سلام از اساتید محترمی که در زمینه شبکه و avrبا بسکام تجا[shadow=red,left][/shadow]ربی دارن خواهشمندم که منو راهنمایی کنن که از کجا شروع کنیم با تشکر
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
avr وtcp/ipبا بسکام
Collapse
X
-
پاسخ : avr وtcp/ipبا بسکام
سلام
من یه برنامه با بسکام خریدم از کسی که مال tcp -ip هست (ظاهرا)
اینکه میگم ظاهرا واسه اینه که خودم با C کار میکنم و بسکام بلد نیستم
اگر میتونید ازش استفاده کنید بهتون میدم به شرط اینکه یه تغییر که میخوام توش اعمال کنید :biggrin:
Don't hesitate to ask any question ..
دیدگاه
-
ممنون از راهنمایی شما تو هلپ باید از یه چیپW3100A جداگانه استفاده بشه منظور من استفاده مستقیم ازavr به تنهایی تو شبکه بود ویا چطور میشه میکرو رو به تجهیزات مبدل شبکه که خروجیش رو میشه با خطوط مخابراتی ارسال کرد ممنون میشم اگه بازم راهنمایی کنیینMEHRENIA1366@GMAIL.COM
مغز انسان خیلی پیچیده است و بخاطر همین همیشه دنبال راه حلهای پیچیده میگرده با کمی تامل میشه راه حلهای ساده تری رو پیدا کرد.همیشه پیچدگی وحجم بالا نشانه داشتن علم زیاد نیست.
دیدگاه
-
ممنون جنابsyavash_kasraeee اگه امکانش هست برام یه لینک قرار بدین یه کم از c سر در میارم در س میکروی armبا c پاس کردمMEHRENIA1366@GMAIL.COM
مغز انسان خیلی پیچیده است و بخاطر همین همیشه دنبال راه حلهای پیچیده میگرده با کمی تامل میشه راه حلهای ساده تری رو پیدا کرد.همیشه پیچدگی وحجم بالا نشانه داشتن علم زیاد نیست.
دیدگاه
-
به صورت مستقیم که نمیشه ... آیسی لازم داره ...نوشته اصلی توسط mehrenia_1366ممنون جنابsyavash_kasraeee اگه امکانش هست برام یه لینک قرار بدین یه کم از c سر در میارم در س میکروی armبا c پاس کردم
برای روشن شدن موضوع یه مثال بزنم ... مثلا شما بخواید اطلاعات رو از میکرو با پورت سریال بریزید رو کامپیوترتون
پروتکل ارسال رو شما با میکرو پیاده میکنید اما چون سطح ولتاژ ها فرق میکنه یه آیسی max232 بینش قرار میدید
اینجا هم همینطوره
برنامه من با بسکامه نه با C ... واسه آیسی enc28j60 هستDon't hesitate to ask any question ..
دیدگاه
-
ممنون جنابsyavash_kasraeee یه سوال ی داشتم پیاده کننده های پروتکلها وظیفه تبدیل طح سیگنال رو دارن یا هم سطح سیگنا ل رو مچ میکنن با گیرنده یا یه سری کارای دیگه برو دیتا انجام میدن . اگه ممکنه برنامه روهم اپ کننین بازم ممنونMEHRENIA1366@GMAIL.COM
دیدگاه
-
هر سه!
مثلا mac آدرس توی خود آیسی هست ، سطح سیگنال رو هم آیسی درست میکنه ، تفاضلی بودن ارسال و دریافت هم با آیسی درست میشه ... اما ایجاد پروتکل با میکرو هست
برنامه رو نمیتونم پلود کنم چون رایگان نیست اما یه ایمیل به من بزنید براتون میفرستمDon't hesitate to ask any question ..
دیدگاه
-
جناب کسرایی لطفا برنامه رو به آدرس ایمیلم ارسال کنین ممنوk
*********@gmail.com
سایر اساتید محترم اگه اطلاعات در مورد سایر چیپای شبکه دارن که میشه تو بازار ایران پیدا کرد بدن ممنون میشمMEHRENIA1366@GMAIL.COM
دیدگاه
-
سایر اساتید نظری ندارن مارو راهنمایی کنن
ممنون میشم اگه در مورد سایر چیپ ها اطلاعاتی بدنMEHRENIA1366@GMAIL.COM
دیدگاه

دیدگاه