اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با attiny13

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با attiny13

با درود . . .
    در ابتدا عرض کنم این مدل به هیچ عنوان مشکلی نداشته و شخصا بارها و بارها در کارهای متعدد از این نمونه استفاده کردم. به راحتی با پروگرمر STK200 راه میفته
    پس خواهشمندم با اولین بار استفاده از این مدل و برخوردن به مشکلات راه اندازی ، کل خاندان مبارک TINY رو زیر سوال نبرید :biggrin:

تنها نکاتی که باید در حین استفاده از TINY13 مد نظر داشته باشید عملکرد CKDIV8 و همچنین برنامه ریزی مناسب DWEN هست(با فعال سازی فیوزبیت DWEN در صورت متناسب نبودن SUT0&1 ممکنه میکرو به حالت OTP بره و در ساده ترین حالت میکرو رو از دست بدید. جهت اطلاعات بیشتر به دیتاشیت مراجعه کنید)
    جناب ماطوسیان، شما هم لطف کنید و فایل هگز برنامه رو قرار بدید تا تستش کنم(با C کار نمیکنم تا برنامه رو هگز کنم)

جهت خرید هم بهتره قید خرید از فروشگاه های در پیت اینترنتی رو بزنید و حضوری خرید کنید(نمونه: قیمت در پایا: در حدود 2000 )

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
    راستی این آیسی الان 3000 تومان شده واقعا؟!!!!!! چی داره به سر ما میاد :angry:
    یه هفت الی هشت سالی هست که داره یه چیزایی به سر ما میاد! :biggrin:
    منتها الان دردش رو حس کردیم
    جای تاسف داره :agree:

با سپاس

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

با درود

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
      [color=navy][b]با درود . . .
      در ابتدا عرض کنم این مدل به هیچ عنوان مشکلی نداشته و شخصا بارها و بارها در کارهای متعدد از این نمونه استفاده کردم. به راحتی با پروگرمر STK200 راه میفته
      پس خواهشمندم با اولین بار استفاده از این مدل و برخوردن به مشکلات راه اندازی ، کل خاندان مبارک TINY رو زیر سوال نبرید :biggrin:
      آقای نصیری من هیچ موقع خاندان attiny رو زیر سوال نمیبرم :biggrin: و اگه مشکلی هم پیش اومده حتما از ناقص بودن بنده ناشی میشه که نمیتونم حلش کنم :smile:
      این از این

تنها نکاتی که باید در حین استفاده از TINY13 مد نظر داشته باشید عملکرد CKDIV8 و همچنین برنامه ریزی مناسب DWEN هست(با فعال سازی فیوزبیت DWEN در صورت متناسب نبودن SUT0&1 ممکنه میکرو به حالت OTP بره و در ساده ترین حالت میکرو رو از دست بدید. جهت اطلاعات بیشتر به دیتاشیت مراجعه کنید)
      جناب ماطوسیان، شما هم لطف کنید و فایل هگز برنامه رو قرار بدید تا تستش کنم(با C کار نمیکنم تا برنامه رو هگز کنم)

فیوز بیت های میکرو رو خوندم این DWEN رو که میگفتید ، غیر فعال بود. SUT1&2 رو هم حالت پیشفرض گذاشتم بمونه. کلاک هم به همچنین ( 9.6Mhz با تقسیم 8 )

اینم فایل هگزش . برنامه اینه که i/o ها همگی بصورت خروجی پیکربندی شده و مقدارشون هم "0".. یعنی ولتاژ نباید بیفته و اگه led گذاشتم روشن نشه ( که میشه :angry: )

http://www.4shared.com/file/_cNKklUg/1_online.html

امتحان کن به منم بگو ، خیلی لطف میکنی مرسی :smile:
      به رویاهات فکر کن!!

دیدگاه

در ضمن با پروگرمر stk200/300 امتحان میکنم خطای mismatch address ( یه همچین چیزی ) نشون میده ، با extreme burner هم در هنگام verify کردن همچین خطایی میگیره ، ولی با خازاما و tnm2000 خطایی نشون داده نشد
        به رویاهات فکر کن!!

دیدگاه

درود مجدد . . .
          هم در شبیه سازی و هم در عمل بدون هیچ مشکلی جواب داد

نوع میکرو استفاده شده
          ATINY13V
          ATINY13A

نوع پروگرمر
          STK200/300

برنامه پروگرمر
          BASCOM
          PONYPOROG

در همه حالات بدون هیچ مشکلی کار کرد
          بر روی همه پایه های خروجی هم 0 ولت برقرار بود

تنها موردی که ممکنه در کار شما وجود داشته باشه مشکل در پروگرمر و یا خود آی سی و یا برنامه پروگرمر هست

با سپاس
          موفق باشید

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
          بدرود . . .

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مشکل با attiny13

درود مجدد . . .
            هم در شبیه سازی و هم در عمل بدون هیچ مشکلی جواب داد

نوع میکرو استفاده شده
            ATINY13V
            ATINY13A

نوع پروگرمر
            STK200/300

برنامه پروگرمر
            BASCOM
            PONYPOROG

در همه حالات بدون هیچ مشکلی کار کرد
            بر روی همه پایه های خروجی هم 0 ولت برقرار بود

تنها موردی که ممکنه در کار شما وجود داشته باشه مشکل در پروگرمر و یا خود آی سی و یا برنامه پروگرمر هست

با سپاس
            موفق باشید

آقا دست شما درد نکنه.. پس من برم ای سی ها رو از یه جا دیگه تهیه کنم ( هر3 تا رو از یه جا گرفتم) دیگه انواع اقسام برنامه و پروگرمر و برنامه پروگرمر تست شده جئاب نمیده برای من. بازم ممنون.
            به رویاهات فکر کن!!

دیدگاه

خواهش میکنم
              احتمال هم داره از خود آی سی باشه
              هر چند من به این برنامه های پروگرمر زیاد اعتماد ندارم :biggrin:

بدرود . . .

دیدگاه

جهت خرید هم بهتره قید خرید از فروشگاه های در پیت اینترنتی رو بزنید و حضوری خرید کنید
                این فروشگاه انبوه میده یا مثلا 100 تا 200 تا هم قبول میکنه؟ مثل اینکه شرکت بزرگیه نه . تا حالا نرفتم . من فقط از امجد وعباسیان خرید میکردم .

یه سوال دیگه . اگه زیاد بخری اون قیمتایی رو که توسایت زده ، تخفیف هم میدن .

دیدگاه

خواهش میکنم
                  احتمال هم داره از خود آی سی باشه
                  هر چند من به این برنامه های پروگرمر زیاد اعتماد ندارم :biggrin:
                  منم به این برنامه ای که خودم دارم زیاد خوش بین نیستم ولی با tnm هم پروگرم کردم نشده ، یه احتمال اینکه همه ای سی های این مدل اون فروشگاه عیب داشته از شانس من و بقیه خریداراش :biggrin:
                  به رویاهات فکر کن!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadi_hashemi_85
                    این فروشگاه انبوه میده یا مثلا 100 تا 200 تا هم قبول میکنه؟ مثل اینکه شرکت بزرگیه نه . تا حالا نرفتم . من فقط از امجد وعباسیان خرید میکردم .
                    یه سوال دیگه . اگه زیاد بخری اون قیمتایی رو که توسایت زده ، تخفیف هم میدن .
                    از تک خرید داره تا خرید انبوه
                    قیمتهاش هم مناسبه و به قول بازاری ها جنسش جوره
                    والا ما زیاد خریدیدم و تخفیف هم داد :biggrin:

نوشته اصلی توسط اریک ماطوسیان
                    منم به این برنامه ای که خودم دارم زیاد خوش بین نیستم ولی با tnm هم پروگرم کردم نشده ، یه احتمال اینکه همه ای سی های این مدل اون فروشگاه عیب داشته از شانس من و بقیه خریداراش :biggrin:
                    پس بهتره یه نمونه هم از فروشگاه های دیگه تهیه کنید و تست انجام بدید. ممکنه به قول شما از آیسی باشه

بدرود . . .

دیدگاه

سلام خدمت دوستان
                      آقای نصیری شما که با این تراشه زیاد کار کردید میشه بفرمائید که این آیسی در حالت عادی که میخریم آیا غیر فعال هست یا نه چون امروز اولین بار باهاس کار میکردم برنامه ساده ای (چشمک زن) روش ریختم جواب نمیداد پروگرمر من سپنتا هست نمیدونم میشناسید یا نه به هر حال قسمت های مختلف فیوز هاش فعال و غیر فعال کردم تغییری نکرد تا این که قسمت DWEN که غیر فعال (1) بود رو فعال (0) کردم این بار راه افتید اما برنامه را که ویرایش کردم خواستم دوباره بریزم ارور میداد و قبول نمیکرد که برنامه ریخته بشه SUT0 هم فعال و SUT1 غیر فعال هست
                      یه سوال دیگه هم که برای این که PORTB.5 رو استفاده کنیم چون با پایه ریست مشترک هست چه کار باید بکنیم ؟
                      با سپاس فراوان
                      برای انسان های بزرگ بن بست وجود ندارد " یا راهی خواهم یافت //یا راهی خواهم ساخت

ehsan.irangenius@gmail.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط inventor
                        سلام خدمت دوستان
                        آقای نصیری شما که با این تراشه زیاد کار کردید میشه بفرمائید که این آیسی در حالت عادی که میخریم آیا غیر فعال هست یا نه چون امروز اولین بار باهاس کار میکردم برنامه ساده ای (چشمک زن) روش ریختم جواب نمیداد پروگرمر من سپنتا هست نمیدونم میشناسید یا نه به هر حال قسمت های مختلف فیوز هاش فعال و غیر فعال کردم تغییری نکرد تا این که قسمت DWEN که غیر فعال (1) بود رو فعال (0) کردم این بار راه افتید اما برنامه را که ویرایش کردم خواستم دوباره بریزم ارور میداد و قبول نمیکرد که برنامه ریخته بشه SUT0 هم فعال و SUT1 غیر فعال هست
                        یه سوال دیگه هم که برای این که PORTB.5 رو استفاده کنیم چون با پایه ریست مشترک هست چه کار باید بکنیم ؟
                        با سپاس فراوان
                        آقای نصیری ایشون هم مشکل پیدا کردن ... به دادمون برسید :biggrin:

برای استفاده از PORTB.5 به عنوان پورت I/O باید فیوزبیت RSTDISBL رو فعال ( 0 ) کنید، که در این حالت برنامه ریزی سریال هم امکانپذیر نمیشه.
                        به رویاهات فکر کن!!

دیدگاه

در حالت عادی کلاک میکرو بر روی حالت 9.6 هست و همچنین تقسیم بر8
                          فیوز بیت مربوط به پایه ریست هم غیر فعاله و بعبارتی پایه مورد بحث ریست هستش و در صورتی که فیوز بیت رو برنامه ریزی کنید پایه به صورت پین IN/OUT درخواهد اومد و با پروگرمرهای معمولی دیگه قابل بازگشت نخواهد بود
                          یه نکته دیگه هم میمونه و اینکه قبل از کار نگاه کنید ببینید فیوز بیت واچ داگ فعال هست یا خیر

در مورد DWEN هم بهترین توضیح رو جناب کی نژاد قبلا به بنده ارائه دادند که در اینجا قرارش میدم:

نوشته اصلی توسط طراح
                          در صفحه 166 بخش 24.3.3 از آخرین نسخه Datasheet مربوط به Tiny13، شرایطی برای صفر کردن DWEN ذکر شده که اگر وضعیت فیوزبیت های شما در هریک از آن حالت ها باشد، امکان استفاده مجدد از IC برای برنامه ریزی مجدد وجود نخواهد داشت (این شرایط برای RevisionB از تولید IC است).
                          نوشته اصلی توسط طراح
                          در توضیحات مورد نظر نوشته شده که میکروکنترلر قفل می شود و بصورت OTP در می آید که این جمله به معنای آن است که دیگر امکان برنامه ریزی مجدد آن وجود نخواهد داشت (OTP=One Time Programmable). البته این در صورتی است که به غیر از برنامه ریزی DWEN بقیه فیوز بیت ها هم در همان وضعیت مورد اشاره در Datasheet باشد و Revision سخت افزاری میکروکنترلر هم نسخه D نباشد. یک پیشنهاد به شما این است که با پروگرامری مانند MKII اصل سعی کنید IC را پروگرام کنید که در صورت به نتیجه نرسیدن احتمالا امکان برگشت آن وجود نخواهد داشت.
                          با سپاس
                          موفق باشید

بدرود . . .

دیدگاه

من با این فیوز بیتا چندین بار پروگرم کردم . تا حالا مشکلی نداشته .

اگه RSTDISBL رو فعال کنین دیگه نمی تونین میکرو رو پروگرم کنین . باید با پروگرمر یونیورسال پاکش کنین .

دیدگاه

امروز یه آی سی دیگه خریدم ( از پایا 2400 ) ، ولی متاسفانه بازم مشکل حل نشد و مثل میکرو های قبلی عمل میکنه... :sad:
                              به رویاهات فکر کن!!

دیدگاه

من یه چیز دیگه امتحان کردم اینکه کلاک رو 128Khz داخلی تنظیم کردم و ایندفعه به جای خروجی 2.5 - 3 ولت در خروجی ، 1.5 ولت میداد ( در هنگامیکه خروجی 0 منطقی تنظیم شده )
                                به رویاهات فکر کن!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X