اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

من چطوری میتونم با avrخط تلفن رو وصل کنم تا باmt8870اطلاعات رو از خط تلفن بگیرم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : من چطوری میتونم با avrخط تلفن رو وصل کنم تا باmt8870اطلاعات رو از خط تلفن

سلام
    می تونی شماره ها رو وارد یه آرایه بکنی و اونا رو روی ال سی دی نمایش بدی

موفق باشی

دیدگاه

پاسخ : من چطوری میتونم با avrخط تلفن رو وصل کنم تا باmt8870اطلاعات رو از خط تلفن بگیرم

با سلام
      میخواستم اگه میشه دررابطه بااینکه جطوری میشه تشخیص داد که خط قطع شده راهنماییم کنید
      من این کارو با یک مقایسه کننده ساده انجام دادم وپروژم یک منشی تلفنی ولی بعد از اینکه پیغاممو پخش کردم سیگنالا قاطی میشه و نمیتونه تشخیص بده
      همه چیز – تمام غرور ها و انتظارات، تمام شکست ها و خجالت ها – با فرا رسیدن لحظه مرگ از بین خواهد رفت. به یاد داشتن مرگ باعث می شود بدانم که چیزی برای از دست دادن ندارم. پس دلیلی وجود ندارد که منتظر بمانم. (jobs)

دیدگاه

پاسخ : من چطوری میتونم با avrخط تلفن رو وصل کنم تا باmt8870اطلاعات رو از خط تلفن بگیرم

نوشته اصلی توسط choko
        با سلام
        میخواستم اگه میشه دررابطه بااینکه جطوری میشه تشخیص داد که خط قطع شده راهنماییم کنید
        من این کارو با یک مقایسه کننده ساده انجام دادم وپروژم یک منشی تلفنی ولی بعد از اینکه پیغاممو پخش کردم سیگنالا قاطی میشه و نمیتونه تشخیص بده
        سلام
        دوست عزیز وقتی شما تلفن رو بر میدارید ولتاژ خط میاد رو 8 تا 12 ولت Dc.

دیدگاه

سلام دوست عزیز میشه وقتی این پروژه رو تموم کردی به صورت مقاله بزاری تو سایت ممنون از شما یا حق
          من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

دوستان این روشی که شما گفتید (تشخیص شماره تماس گیرنده ) فقط برای بعضی از مراکز تلفنی که سیستم کالر آیدی شون DTMF هستند کار میکنه ولی بعضی مراکز از سیستم FSK استفاده میکنه این روش جواب نمیده
            پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

جناب حیاتی این مساله ای که اشاره کردینو بارها امتحان کرده بودم ولی سیگنالا قاطی میکنن
              اخرشم مجبور شدم در هرصورت:
              چه کاربر تلفونو قطع کرده باشه
              چه نکرده باشه
              30 ثانیه record کنم
              همه چیز – تمام غرور ها و انتظارات، تمام شکست ها و خجالت ها – با فرا رسیدن لحظه مرگ از بین خواهد رفت. به یاد داشتن مرگ باعث می شود بدانم که چیزی برای از دست دادن ندارم. پس دلیلی وجود ندارد که منتظر بمانم. (jobs)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
                دوستان این روشی که شما گفتید (تشخیص شماره تماس گیرنده ) فقط برای بعضی از مراکز تلفنی که سیستم کالر آیدی شون DTMF هستند کار میکنه ولی بعضی مراکز از سیستم FSK استفاده میکنه این روش جواب نمیده
                سلام امیر جون.
                ای سی SM8223A هم FSK و هم DTMF رو ساپورت می کنه.
                یا حق
                گسترده تر از هر چیز دل مومن است(امام علی (ع))
                [glow=red,2,300]R[/glow]
                [glow=green,2,300]G[/glow]
                [glow=blue,2,300]B[/glow]

دیدگاه

از تذکرتون ممنونم
                  ولی این بحث قدیمی سر ای سی MT8870 بود و من این ای سی رو گفتم که بدرد این کار نمیخوره
                  ولی باز هم از دقت نظرتون ممنونم
                  یاحق
                  پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X