اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

lm35dz

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

lm35dz

یه دماسنج با این سنسور درست کردم وخروجیش رو بدون هیچ قطعه ای مستقیم به adc میکرو وصل کردم و تقریبا 1 سانت با پایه میکرو فاصله داره و ولتاژ 5 هم به تغذیه اش دادم لحظه روشن شدن دما رو درست نشون میده اما با گذشت زمانی کوتاه مقدار دما نشان داده شده افزایش پیدا میکنه علت چیه

در ضمن برنامه تو پروتوس درست کار میکنه ولی نمیدونم چرا دمای بالای 50 رو دیگه نشون نمیده این مشکل از خود پرتوسه یا نه
    ادمهای خوب تو eca خیلی پیدا میشه

پاسخ : lm35dz

VREF رو چی گذاشتین ؟
    DDR مربوط به اون پین رو صفر میکنین ؟

دیدگاه

vref داخلی گرفتم 2.56 ولت
      بله پایه مربوطه adc رو 0 ورودی کردم

فقط دما شروع به افزایش میکنه (با گذشت زمان) در حالی که دماسنج جیوه ای ثابته

البته ایسی 7805 با هیت سینکش روی برد هست ولی با lm35 فاصله داره و ظاهرا نباید ربطی انچنانی داشته باشه

دیدگاه

سلام
        دما تا چه حدی بالا میره و چه زمانی طول میکشه تا به حداکثر برسه؟
        اتفاقا اون 7805 میتونه خیلی تاثیر داشته باشه
        یکی از راه های انتقال گرما تابش هست ...
        شما مخزن دما سنج جیوه ای رو هم با رنگ سیاه رنگ کن و کنار lm35 نگه دار ببین دمای اون هم بالا میره؟
        با سپاس

دیدگاه

سلام
          ببیند سمین خانم ، توی سخت افزار باید پایه AVCC رو به 5ولت و AGND رو به منفی و AREF رو هم بر طبق برنامه ای بخواین اتصال بدین و ساده ترین حالت اون بدون استفاده از فیلتر هستش و می تونید AREF رو هم به 5ولت وصل کنید ، حالا می تونین با یه سیم از 5ولت به یکی از ورودی های ADC بدید و اون رو اندازه بگیرید ، اگر ولتاژ AREF شما 5ولت باشه و ورودی یکی از ADC ها رو هم 5ولت بزنید باید رو LCD عدد 1023 رو نمایش بده
          اگر غیر از این باشه ، میکرو مشکل داره یا یه جای برنامه و یا مدار مشکل داره :nice:

من یه برنامه سمپل واستون میزارم ، که حدود 15 مرتبه در تقریبا 1ثانیه از ADC نمونه برداری میکنه و میانگین رو میگیره و در خروجی روی LCD نشون میده/.

اگر بازم مواردی داشتید در خدمتونم :nerd:
          [ftp=ftp://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://mohamadusefi.persiangig.com/Babak-adc%20to%20timer0.rar]http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://mohamadusefi.persiangig.com/Babak-adc%20to%20timer0.rar[/ftp]
          وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید/وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید/وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید/وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید/من عاشق چشمت شدم ، نه عقل بود و نه دلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود/آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانت ربود/وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد/آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد /بودم و چشمان تو ، نه آتشی و نه گلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/.

دیدگاه

دما در زمان روشن شدن دقیقا همان دمای دماسنج جیوهای اما بعداز حدود 2 دقیقه به 40 سانتی میرسه

از سون سگمنت کوچک سبز استفاده کردم در حالت اند مشترک و مقاومت هر پایه اش هم 220 اهم است اما نمیدونم چرا اینقدر مقاومتها وبیشتر خود میکرو داغ میشه (بنده خدا تقصیر نداره 40 درجه نشون میده) اولین بار هست که میکرو اینقدر گرم میشه

دیدگاه

خوب این میکرو بیچاره داره جریان زیادی رو سینک میکنه
              اگه دو تا سون سگمنت داشته باشین میشه حدود 200 میلی امپر
              سون سگمنت ها رو رفرشی راه اندازی کنید
              تغذیه میکرو و سنسور و سون سگمنت ها رو هم چک کنید 5 ولت باشه
              با سپاس

دیدگاه

حق با شماست ولی درکل هر پایه میکرو میتونه تا 20 میلی بده ومنم بیش از این از میکرو نگرفتم .یعنی این کار اشتباه هست

دیدگاه

درسته ولی نه در حالتی که همه پایه ها این مقدار جریان بدن

دیدگاه

شما به جای سنسور با یه پتانسیومتر به ADC تون ولتاژ متغیر بدین . اگه این مشکل دیگه پیش نیومد میفهمین که اشکال از سنسوره .
                    قبلا پایه های lm35 رو برعکس نزدین که ؟ خیلی زود خراب میشه در عرض چند ثانیه . و بعدا که بخواین راش بندازین خودش داغ میکنه ودما رو بالا نشون میده .

دیدگاه

سلام

محاسبات یه سنسور LM35dz رو چطور باید انجام داد تا یه دمای دقیق روی LCD داشته باشیم؟؟
                      توی دیتاشیت اون 1500mv رو 150 درجه و سانتیگراد نشون میده اما نمیدونم محاسباتش رو چطور انجام بدم که دقیق و کالیبره باشه؟

متشکرم
                      تخیل مهمتر از دانش است
                      علم محدود است اما تخیل دنیا را دربر میآ‌گیرد
                      آلبرت انیشتین

دیدگاه

من هم یک مشکلی دارم. :angry: اون هم این که وقتی سنسور رو به ADC میزنم، دما رو 30 درجه نشون میده در حالی که اصلا انقدر گرم نبود اتاق! :-??
                        از بابت سالم بودن سنسور هم مطمئنم چون وقتی دستم رو میزاشتم روش، دما رو بیشتر نشون میداد.
                        AREF = 5V
                        AVCC = 5V
                        ممنون میشم کمک کنید.
                        اللهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

نوشته اصلی توسط s.motlaq
                          من هم یک مشکلی دارم. :angry: اون هم این که وقتی سنسور رو به ADC میزنم، دما رو 30 درجه نشون میده در حالی که اصلا انقدر گرم نبود اتاق! :-??
                          از بابت سالم بودن سنسور هم مطمئنم چون وقتی دستم رو میزاشتم روش، دما رو بیشتر نشون میداد.
                          AREF = 5V
                          AVCC = 5V
                          ممنون میشم کمک کنید.
                          ولتاژ مرجع رو بگذارید روی 2.56ولت داخلی و با دقت 10 بیت از ADC بخونید و فقط مقدار ADC رو به 4 تقسیم کنید ... همین ...

موفق باشید
                          [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
                          معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
                          معرفی نرم افزار Codewizard PWM
                          با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

دستور تنظیم ولتاژ داخلی توی بسکام چیه؟
                            ADC هم در حالت عادی 10 بیتی کار میکنه.
                            من توی برنامم تقسیم بر دو کرده بودم! :biggrin:
                            ممنون
                            اللهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

سلام.
                              اول از اینکه پایه ی avcc و aref میکرو را به + و gnd های میکرو(همه را) به - بزن.بعد هم برای کاهش نویز پابه ی سنسور را که به میکرو میره را با یک مقاومت 10 کیلو اهم به منفی بزن.آن وقت تغییر را میبینی. :agree:خبرشو بده.
                              [glow=red,2,300]بیایید با کمک هم الکترونیک را گسترش دهیم[/glow]
                              [glow=yellow,2,300]AVR & ARM[/glow]
                              [glow=green,2,300]عشق است و برنامه نویسی [/glow]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X