اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر کوچک در برنامه ای که با زبان سی نوشته شده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تغییر کوچک در برنامه ای که با زبان سی نوشته شده

سلام.برنامه ای که در سایت زیر هست یک برنامه به زبان سی هست که با روش pwm سه رنگ ال ای دی دی رو کنترل میکنه و اینطوره که مثلا سبز و قرمز روشن میشه بعد قرمز کم نور میشه و بعد آبی و قرمز و ...
    من از دوستان میخوام که آیا میشه که یک میکرو سوئیچ یا دیپ سوئیچ تو برنامه اضافه بشه که سرعت خاموش روشن رو تغییر بده مثلا یک دکمه سرعت رو زیاد و یکی کم کنه.این برنامه که لینکش پایینه خیلی ساده است ولی قشنگ جواب میده من تست کردم. فقط مشکلم همونه + یک میکروسوئیچ هم داشته باشه که رنگها رو تک تک عوض کنه.با تشکر از همه.
    http://avrlab.com/node/93
    http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ru&tl=en&u=http%3A% 2F%2Favrlab.com%2Fnode%2F93
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

پاسخ : تغییر کوچک در برنامه ای که با زبان سی نوشته شده

نوشته اصلی توسط ms2000
    سلام.برنامه ای که در سایت زیر هست یک برنامه به زبان سی هست که با روش pwm سه رنگ ال ای دی دی رو کنترل میکنه و اینطوره که مثلا سبز و قرمز روشن میشه بعد قرمز کم نور میشه و بعد آبی و قرمز و ...
    من از دوستان میخوام که آیا میشه که یک میکرو سوئیچ یا دیپ سوئیچ تو برنامه اضافه بشه که سرعت خاموش روشن رو تغییر بده مثلا یک دکمه سرعت رو زیاد و یکی کم کنه.این برنامه که لینکش پایینه خیلی ساده است ولی قشنگ جواب میده من تست کردم. فقط مشکلم همونه + یک میکروسوئیچ هم داشته باشه که رنگها رو تک تک عوض کنه.با تشکر از همه.
    http://avrlab.com/node/93
    http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ru&tl=en&u=http%3A% 2F%2Favrlab.com%2Fnode%2F93
    سلام
    من اینو ساختم و با 3تا پتانسیومتر نور 3تا LED رو کنترل میکنم و هر رنگی که بخوای رو تولید میکنم
    با کلیدم میتونم برنامشو برات تغییر بدم یا اصلا بنویسم
    فقط یه توضیح کامل بده و اگر یه شماتیک از پروتئوس هم بذاری براش بهتر میشه
    منم برنامشو مینویسم برات
    چطوره؟!
    اینو ببین
    http://www.mediafire.com/?dv36pbqxrtdrj5y
    درایور شبکه و nRF24L01
    کاتالوگ محصولات
    کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
    شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
    فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Bastam (بسطام)
      سلام
      من اینو ساختم و با 3تا پتانسیومتر نور 3تا LED رو کنترل میکنم و هر رنگی که بخوای رو تولید میکنم
      با کلیدم میتونم برنامشو برات تغییر بدم یا اصلا بنویسم
      فقط یه توضیح کامل بده و اگر یه شماتیک از پروتئوس هم بذاری براش بهتر میشه
      منم برنامشو مینویسم برات
      چطوره؟!
      اینو ببین
      http://www.mediafire.com/?dv36pbqxrtdrj5y
      سلام.ممنون دوست من. منو اینو ساختم و سه تا ال ای دی دی یک واته سری شده در هر دسته و کلا نه تا ال ای دیه یک وات بهش وصل کردم.خوب جواب داد فیلمش رو در زیر میذارم. ولی یکم سرعت عوض شدن نورها زیاده.
      1- اگه یک دکمه مثلا دیپ سوئیچ یا میکرو سوئیچ باشه که سرعت عوض شدن رنگها رو کم کنه خیلی بهتره.
      2- یک دکمه هم باشه که رنگها تکی تکی عوض بشه مثلا وقتی فشارش میدیم اول قرمز تنها بشه بعد ... تقریبا چیزی مثل این درایورهای آماده آر جی بی برای ال ای دی های نواری هست که تو بازاره.
      3- اگه یک دکمه هم داشته باشه که رنگ رو همونی که هست نگه داره.
      - خلاصه به سلیقه خودتون کارهایی روش انجام بدین که مصرف کننده کمی انتخاب داشته باشه. میخوام اگه بشه برای والواشره آر جی بی یا پروژکتوره آر جی بی استفاده کنم. ممنونم دوست عزیز.
      http://www.4shared.com/video/wjZVqoyg/rgb.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
        سلام.ممنون دوست من. منو اینو ساختم و سه تا ال ای دی دی یک واته سری شده در هر دسته و کلا نه تا ال ای دیه یک وات بهش وصل کردم.خوب جواب داد فیلمش رو در زیر میذارم. ولی یکم سرعت عوض شدن نورها زیاده.
        1- اگه یک دکمه مثلا دیپ سوئیچ یا میکرو سوئیچ باشه که سرعت عوض شدن رنگها رو کم کنه خیلی بهتره.
        2- یک دکمه هم باشه که رنگها تکی تکی عوض بشه مثلا وقتی فشارش میدیم اول قرمز تنها بشه بعد ... تقریبا چیزی مثل این درایورهای آماده آر جی بی برای ال ای دی های نواری هست که تو بازاره.
        3- اگه یک دکمه هم داشته باشه که رنگ رو همونی که هست نگه داره.
        - خلاصه به سلیقه خودتون کارهایی روش انجام بدین که مصرف کننده کمی انتخاب داشته باشه. میخوام اگه بشه برای والواشره آر جی بی یا پروژکتوره آر جی بی استفاده کنم. ممنونم دوست عزیز.
        http://www.4shared.com/video/wjZVqoyg/rgb.html
        باشه مشکلی نیست فقط با چه میکرویی کار میکنی؟!
        مداری از درایور LED هاتم برای م بذار
        فقط یکم سرم شلوغه ولی این کارو میکنم برات
        درایور شبکه و nRF24L01
        کاتالوگ محصولات

دیدگاه

باشه مشکلی نیست فقط با چه میکرویی کار میکنی؟!
          مداری از درایور LED هاتم برای م بذار
          فقط یکم سرم شلوغه ولی این کارو میکنم برات
          خب اینجا با اتمگا 8 کار شده گفتم اگه بشه از همین برنامه استفاده کنیم. ولی من خودم خیلی خوشم نمیاد که آی سی برای این کار اینقدر دراز باشه :biggrin: ولی خب دیگه این داره قشنگ کار میکنه مگه میشه این برنامه رو برای آی سیه دیگه استفاده کرد؟ مثلا آی سیه 8 پایه؟راستی من اینو هم ساختم بدک نیست:
          http://www.electronics-lab.com/projects/games/005/index.html
          جعبه شیک هم براش درست کردم و دیپ سوئیچ رو هم روی جعبه قرار دادم.خواستی برات عکس بذارم.
          منظورت مدار از چه درایور ال ای دیه هامه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
            خب اینجا با اتمگا 8 کار شده گفتم اگه بشه از همین برنامه استفاده کنیم. ولی من خودم خیلی خوشم نمیاد که آی سی برای این کار اینقدر دراز باشه :biggrin: ولی خب دیگه این داره قشنگ کار میکنه مگه میشه این برنامه رو برای آی سیه دیگه استفاده کرد؟ مثلا آی سیه 8 پایه؟راستی من اینو هم ساختم بدک نیست:
            جعبه شیک هم براش درست کردم و دیپ سوئیچ رو هم روی جعبه قرار دادم.خواستی برات عکس بذارم.
            منظورت مدار از چه درایور ال ای دیه هامه؟
            برای من فرق نمیکنه باید برنامشو بنویسم برات به هر AVR میشه که 3تا PWM داشته باشه
            باشه با همون مگا8 مینویسم
            و این که مدار درایور یعنی با این همه LED و این توان بالا چه ترینزیستوری و چطوری وصل کردی؟!
            اگر شماتیک داری از مدارت که از میکرو به LED وصل شده بذاری عالیه
            چون من با LED RGB معمولی کار کردم بدون ترینزیستورو این حرفا ( هدف برنامه نویسی بود )
            اما دوس دارم مثل مال تو توان LED ها رو بالا ببرم :biggrin:

ببین من برات 1 مدار طراحی میکنم برنامشم مینویسم که با یه پتانسیومتر سرعتش کمو زیاد شه ، یه دکمه هم میذارم که مدارو توی همون رنگی که هست نگه داره
            بنظر من همین قدر ساده همه کارایی که میخوایو میکنه چون من با این تکنیک رنگا رو عوش میکنم و همه رنجی رو پوشش میده و بتونی سرعتشو تغییر بدی و روی رنگ دلخواه نگهش داری دیگه تمومه

درایور شبکه و nRF24L01
            کاتالوگ محصولات

دیدگاه

برای من فرق نمیکنه باید برنامشو بنویسم برات به هر AVR میشه که 3تا PWM داشته باشه
              باشه با همون مگا8 مینویسم
              سلام و با تشکر از استاد. البته اگه آی سیه 8 پایه ارزون باشه که بهتره چون میخوام چند تایی میخوام از روش بزنم و جای کمی دارم و ارزون هم تموم بشه. البته بازم هر طور صلاح میدونی اتمگا 8 هم خوبه.ولی کلا به نظرم از همین برنامه که لینکش رو دادم استفاده کن خیلی قشنگ کار میکنه و حیف که تنظیم سرعت نداره.
              و این که مدار درایور یعنی با این همه LED و این توان بالا چه ترینزیستوری و چطوری وصل کردی؟!
              اگر شماتیک داری از مدارت که از میکرو به LED وصل شده بذاری عالیه
              چون من با LED RGB معمولی کار کردم بدون ترینزیستورو این حرفا ( هدف برنامه نویسی بود )
              اما دوس دارم مثل مال تو توان LED ها رو بالا ببرم :biggrin:
              این مدار که برات فیلمشو گذاشتم که آزمایشی بود یعنی اومدم یک ترانزیستور مثلا 8050 بیسش رو با یک مقاومت مثلا 470 اهم یا یک کیلو دادم به پایه مورد نظر و امیتر هم زمین و کلکتور توسط یک مقاومت مناسب به منفی ال ای دی هایی که با هم سری شده بودن و مثبت ال ای دی ها هم به مثبت 11 ولتی که با 78l05 ولتاژ میکرو رو تامین میکنه. ولی خب این روش به خاطر اون مقاومت که مابین کلکتور و ال ای دی هاست تلفات زیادتری داره. کار بعدیم اگه عمری بود اینه که با یک سوئیچینگی میسازم که فیدبک جریان داشته باشه و دیگه اون مقاومت لازم نباشه. از ماسفت هم میشه استفاده کرد.
              ببین من برات 1 مدار طراحی میکنم برنامشم مینویسم که با یه پتانسیومتر سرعتش کمو زیاد شه ، یه دکمه هم میذارم که مدارو توی همون رنگی که هست نگه داره
              بنظر من همین قدر ساده همه کارایی که میخوایو میکنه چون من با این تکنیک رنگا رو عوش میکنم و همه رنجی رو پوشش میده و بتونی سرعتشو تغییر بدی و روی رنگ دلخواه نگهش داری دیگه تمومه
              ممنونم همین خوبه.ولی بازم میگم به نظرم از این برنامه بالا که در اولین پست اشاره کردم استفاده کن چون مثلا من قبلا یک کنترل کننده آر جی بی ساختم که از سایته که گفتم استفاده کردمhttp://www.electronics-lab.com/projects/games/005/index.html ولی متاسفانه به کیفیت این نیست (به نظر من) البته امکاناتش همونطور که احتمالا دیدی بالا بود (دکمه ها و انتخاب های متفاوت از جمله دکمه سرعت و پاز رنگ و رنگهای جهشی و ...) ولی مشکلی که داشت (به نظر من)مثلا وقتی قراره سبز روشن نباشه یک ته نوری داره(یک نور کم تو اون ال ای دی که نباید روشن باشه هست). یک نور بسیار ضعیف که از همینش خوشم نیومد. یعنی یک جریان کمی تو ال ای دی هست حتی وقتی که قراره اون ال ای دی روشن نباشه. حالا اگه شد برات عکسهای اونی که ساختم میذارم.

دیدگاه

میدونی MS جان اون ته نور برای اینه که وقتی PWM رو 0 میکنی کلا پایه رو خاموش نمیکنه و حتی توی شبیه ساز یه سوزن های کوچکی دیده میشه که در یک لحظه 1 میشه
                مثل دلتا و این باعث اون نور کم میشه ولی اگر شما LED RGB داشته باشی این نور دیده نمیشه
                و این که این برنامه میاد هم زمان 2تا تور رو تغییر میده یکی و کم میکنه یکی رو زیاد برای همین خیلی از طیف نور رو از دست میدی
                اما اون عکسی که برات گذاشتم و برنامشو نوشتم تک تک رنگ ها رو تولید میکنه

حالا من اینو مینویسم تست کن ببین چطوره
                اون میکرو 8 پایه هم مدلشو بگو بتونم برا اونم مینویسم
                درایور شبکه و nRF24L01
                کاتالوگ محصولات

دیدگاه

میدونی MS جان اون ته نور برای اینه که وقتی PWM رو 0 میکنی کلا پایه رو خاموش نمیکنه و حتی توی شبیه ساز یه سوزن های کوچکی دیده میشه که در یک لحظه 1 میشه
                  مثل دلتا و این باعث اون نور کم میشه ولی اگر شما LED RGB داشته باشی این نور دیده نمیشه
                  و این که این برنامه میاد هم زمان 2تا تور رو تغییر میده یکی و کم میکنه یکی رو زیاد برای همین خیلی از طیف نور رو از دست میدی
                  اما اون عکسی که برات گذاشتم و برنامشو نوشتم تک تک رنگ ها رو تولید میکنه
                  حالا من اینو مینویسم تست کن ببین چطوره
                  اون میکرو 8 پایه هم مدلشو بگو بتونم برا اونم مینویسم
                  سلام دوسته من. با تشکر از جوابتون. من مسعود هستم. جناب بسطام خان همین ته نور حالا از هر چی که هست یکم به نظر من کار رو زشت میکنه لینک زیر به نظر من برنامه بسیار خوبیه ولی همین ته نورشو نمیپسندم همونطور که گفتم وقتی که به نظر من یک ال ای دی باید خاموش باشد یک نور بسیار خفیفی توش هست. من از ال ای دی های آر جی بی سه وات یا ده وات که فشرده و به صورت یک چیپ هستن هم استفاده کردم و همون حالت رو داره. راهی هست که تو برنامه اصلاح بشه؟
                  لینک برناه هم پایین سایتش هست.
                  در مورد میکرو 8 پایه مدل خاصی مده نظرم نیست گفتم که مدار کوچک دربیاد و ارزون حالا هرچی خودتون صلاح میدونید استفاده کنید و اگه همین اتمگا 8 هم صلاح میدونید که همین باشه.موفق باشین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                    سلام دوسته من. با تشکر از جوابتون. من مسعود هستم. جناب بسطام خان همین ته نور حالا از هر چی که هست یکم به نظر من کار رو زشت میکنه لینک زیر به نظر من برنامه بسیار خوبیه ولی همین ته نورشو نمیپسندم همونطور که گفتم وقتی که به نظر من یک ال ای دی باید خاموش باشد یک نور بسیار خفیفی توش هست. من از ال ای دی های آر جی بی سه وات یا ده وات که فشرده و به صورت یک چیپ هستن هم استفاده کردم و همون حالت رو داره. راهی هست که تو برنامه اصلاح بشه؟
                    لینک برناه هم پایین سایتش هست.
                    در مورد میکرو 8 پایه مدل خاصی مده نظرم نیست گفتم که مدار کوچک دربیاد و ارزون حالا هرچی خودتون صلاح میدونید استفاده کنید و اگه همین اتمگا 8 هم صلاح میدونید که همین باشه.موفق باشین.
                    والا من PIC کار نکردم ولی چرا نمیشه؟!
                    این که فقط هگز گذاشته ولی توی برنامه میشه شرط گذاشت که هروقت مقدار PWM صفر شد کلا پایه رو مقدار ثابت 0 قرار بده تا LED خاموش خاموش بشه
                    تست میکنم بت خبرشو میدم فقط یکم درگیرم در اولین فرصت انجامش میدم
                    درایور شبکه و nRF24L01
                    کاتالوگ محصولات

دیدگاه

آقا اینو تست کن ببین دوس داری :biggrin:

RGB LED
                      http://www.mediafire.com/?t0ahtzgtvyac29n
                      درایور شبکه و nRF24L01
                      کاتالوگ محصولات

دیدگاه

آقا اینو تست کن ببین دوس داری :biggrin:

RGB LED
                        http://www.mediafire.com/?t0ahtzgtvyac29n
                        سلام بسطام جان. منو اینو تست کردم البته بدون اون پتانسیومتر و میکرو سوئیچ و...
                        فقط به پایه 7 مثبت دادم و به پایه 8 و 22 هم منفی و به پایه 15 و 16 17 ال ای دی دی ها رو وصل کردم ولی ال ای دی ها همه شون روشن شد و هیچ تغییری در نورشون نبود منظورم اینه که ثابت روشن شدن تقریبا در حداکثر نور البته جز آبی که یکم نورش کمتر بود. :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                          سلام بسطام جان. منو اینو تست کردم البته بدون اون پتانسیومتر و میکرو سوئیچ و...
                          فقط به پایه 7 مثبت دادم و به پایه 8 و 22 هم منفی و به پایه 15 و 16 17 ال ای دی دی ها رو وصل کردم ولی ال ای دی ها همه شون روشن شد و هیچ تغییری در نورشون نبود منظورم اینه که ثابت روشن شدن تقریبا در حداکثر نور البته جز آبی که یکم نورش کمتر بود. :cry2:
                          خب عزیز من پتانسیو مترو نداریاین نمیتونه سرعتو تشخیص یده ، از ADC استفاده کردم مقدار پایه 23 رو میخونه و سرعتش کمو زیاد میشه وقتی وصلش نکردی چطوری کار کنه؟!
                          و سویچو گذاشتم هرجا دوس داشتی فشار بدی برنامه Pause میشه و روی همون رنگی که هست میمونه
                          شما پتانسیومترو وصل کن درست میشه و این که پایه های AVCC و Vref هم طبق شماتیک ببند
                          من خودم بستم داره کار میکنه :biggrin:
                          درایور شبکه و nRF24L01
                          کاتالوگ محصولات

دیدگاه

سلام دوستان
                            با تشکر
                            کسی می تونه بگه که چرا این پروژه ال ای دی آر جی بی ما یه لحظه خاموش می شه هی
                            به فیلم زیر نگاه کنید
                            وقتی که یک رنگ کاملا pwm صفر می شه یه لحظه همه رنگ ها خاموش می شه
                            حتی حالیتی که صفر نشه رو هم امتحان کردم
                            اصلا شاید تو استارت زدن یه pwm جدید این اتفاق می افته
                            فیلم رو ببینید
                            http://www.aparat.com/v/hPKZN
                            این برنامش
                            کد:
                             b1=40 ; 

///////////////////r-b
                               a1=255;   
                               while (a1>=0){   a1--;
                               OCR2= a1 ;
                               c1=254-a1 ;
                               OCR0=c1;
                               delay_ms(b1) ;

} 

a1=255;   
                               while (a1>=0){a1--; 
                               OCR1AL=a1;
                               c1=254-a1 ;
                               OCR2= c1 ;
                               delay_ms(b1);   
                               } 

/////////////////b-g
                               a1=255;   
                               while (a1>=0){a1--; 
                               OCR0=a1;
                               c1=254-a1 ;
                               OCR1AL=c1;
                               delay_ms(b1) ;    
                               }

دیدگاه

پاسخ : تغییر کوچک در برنامه ای که با زبان سی ن&#160

نوشته اصلی توسط mmh1
                              سلام دوستان
                              با تشکر
                              کسی می تونه بگه که چرا این پروژه ال ای دی آر جی بی ما یه لحظه خاموش می شه هی
                              به فیلم زیر نگاه کنید
                              وقتی که یک رنگ کاملا pwm صفر می شه یه لحظه همه رنگ ها خاموش می شه
                              حتی حالیتی که صفر نشه رو هم امتحان کردم
                              اصلا شاید تو استارت زدن یه pwm جدید این اتفاق می افته
                              فیلم رو ببینید
                              http://www.aparat.com/v/hPKZN
                              این برنامش
                              کد:
                               b1=40 ; 

///////////////////r-b
                                 a1=255;   
                                 while (a1>=0){   a1--;
                                 OCR2= a1 ;
                                 c1=254-a1 ;
                                 OCR0=c1;
                                 delay_ms(b1) ;

} 

a1=255;   
                                 while (a1>=0){a1--; 
                                 OCR1AL=a1;
                                 c1=254-a1 ;
                                 OCR2= c1 ;
                                 delay_ms(b1);   
                                 } 

/////////////////b-g
                                 a1=255;   
                                 while (a1>=0){a1--; 
                                 OCR0=a1;
                                 c1=254-a1 ;
                                 OCR1AL=c1;
                                 delay_ms(b1) ;    
                                 }
                              اینو بریز ببین چطوره
                              مال مگا 8 با کریستال 1 مگ داخلی
                              http://www.mediafire.com/?na6pjnqga488k79

من با for نوشتم و از کم شروع کردم تا 255 و یکی یکی این کارو کردم
                              عکس GIF گذاشتم ببین
                              درایور شبکه و nRF24L01
                              کاتالوگ محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X