اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط اندروید یا AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارتباط اندروید یا AVR

ببینید تو ستون status روبروشون نوشته installed ؟ اگه اینو نوشته باشه نصب شده هستن، اینم بگم که اگه CPU سیستمت ضعیفه برای این ورژن 4.2 کم میاره و بهتره SDK Platform ورژن 2.1 رو نصب کنی و باهاش کار کنی و اگه CPU سیستمت از Intel® Virtualization Technology پشتیبانی میکنه می تونی از Intel X86 Atom System Image هم استفاده کنی
    ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

مرسی همشو زده نصب شده.فقط یه منبع خوب میشه معرفی کنید.من برنامه نویسی موبایل هیچی کار نکردم.حداقل پیش نیازاش چیه؟نمیشه مستقیم andruid sdk رو یاد گرفت؟ :read:
      زیباترین لبخند لبخند خداست

دیدگاه

SDK ابزار برنامه نویسی هست، و android SDK هم ابزار برنامه نویسی اندروید هست، پس مستقیم یاد گرفتنش معنی نداره.
        برای شروع هم سایت آقای کمالان فکر کنم از بهترین منابع فارسی باشه، همونی که دوستمون آقا فاضل معرفی کردن
        http://www.kamalan.com/

کلا برنامه نویسی موبایل یه سری قلق های خودشو داره و هیچ شباهتی به ویندوز و میکرو نداره و برنامه نویسی اندروید میشه گفت یکم به برنامه نویسی وب فقط شبیهه اونم فقط تو بعضی از بخشاش مثل طراحی UI.
        حالا شما از مثال های اول سایت آقای کمالان شروع کنید کم کم دستتون میاد که چجوریاست.
        در ضمن یکم هم جاوا بلد باشید میتونه یه مقدار کمکتون کنه. اگه هم بلد نباشید در حین کار راحت یاد میگیرید.
        2تا کتاب هم تا حال حاضر برای اندروید به زبان فارسی چاپ شدن که همشون ترجمه غیر حرفه ای هستن و عمرا کسی با اونا برنامه نویسی یاد بگیره، پیشنهاد میکنم نرید سمتشون.

دیدگاه

1-کیت توسعه اندروید به دو قسمت تقسیم شده است. the SDK Starter Package و the SDK Components. به صفحه دانلود SDK بروید و پکیج مورد نظرتان را دانلود کنید
          معنی این جمله چیه؟ یعنی ما واسه هر پروژه یه پک مخصوص رو باید دانلود کنیم؟پک همون محیط کلی گرافیکیه؟
          2-حالا نوبت نصب اندروید SDK Components است. در ویندوز بر روی SDK Setup کلیک کنید. در لینوکس و مک tools/android را اجرا کنید.
          من گزینه sdk setup رو پیداش نکردم میشه مسیرش رو بگید.ممنون.در ویندوز
          زیباترین لبخند لبخند خداست

دیدگاه

این جمله خط اولت رو من جایی ندیدم
            SDK یه فایل حدود 30 مگابایتی بود زمان ما که وقتی نصب میکردیم تو ویندوز اون SDK Setup میویمد برامون و تو اون پنجره ای که عکسشو قبلا گذاشتم نوبت به پدیت میرسید
            حالا شما که اون پنجره رو دارید و میگید که همشون رو زده نصب شده، پس دیگه نیازی به گشتن دنبال اون ندارین
            برین اکلیپس رو باز کنید و شروع کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javadamirpoor
              1-کیت توسعه اندروید به دو قسمت تقسیم شده است. the SDK Starter Package و the SDK Components. به صفحه دانلود SDK بروید و پکیج مورد نظرتان را دانلود کنید
              معنی این جمله چیه؟ یعنی ما واسه هر پروژه یه پک مخصوص رو باید دانلود کنیم؟پک همون محیط کلی گرافیکیه؟
              2-حالا نوبت نصب اندروید SDK Components است. در ویندوز بر روی SDK Setup کلیک کنید. در لینوکس و مک tools/android را اجرا کنید.
              من گزینه sdk setup رو پیداش نکردم میشه مسیرش رو بگید.ممنون.در ویندوز
              سلام داداش
              اگر می خواهی برنامه نویسی اندروید را یاد بگیری
              بهت پیشنهاد می دم این کتاب را بخونی
              مرجع کامل برنامه نویسی اندروید است به همه این سوالات هم جواب داده
              -------------------------------
              مرجه کامل برنامه نویسی اندروید
              انتشارات : ناقوس
              نویسندگان : اعظم میرزایی
              ----------------------------
              کسی داوطلب پیدا نشد که اینجا آموزش بده تا همه استفاده کنیم
              من هم مجبور شدم دنبال کتاب بگردم و از روی کتاب یاد بگیرم
              یا حق

دیدگاه

آقا چرا اصلا با blue tooth این کارو نمی کنید ؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام یک سوال خود شما این کتاب رو خودندید مرجه کامل برنامه نویسی اندروید و واسه کسی که اصلا سابقه نوشتن برنامه نداره خوبه میتونی از یاد بگیره ؟؟؟؟؟؟
                  !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                  نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

این کتاب برنامه نویسی برای اندروید را آموزش میده که پیش نیاز ان اشنایی با زبان جاواست

دیدگاه

سلام دوستان...
                      این سایت : www.androidcode.ir
                      را برای فراگیری android پیشنهاد میکنم...فیلم های سایت lynda رو زیر نویس کردن.
                      متاسفانه برای فراگیری java هنوز منبع خوبی پیدا نکردم..
                      دوستان اگر میشناسند معرفی کنند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Behnam M.Omran
                        سلام دوستان...
                        این سایت : www.androidcode.ir
                        را برای فراگیری android پیشنهاد میکنم...فیلم های سایت lynda رو زیر نویس کردن.
                        متاسفانه برای فراگیری java هنوز منبع خوبی پیدا نکردم..
                        دوستان اگر میشناسند معرفی کنند.
                        تو یکی از پست ها کتاب head first java رو گزاشتم.کتاب خوبی هست:
                        اینجا
                        [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

حالا به غیر از اندروید ،ما میتونیم از گوشی هایی که جاوا پشتیبانی میکنند ،یسری دستور واسه avr بفرستیم؟
                          اگه آره زبان برنامه نویسی چی باشه؟ممنون
                          به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

سلام
                            کاملا شدنیه، اونم به آسونیه آب خوردن. من تا حالا چند تا پروژه باهاش انجام دادم اگر کسی میخواد به من ایمیل بزنه تا سورس رو بهش بدم. :job:
                            mr.chegini89@gmail.com

دیدگاه

راجب IOS8 و درگاه ارتباطی جدید اپل و شیوه برقراری ارتباط توسط بلوتوث کسی اطلاع نداره؟
                              اخه دیدم دیجیکالا یه سری روبات اورده با IOSکنترل میشن
                              http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fazel459
                                سلام
                                من با یک FT245 و تبلت MOMO که USB OTG داره این کار را انجام دادم.
                                سلام
                                من با بیسیک 4 اندروید کار کردم . ولی نیاز دارم برای یه پروژه میکرو را مستقیما به OTG وصل و داده ها را رد و بدل کنم شما که کار کردین میتونید بیشتر توضیح بدین یا راهنمایی کنین باید چه کار کرد .
                                ممنون :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X