پاسخ : پاسخ : کمک اتصال پرینتر حرارتی به AVR با زبان سی
خوب پس میریم سراغ جواب سوالات :
1 و 2 - باید از LM317 استفاده کنی . برای این که بفهمی چطوری باید پایه های LM317 رو وصل کنی باید به دیتاشیتش مراجعه کنی . اونجا نقشه کامل مداریش رو برای ساخت ولتاژ دلخواه کشیده .
پس از رگوله کردن ولتاژ در حد مجازی که قبلا هم گفتم اون رو وصل می کنی به پایه 10 (طبق جدول صفحه 30 پرینتر پایه Vdd) . هر پایه ای هم که توی اون جدول زده GND باید به زمین وصل کنی . NC های جدول هم به معنی Not Connect هست و نباید به جایی وصلشون کنی . VH رو هم باید طبق جدول صفحه 19 بهش ولتاژ بدی . ماکزیمم 7.2 .
3 - این سوالتون هم مورد داره ! LM317 یک رگولاتور قابل تنظیمه . کسی اطلاعات به LM نمی فرسته :surprised:
4- بازم سوالتون مورد داره . رجوع شود به جواب 3 !
5 - نه چون خروجی اون 3.3 هست .
6 - باید با توجه به مشخصات موتور انتخاب بشه . شاید بشه از ULN استفاده بشه .
7 - ......... .
8 - اینم مورد داره . ترانس که نمیشه برای این بست . باید یک منبع تغذیه نهایتا 12 ولت DC داشته باشید تا بدی به ورودی LM317 و خروجی اون رو بدی به مدارت . خروجی ترانس AC هست . مااینجا DC نیاز داریم .
9 - هنوز بذار بتونی بردش رو راه بندازی بعد برنامه .
10 - قطعا ولی من نمی دونم چطوری . باید از آی سی های درایور USB استفاده کنی .
در کل من فکر می کنم راه اندازی این پرینتر یکم براتون سخته . چون فکر می کنم باید یکم از لحاظ سخت افزاری خودتون رو تقویت کنید چون بعدا که جلو بریم قطعا توی برنامه نویسیش هم به مشکل بر می خورید .پ. ضمن اینکه پرینتر هم دست من نیست که بتونم تستش کنم و دقیق راهنماییتون کنم . همش بر اساس دیتاشیت هست .
بازم اگه سوالی داشتید من در خدمتم
نوشته اصلی توسط مجید ملوندی
نوشته اصلی توسط مجید ملوندی
پس از رگوله کردن ولتاژ در حد مجازی که قبلا هم گفتم اون رو وصل می کنی به پایه 10 (طبق جدول صفحه 30 پرینتر پایه Vdd) . هر پایه ای هم که توی اون جدول زده GND باید به زمین وصل کنی . NC های جدول هم به معنی Not Connect هست و نباید به جایی وصلشون کنی . VH رو هم باید طبق جدول صفحه 19 بهش ولتاژ بدی . ماکزیمم 7.2 .
3 - این سوالتون هم مورد داره ! LM317 یک رگولاتور قابل تنظیمه . کسی اطلاعات به LM نمی فرسته :surprised:
4- بازم سوالتون مورد داره . رجوع شود به جواب 3 !
5 - نه چون خروجی اون 3.3 هست .
6 - باید با توجه به مشخصات موتور انتخاب بشه . شاید بشه از ULN استفاده بشه .
7 - ......... .
8 - اینم مورد داره . ترانس که نمیشه برای این بست . باید یک منبع تغذیه نهایتا 12 ولت DC داشته باشید تا بدی به ورودی LM317 و خروجی اون رو بدی به مدارت . خروجی ترانس AC هست . مااینجا DC نیاز داریم .
9 - هنوز بذار بتونی بردش رو راه بندازی بعد برنامه .
10 - قطعا ولی من نمی دونم چطوری . باید از آی سی های درایور USB استفاده کنی .
در کل من فکر می کنم راه اندازی این پرینتر یکم براتون سخته . چون فکر می کنم باید یکم از لحاظ سخت افزاری خودتون رو تقویت کنید چون بعدا که جلو بریم قطعا توی برنامه نویسیش هم به مشکل بر می خورید .پ. ضمن اینکه پرینتر هم دست من نیست که بتونم تستش کنم و دقیق راهنماییتون کنم . همش بر اساس دیتاشیت هست .
بازم اگه سوالی داشتید من در خدمتم

:applause: :wow: :agree:
اون 6 تا که تو عکس هستن چین ؟ ترانزیستورن ؟مدلشون چیه؟ :question:

دیدگاه