اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش کتابخانه MMC/SD در کدویژن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش کتابخانه MMC/SD در کدویژن

سلام مجدد خدمت مهندسهای عزیز
    بخش ششم قسمیش آماده شده و میخواستم قتی کامل شد بذارم اما ممکن تا تکمیل شدن چند روزی وقت ببره الان دوتا از تابع ها آماده شده که میذارم واستون
    ایشاالله در پست های بعدی مابقی توابع اصلیو میذارم
    همونجور که دوستان میدونند ما دیگه وارد مرحله ی کار کردن با فت شدیم و میخواییم با مموری به صورت فت کار کنیم
    فایل ضمیمه دوتابع را توضیح دادم.اگه سوالی بود در خدمت گذاری حاضرم
    http://s1.picofile.com/file/75436293...D9%85.pdf.html

دیدگاه

سلام
      ممنون اقا محمد مهدی ،من می خواهم برنامه هایی که نوشتم داخل پروتئوس شبیه سازی هم بکنم ولیcard image، mmc می خواهد چطوری باید درستش کنم؟؟؟
      I'm Very Question and I have more Question,Please Answer All of my Questions

[img width=156 height=100]http://uploadtak.com/images/u3536_555_Timer_as_Astable.gif[/img]

دیدگاه

سلام
        با نرم افزار winimage می توانید فایل با پسوند زیب درست کنی و برای نمونه داخلش چندتا فایل txt درست کنی و با انها کار کنید وبرای شناساندن این فایل zip هم داخل پروتئوس روی MMC راست کلیک کرده و edit propertise را زده و از قسمت card image file فایل zip که ساختید انتخاب کنید
        به قول یه نفر به همین آسونی
        :nice:
        معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
        اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
        آموزش Modelsim

دیدگاه

خیلی ممنون
          ولی این فایل ها با پسوند MMc چیه پس؟؟من داخل پروتئوس روی mmc راست کلیک کردم در برنامه ای که دارم یک فایل به نام Q.mmc را در card image قرار داده؟؟ :eek:
          کلا این قطعه mmc در پرتئوس چه فایل هایی به عنوان ورودی می گیرد؟؟؟

[img width=156 height=100]http://uploadtak.com/images/u3536_555_Timer_as_Astable.gif[/img]

دیدگاه

skiboy ممنونم از راهنماییتون دوست خوبم
            very question راستش من mmc رو داخل پروتیوس استفاده نکردم.از راهنماییهای دوست خوبمون skiboy استفاده کنید :applause: :applause: :wow: :wow: :read:

دیدگاه

سلام به همه و بخصوص جناب آقای محمد مهدی عزیز...
              با توجه به اینکه آقای محمد مهدی درجایی گفتند استفاده از این کتابخانه در میکروهایی با حافظه ی کمتر امکان پذیر نیست (مثل mega8) در این مورد یه سرچی کردم و می خوام نتیجشو اینجا بزارم ....البته با اجازه ی آقای محمد مهدی.
              :
              اول از همه بگم که یه پروژه ی خالی در codevision با mega8 درست کردم و توش فایل ff.h رو include کردم و هر تابعی که دستم اومد توش نوشتم (از توابع ff.h) , پس از کامپایل هیچ error یا warning مشاهده نکردم...و سایز برنامه حدود 20 درصد شد.....خواهش میکنم که آقای محمد مهدی در این رابطه توضیح بفرمایند.

اما با توجه به اینکه همه ی ما میدونیم این کتابخانه توسط فردی ژاپنی در سایتی به نام elm-chan.org معرفی شده سری به سایت زدم و متوجه کتابخانه ای به نام pff.h یا Petit Fat شدم که برای میکرو هایی با حافظه ی کوچکتر طراحی شده و الان در حال مطالعه ی اون هستم که انشالله قصد دارم بعد از اتمام آموزش آقای محمد مهدی آموزش اون رو روی سایت بزارم. :biggrin:
              البته با کمک دوست عزیزمون محمد مهدی.

دیدگاه

محمد مهدی جان من اینجا برنامه را نفهمیدم که bit s=1 قرار دادیم و در ادامه بررسی کردیم که اگر s=!0 بود یعنی mmc سالم است مگه نباید 0 برگردونه که بگیم سالمه :eek:

دیدگاه

سلام
                  دقیقا اینجای برنامه برای من هم سواله
                  (یکی دو روزه این تایپیک رو دیدم) ممنون میشم در مورده برنامه توضیح بفرمایید
                  م_________________نتظرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Behnam Omran
                    اما با توجه به اینکه همه ی ما میدونیم این کتابخانه توسط فردی ژاپنی در سایتی به نام elm-chan.org معرفی شده سری به سایت زدم و متوجه کتابخانه ای به نام pff.h یا Petit Fat شدم که برای میکرو هایی با حافظه ی کوچکتر طراحی شده و الان در حال مطالعه ی اون هستم که انشالله قصد دارم بعد از اتمام آموزش آقای محمد مهدی آموزش اون رو روی سایت بزارم. :biggrin:
                    البته با کمک دوست عزیزمون محمد مهدی.
                    اقای اسدی نیز یک برنامه ای با تابع pff.h گذاشته بودن از ایشان و همچنین اقای دادگستر نیز خواهش می کنم وارد بحث شوند و ما را راهنمایی کنند

دیدگاه

ببخشید که خیلی سوال می کنم الان یک سوال دیگه پیش اومده :redface:
                      1_من توی برنامه شما ندیدم که پایه CS تعریف بشه اگه ننویسیم خودش کدوم پایه را در نظر می گیرد :question:
                      2_در قسمت تنظیمات SPI قسمتی که در شکل مشخص کردم برای چی هستش شما گذاشته بودید روی mode0 و حالت cycle half ولی من می گزارم توی mode0 خودش می رود توی حالت cycle start :eek:

دیدگاه

امروز با ذوق و شوق اومدم بالاخره یک برنامه با کدویژن نوشتم برای MMC بعدش الان که اومدم روی میکرو بریزم نمی ریزه (ضدحال می زنه) فکر کنم چون از طریق SPI دارم پروگرم می کنم و همین پایه ها برای Sd card هم استفاده شده باشه از دوستان می خواهم راهنمایی کنند(قبل از وصل کردن SD پروگرم می شد) :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیزم
                          معذرت منو به خاطر چندروز نبودنم بپذیرید.چند مدتی بود گرفتار بودم
                          ایشاالله بتونم به سوالاتون جواب بدم

دیدگاه

Behnam Omran دوست عزیزم
                            ممنونم از اینکه نتیجتون را اینجا گذوشتید
                            راستش من از تعجب شاخ در آوردم :eek: :eek:
                            چون خودم با mega16 تست کردم به خاطر کمبود فضا یا چیزی دیگه ای نتونست کامپایل کنه
                            انشاالله در اولین فرصت با مگا 8 اگه شد یه پروژه مینویسم
                            در مورد اینکه میخواستید کتابخانهpff.h را شرح دهید واقعا کار عالی هستش و امیدوارم بتونیم به کمک هم به جایی برسونیمش
                            موافقممممممم :applause: :applause: :applause: :wow: :wow:

یه اطلاعاتی راجع به این کتابخونه دارم اینه که دستوراتش همونه دقیقا فقط کتابخونش فرق داره.امیدوارم اونو هم به جایی برسونیم

دیدگاه

very question عزیز راجع به سوالتون

" محمد مهدی جان من اینجا برنامه را نفهمیدم که bit s=1 قرار دادیم و در ادامه بررسی کردیم که اگر s=!0 بود یعنی mmc سالم است مگه نباید 0 برگردونه که بگیم سالمه :eek:"

اگه دقت کنید توی برنامه نوشتم if(s=!0);
                              آخر دستورم سمیکالن گذوشتم یعنی اگه بیت s مخالف صفر بود همینجا بمون اگه صفر شد به خط بعدی میره
                              یعنی یجورایی برنامه رو همین خط قفل میمونه

دیدگاه

very question عزیز
                                در کل ما برای کاربا مد spi چهار مد کاری داریم که تو این مدها نحوه ی ارسال و نمونه گیری ها متفاوته
                                مثلا در مد صفر در کلاک اول نمونه گیری از دیتا میکند و در کلاک دوم ارسال بیت داده
                                و مد یکم در اولین کلاک ارسال بیت داده و در کلاک دوم نمونه گیری و....
                                cyclehalf=اگر انتخاب شود لبه کلاک در نیمه پهنای داده اعمال میگردد و اگر start باشد لبه کلاک در آغاز پهنای داده ارسال میشه

به نظر من خودتو زیاد درگیر این جزییات نکن چون سردرگمت میکنه
                                و طبق همون شکلهایی که گذوشتم پیش برید

در مورد cs هم قبلا که کتابخونه mmc_lib را توضیح میدادم گفتم که داخل خود کتابخانه این پایه را تعریف کرده و ما میتونیم انتخاب کنیم که کدام پایه هستش

اگه سوالی بود در خدمتم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X