

دیدگاه