با سلام!
ما یه گروه 4 نفره ایم و داریم روی آرم کار می کنیم :read: و بخشی از ماژول های کاربردی را روی lpc1768 هدر بورد از پایه شروع کردیم و به کار با مموری و ال سی دی رسیدیم و تصمیم داریم با استفاده از SSP یا SPI با ال سی دی 2.8 اینچی کار کنیم.توی ماژول درایور ili9325,ili9320 اومده که توی دیتاسیتشون داده هایی مبنی توانایی درایور برای پردازش با SPI هست.اما پایه ی مناسبش رو روی برد پیدا نکردیم(روی برد ماژول ال سی دی).
توی خود سایت ها نوشته بود در دو مد 8 و 16 بیتی اما تو دیتا سیت 5 مد 8 و 16 و SPI و .. مطرح شده!چطور میشه این حالت را راه اندازی کرد؟ :question: :question:اگه تنظیمات خاصی برای برد و پایه های خاص ارتباط spi هست لطفا مطرح کنید...
سلام، سورس راه اندازی با بسکام بذارید ما استفاده کنبم
با تشکر
سلام،مال یه سال پیشه،الان دسترسی ندارم،اگر پیدا کردم میزارم
تو همین سایت سرچ کنید هست
انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.
پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.
سلام. من این ماژول ال سی دی رو از فروشگاه ECA خریدم اما هر کاری می کنم برنامه نمونه رو اجرا نمی کنه. میکرو مگا32، jtag غیر فعال (1) است. ولتاژ کاری هم 3.3 ولت تثبیت شده (از پاور کامپیوتر می گیرم از یک خازن 2200uf رد می کنم و بعد می دم به مدار) لطفا راهنمایی بفرمایید.
آقا هیچکس نبود منو راهنمایی کنه؟
خیلی به این پروژه احتیاج دارم.....ممکنه بد بخت بشم و مجبور شم یک ترم دیگه ادامه بدم............................................... .................................... خواهشا کمک کنید. :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: بذارید یه بنده خدا هم فارغ التحصیل بشه
سلام. روی برد برد بستم همه اتصالات رو هم چک کردم ، دوباره هم لحیم کاری رو با هویه داغ تجدید کردم. اما نشد. ال سی دی سفید میشه. jtag غیر فعاله و اتصال پایه ها هم طبق برنامه و شماتیک ارائه شده درسته. نمی دونم والا.
یه نکته خنده دار. :smile: من از اتصالات دو طرف ال سی دی استفاده کردم و به دو ردیف پایین چیزی متصل نیست... همینطوری درسته؟!!!
با سلام!
ما یه گروه 4 نفره ایم و داریم روی آرم کار می کنیم :read: و بخشی از ماژول های کاربردی را روی lpc1768 هدر بورد از پایه شروع کردیم و به کار با مموری و ال سی دی رسیدیم و تصمیم داریم با استفاده از SSP یا SPI با ال سی دی 2.8 اینچی کار کنیم.توی ماژول درایور ili9325,ili9320 اومده که توی دیتاسیتشون داده هایی مبنی توانایی درایور برای پردازش با SPI هست.اما پایه ی مناسبش رو روی برد پیدا نکردیم(روی برد ماژول ال سی دی).
توی خود سایت ها نوشته بود در دو مد 8 و 16 بیتی اما تو دیتا سیت 5 مد 8 و 16 و SPI و .. مطرح شده!چطور میشه این حالت را راه اندازی کرد؟ :question: :question:اگه تنظیمات خاصی برای برد و پایه های خاص ارتباط spi هست لطفا مطرح کنید...
واقعا انتظار داری ماژولی که تو ایران اومده کامل باشه؟
متاسفانه عده ای که این ماژول رو وارد کردن یه جنس سفارشی رو خریدن و ماژول کامل رو نخریدن.
این ماژولی که تو ایرانه 3 4 تا بدی داره
یکیش اینه که شما رو از ارتباط سریال محروم کرده.
یکی دیگش اینه شما می تونی 18 بیت ارتباط موازی داشته باشی ولی این امکان رو از شما گرفتن.
یکی این که پایه ی D9 نداره(این دیگه وامصیبتاس)
ماژول اصلیش 40 تا پایه داره. می تونین تو آمازون دنبالش بگردین. اگه کسی رو دارین که از اون ور آب براتون بیاره درنگ نکنین.
توصیه آخر این که سرعت avr و arm پایینه و احتمالا انتظاراتتون رو برآورده نمی کنه.
سرعت avr و arm پایینه و احتمالا انتظاراتتون رو برآورده نمی کنه.
کی گفته سرعت ARM پایینه اگر از حداکثر سرعت استفاده کنید بار گیری تصویر قابل دید نیست مانند گوشی های موبایل!!!!
برای مثال میکروی LPC1768 حد اکثر سرعتش 100Mh هست که خیلی زیاده برای این مدل LCD
من که با atmega128 و کریستال 16 راضی بودم و تصویر رو توی 2 ثانیه باز میکنه :agree:
لطفا اول تحقیق کنید بعد جواب بدید!!!
معیار واقعی بودن تصمیم، آن است که دست به عمل بزنیم.
دیدگاه