پاسخ : نحوه اتصال میکرو به ال سی دی
سلام ببخشید من الان دانشگاه هستم باور کنید من میکرو رو چند بار پروگرام کردم و چندین بار پایه ها رو چک کردم ولی بازم همون صفحه آبی نمایش میده حتی من یه پتانسیومتر هم به ال سی دی متصل کردم بازم جواب نمیده برای پتانسیومتر پایهVee به سر ثابت وسر منفی به سر دیگر ثابت و Vo هم به سر متغیر حتب با تغییر ریوستا پیکسل هاش هم کم رنگ و پر رنگ نمیشه! در ضمن من پایه منفی خروجی ال سی دی رو چک کردم (Vee) دیدم اصلا ولتاژ نداره چه برسه به منفی بودنش! خداییش یه کمکی به من بکنید ممنون میشم
سلام ببخشید من الان دانشگاه هستم باور کنید من میکرو رو چند بار پروگرام کردم و چندین بار پایه ها رو چک کردم ولی بازم همون صفحه آبی نمایش میده حتی من یه پتانسیومتر هم به ال سی دی متصل کردم بازم جواب نمیده برای پتانسیومتر پایهVee به سر ثابت وسر منفی به سر دیگر ثابت و Vo هم به سر متغیر حتب با تغییر ریوستا پیکسل هاش هم کم رنگ و پر رنگ نمیشه! در ضمن من پایه منفی خروجی ال سی دی رو چک کردم (Vee) دیدم اصلا ولتاژ نداره چه برسه به منفی بودنش! خداییش یه کمکی به من بکنید ممنون میشم

و با آوومتر چک کردم که Vee ولتاژمنفی تولید میکنه یا نه متوجه شدم که بله
ال سی دی به خاطر لقی با پین هدر ولتاژ vee تولید نمی کرد که با لحیم کاری این کار هم درست شد :nice:ضمنا من پایه +5 ولت و زمین آن را به منفی وصل کردم با تغییر پتانسیومتر پیکسل هاش هم کم رنگ و پر رنگ میشد و اون برنامه تستی که برام گذاشتید درست جواب داد :nice: :wow: و سایت رو نمایش می داد ولی www. در طرف راست بود و ادامش در طرف چپ بود به نظرشما مشکل ازکجا بوده؟ممنون میشم جواب بدید و یه سوال دیگه اینه که برای واضح تر وپررنگ تر شدن نوشته ها روی ال سی دی چیکار باید کرد؟منظورم اینه که من با پتانسیومتر10K هر چقدر ور رفتم که سایت شما رو پررنگ تر نمایش بده نشد ممنون میشم به این سوالم هم جواب بدید

دیدگاه