اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد adc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد adc

سلام
    میخواستم بدونم که چرا در حالت تفاضلی دو ورودی یکسان مثل adc0 با هم دیگه به صورت تفاضلی به کار میرن.
    ظاهرا اختلاف ولتاژ یک پایه با خودش صفر هست و تقویت و تبدیل دیجیتال آن معنی نداره.
    کسی میتونه در این رابطه به من کمک کنه؟
    خدایا! از من در گذر آنچه را از من بدان داناتری و اگر بار دیگر به آن بازگردم، تو نیز به بخشایش باز گرد.
    خدایا! آنچه از اعمال نیکو تصمیم گرفتم و انجام ندادم ببخشای.
    خدایا! ببخشای آنچه را که با زبان به تو نزدیک شدم ولی با قلب آن را ترک کردم.
    خدایا! ببخشای نگاه های اشارت آمیز و سخنان بی فایده و خواسته های بی مورد دل و لغزش های زبان را.

پاسخ : سوال در مورد adc

ببخشید ولی سوالتون واضح نیست.
    همچین چیزی رو کجا بکار میبرن.
    ?Why not

دیدگاه

اگه مقدار mux مقادیری پایینتر از 00111 باشه (تو مگا32) حالت تفاضلی میشه که همینطور که میبینین تو تا input واسه شما معرفی میکنه . با بهره های مختلف .
      مگا 8 فک کنم این امکاناتو نداره

دیدگاه

سلام دوستانی که میان جواب میدن لطف کنن اول سئوال را با دقت بخونن و بعد جواب بدن. اون دوستمون پرسید حالت تفاضلی فقط با یک پایه مگه میشه؟
        در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
        2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
        3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

سلام دوستانی که میان جواب میدن لطف کنن اول سئوال را با دقت بخونن و بعد جواب بدن. اون دوستمون پرسید حالت تفاضلی فقط با یک پایه مگه میشه؟
          ببخشین مهندس . من سوالشونو درست متوجه شدم .شما جواب منو با دقت نخوندین .

همینطور که میبینین دو تا input واسه شما معرفی میکنه .
          این یعنی اینکه برای حالت تفاضلی دو تا input می خواد . نه یک تا
          اصلا نیاز به توضیح و دقت نمی خواد. از اون شکل همه چی پیداست .

خواهشا شما هم بعضی وقتا از اون لطفا بکنین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadi_hashemi_85
            اگه مقدار mux مقادیری پایینتر از 00111 باشه (تو مگا32) حالت تفاضلی میشه که همینطور که میبینین تو تا input واسه شما معرفی میکنه . با بهره های مختلف .
            مگا 8 فک کنم این امکاناتو نداره

ممنون از پاسخگویی شما
            ولی سوال من در مورد حالت 8(01000) هست که کانال مثبت و منفی تفاضلی هردو ADC0 است و دو کانال مختلف ADC نیست؟
            آیا ADC0-ADC0 جوابش صفر نیست؟
            پس دیجیتالی کردن مقدار صفر مفهوم نداره؟
            گره و سوال من در این مورده
            ممنون میشم جواب من رو بدید
            با تشکر
            خدایا! از من در گذر آنچه را از من بدان داناتری و اگر بار دیگر به آن بازگردم، تو نیز به بخشایش باز گرد.
            خدایا! آنچه از اعمال نیکو تصمیم گرفتم و انجام ندادم ببخشای.
            خدایا! ببخشای آنچه را که با زبان به تو نزدیک شدم ولی با قلب آن را ترک کردم.
            خدایا! ببخشای نگاه های اشارت آمیز و سخنان بی فایده و خواسته های بی مورد دل و لغزش های زبان را.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadi_hashemi_85
              ببخشین مهندس . من سوالشونو درست متوجه شدم .شما جواب منو با دقت نخوندین .
              این یعنی اینکه برای حالت تفاضلی دو تا input می خواد . نه یک تا
              اصلا نیاز به توضیح و دقت نمی خواد. از اون شکل همه چی پیداست .

خواهشا شما هم بعضی وقتا از اون لطفا بکنین
              عزیزم من از اون لطف ها کردم که اینو گفتم.
              حالا پست قبلی را باز با دقت بیشتر بخون. خودتم گفتی 2 تا پایه؟ یک پایه چجوری میشه؟
              در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
              2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.

دیدگاه

اگه شما قصد این رو داشته باشین که سیگنالتون فقط gain داشته باشه و تفاضل نمی خواین ، از همونهایی استفاده میکنین که در هر دو تاش یعنی هم positive و هم negative یک پورت آنالوگ رو نوشته باشه .

دوست عزیز من که خبر ندارم تو ذهن شما چی میگذره و چه اطلاعاتی از قبل دارین .

من که بدی دوستمونو نمی خوام . رفتم تو pdf عکسشو پیدا کردم . بردم paint و پلودش کردم که البته وظیفست .تو این انجمن عضویم که به همدیگه کمک کنیم .
                حالا شما بیای و واس من ژست مدیریتی بگیری و ...
                بیخیال

دیدگاه

قبل از هر چیز از بابت جواب دادن و حس جوابگوییتون تشکر می کنم. بعد هم از بابت زحمتی که برای عکس و پلود کشیدین. اینا کارایی نیست که همه بیان انجام بدن.
                  من ژست مدیریتی نگرفتم که اینو میگی. من فقط محترمانه از دوستانی که جواب میدن خواستم که تو جواب دادن دقت کنن.

به نظر من توی اون جدول که شما گذاشتین اشتباه شده. شاید هم نشده و ما از فلسفش خبر نداریم. از دوستانی که از قضیه اطلاع دارن خواهش می کنم بیان یک توضیح راجع به این قضیه بدن. تفاضل باید از یک چیزی حساب بشه. نمیشه که یک چیز را با خودش بسنجیم.

دیدگاه

دوستانی که از قضیه اطلاع دارن خواهش می کنم بیان یک توضیح راجع به این قضیه بدن. تفاضل باید از یک چیزی حساب بشه. نمیشه که یک چیز را با خودش بسنجیم.
                    حالا دیدین
                    من جوابشو گفتم وشما از دیگران انتظاراتی دارین . البته شاید من واضح صحبت نمیکنم .

گه شما قصد این رو داشته باشین که سیگنالتون فقط gain داشته باشه و تفاضل نمی خواین ، از همونهایی استفاده میکنین که در هر دو تاش یعنی هم positive و هم negative یک پورت آنالوگ رو نوشته باشه .
                    اونایی که قبل 00011 هستن مثل مبدل معمولی کار میکنند . آنالوگ به دیجیتال .

ولی اونایی که پایینن بعضی هاشون تفاضلین . (اونایی که دو تا کانال آنالوگ تعریف کرده واسشون )
                    و اونایی که به هر دو یه دونه کانال گذاشته ، منظورش اینه که این کانال فقط گین داره . یعنی درست همون آنالوگ به دیجیتالی معمولیه . ولی به جای اینکه گینش 1 باشه ، مثلا 100 هستش .

دیدگاه

برای اندازه گیری مقدار آفست دو ورودی یکسان اعمال میکنن و تفاضل اونهارو حساب میکنن.
                      انصاف نباشد که من خسته رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

دیدگاه

سلام هادی آقا !
                        میشه راجع به کار کردن با ADC میکرو کمی آموزش بدین ؟
                        بدون امضاء

دیدگاه

تنها جوابی که به ذهن من می رسه تو این موقع شب اینه که مد تفاضلی دارای مداری تقویت کننده تفاضلی در ورودیش هست که تو حالت عادی می دونیم که مدار تفاضلی دارای آفست است یعنی اگر دو ورودی رو به هم وصل کنیم خروجی صفر رو تو عمل نمی گیریم و مقداری غیر از صفر است پس این حالت که برای تک تک پایه های قابل دسترسی در مد تفاضلی گذاشته شده است یکی از دلایلش می تونه اندازه گیری مقدار آفست باشه که می تونه به عنوان یه کمک برای بهبود کیفیت اندازه گیری در مد تفاضلی به کار بره
                          پس به طور ساده این حالت می تونه برای اندازه گیری و تصحیح خطا مدارات داخلی میکرو به کار بره
                          همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))

قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))

[img width=343 height=100]http://www.elecdesigner.com/uploads/PRO-DESIGNER-GROUP.jpg[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X