اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اندازه گیری ولتاژ AC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اندازه گیری ولتاژ AC

خب اینکه دیگه دو برابر کردن و بالای نمودار بردن نمیخواد
    شما میتونی پس از تضعیف همون ترکیب تک دیود خودت رو به کار ببری و پیک نیم سیکل رو بگیری(البته ایزوله نیست)
    و یا بیای یکسو ساز بزاری و با روابط معکوسش به مقدار موثر AC برسی(من از همین روش استفاده کردم)
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
      خب اینکه دیگه دو برابر کردن و بالای نمودار بردن نمیخواد
      شما میتونی پس از تضعیف همون ترکیب تک دیود خودت رو به کار ببری و پیک نیم سیکل رو بگیری(البته ایزوله نیست)
      و یا بیای یکسو ساز بزاری و با روابط معکوسش به مقدار موثر AC برسی(من از همین روش استفاده کردم)
      آره منم تو همین فکرم دارم روی شبیه سازیش کار میکنم...

راستی برای اندازه گرفتن کسینوس فی چیکارا میشه کرد؟ پروبازی رو میبینی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
        آره منم تو همین فکرم دارم روی شبیه سازیش کار میکنم...

راستی برای اندازه گرفتن کسینوس فی چیکارا میشه کرد؟ پروبازی رو میبینی
        میری یه کسینوس فی متر میخری(به فروشنده سلام میرسونی و میگی از اون خوباش بده :biggrin: ) و باهاش اندازه میگیری

گذشته از شوخی
        تنها راهی که من به ذهنم میرسه اینه که بیای سیگنال ولتاژ و جریان رو بدی به اشمیت تریگر(جهت صاف کردن و راحتتر شدن در اندازه گیری لحظه گذر از صفر) و بعد توسط وقفه های پردازنده اختلاف زمانی فی مابینشون رو اندازه بگیری و .... ادامه ماجرا
        تا بحال نرفتم دنبالش و بهتره زیاد نظر ندم. چون میشه مبحث تئوری و تا عمل فاصله زیادی داره
        درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
        بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
          یادت رفته فایل پروتل رو دادی شماتیک رو تغییر دادم برات؟
          بگم؟؟؟
          بــــــگــــــم؟؟؟
          بــــــــــــگــــــــــــــــم؟؟؟؟؟؟؟ :question:
          ماشالاه همه برو بچ زدن تو خط بیوالکتریک
          خب تصحیح کردن با دادن شماتیک فرق داره :icon_razz: :icon_razz:
          نه زشته اینجا نگو بعدا حرف می زنیم
          چرا ناراحتی پاتریک!
          + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
          - از دیدنش ناراحت شدی؟
          + نه
          پس چی ناراحتت کرده
          + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
          ------------------------------------------------------------------------------------------------------
          تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
          ------------------------------------------------------------------------------------------------------
          محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali_Asadzadeh
            اصلا نیاز به صاف کردن، یکسو سازی و غیره نیست، بعد از شیفت سیگنال به سطح بالای صفر و scale اون توی رنج 0 تا Vref می تونی از سیگنالت نمونه برداری کنی و روی اون انواع پردازش مثل FFT ، RMS و .... فیلترینگ و حذف DC رو انجام بدی، البته سرعت AVR ها یک کم کمه، با ARM های سری Cortex خیلی بهتر میشه کار کرد،
            سلام مهندس میشه لطف کنید و یک نمونه برای lpc1768 بذارید ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X