با سلام
من در مورد ماژول سنسور TCS3200 که در فروشگاه موجود هست سوال داشتم. میخواستم بدونم پاییه OE چرا در ماژول وجود نداره و چطور میتونم خروجی رو کنترل کنم؟
با سلام
من در مورد ماژول سنسور TCS3200 که در فروشگاه موجود هست سوال داشتم. میخواستم بدونم پاییه OE چرا در ماژول وجود نداره و چطور میتونم خروجی رو کنترل کنم؟
آره منم نگاه کردم دیدم ماژولش پایه فعال ساز خروجی رو نداره. ولی یه سوال. منظورتون از کنترل خروجی چیه؟ می تونید هنگامیکه نیاز به سنسور ندارید فرکانس خروجی سنسور رو اندازه نگیرید. ولی اگه برای حفظ توان و اینجور مسایله، راهی ندارید به جز اینکه با یه ترانزیستور، تغذیه سنسور رو تو مواقع لازم وصل و یا قطع کنید.
والا من که جریان نمیدونم چیه ؟
آخه توی دیتاشیتش نوشته tsl2301 :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
با این هم میتونی رنگ رو تشخیص بدی اما ققط رنگ های اصلی رو، من خودم انجام دادم.این سنسور فوق العاده دقیق هست.روش به این صورته که باید به رنگ های مختلف نور بتابونی بعد فرکانس رو با این بخونی(البته برای دقت بیشتر باید چندین بار آزایشو تکرار کنی) بعد توی اون رنج فرکانسی توی برنامه میکرو اون رنگ رو تعریف کنی
برای اینکه چیزی رو بدست بیاری که قبلا وجود نداشته باید کسی بشی که قبلا نبوده...
با این هم میتونی رنگ رو تشخیص بدی اما ققط رنگ های اصلی رو، من خودم انجام دادم.این سنسور فوق العاده دقیق هست.روش به این صورته که باید به رنگ های مختلف نور بتابونی بعد فرکانس رو با این بخونی(البته برای دقت بیشتر باید چندین بار آزایشو تکرار کنی) بعد توی اون رنج فرکانسی توی برنامه میکرو اون رنگ رو تعریف کنی
در صورت امکان بگید پایه های سنسور کجا وصل میشن
ممنون
s0 , s1 مربوط به تنظیم خروجی سنسوره که فرکانس خروجی آن را تغیر میده .
s2 , s3 این دو پایه برای تنظیم فیلتر هر رنگ است که اگر می خواهی دقتش زیاد نباشه آن را روی no filter قرار بده ولی اگر می خواهی دقتش خیلی زیاد بشه هر سه نوع فیلتر را بخوان و هر سه را ذخیره کن .
پایه ی en برای فعال کردن سنسوره که باید به gnd وصل بشه .
vcc و gnd به 5 ولت و out هم به کانتر میکرو مثل T1
بعد یه فرکانس متر درست کن.
باد می وزد ...
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است ...
سلام داداش لطف می کنی سیم بندی روی برد بردشم بزاری؟؟؟ یا اگه داری برام میل کنی؟؟؟ و یک سوال این چیه گوشه مدار؟؟؟
http://upload7.ir/imgs/2014-12/12156823481923227983.jpg
این سورس برنامه و پروتئوس اینا که گفتید هیچ کدوم تو این فایلی که گذاشتید نیست که.
من اینو لازمش دارم خیلی زود.
امکانش هست برام میل کنید کاملشو؟ :cry: :cry: :cry: :sad: :sad: :sad:
سلام مهندس.خیلی از توضیحاتتون ممنونم.فقط اینکه اگه بخوام با SMD این سنسور کار کنم،برای سیگنال کاندیشنینگش چیکار کنم؟
لطفا شماتیک مدار پروژتون رو اگه میتونید به این آدرس ایمیل ارسال کنید.
Fardin20249@yahoo.com
سپاس
سلام مهندس.خیلی از توضیحاتتون ممنونم.فقط اینکه اگه بخوام با SMD این سنسور کار کنم،برای سیگنال کاندیشنینگش چیکار کنم؟
لطفا شماتیک مدار پروژتون رو اگه میتونید به این آدرس ایمیل ارسال کنید.
Fardin20249@yahoo.com
سپاس
سلام
تو بازار یک ماژول ساده و خوب برای smd اش موجود هست
پایه های S1 و غیره مربوط به مقسم فرکانسی و فیلترس هست که میتونید مطابق دیتاشیت و توضیحات هدرفایلی که گذاشتم به میکرو وصل کنید
با عرض پوزش پرشین گیگ از صبح امروز با مشکل برخورده و صفحه ام باز نمیشه...
تو لینک صفحه اول مطالب مربوطه رو گذاشتم
ولی در کل اصلا کاری نداره ...
پایه out رو به اینتراپت میکرو وصل میکنید و پایه های کنترلی رو به هر IO دیگر میکرو چون میتونید در هدر فایل اونها رو جابجا کنید
اصلا کاری نداره ...
هدر فایل هم که کار رو خیلی ساده کرده
دیدگاه