اگر کل برنامه 4 مگابایت بود اونوقت باید چی کار کنم؟
داداش stm32 cortexm4 یک مگ فلش داره ، avr بیچاره چند سالی طول میکشه تا یه دور برنامه رو اجرا کنه ! :cry2:
جدای از شوخی گمانم یه عالمه عکس گذاشتی تو برنامت ؟
این صرفا یه سواله یا برنامه ای نوشتی که توی حجم حافظه atmega 32 جا نمیشه؟
اخه یه بار یه برنامه نوشتم واسه 16 که حدود 70 درصد اشغال کرد اومد کلی برنامه رو بهینه کردم حجم اومد پایین
با درود . . .
اینکه چطور تونستید به 4 مگ برسید بماند oo:
در مواردی که حجم کد تولیدی بالا میره میتونید با اپتیمایز کردن کمی کاهشش بدید
در مواقعی که دسترسی به آی سی با حجم بالاتر وجود داره که کلا کار رو با همون انجام بدید
در برخی موارد هم ممکنه برنامه شما یک حلقه ساده باشه که دیتاهای یک جدول رو میخونه و اون جدول از 4 ملیون و ... کد استفاده کرده باشه(همون4 مگ خودتون) که داخل فلش جا نشه
در این مورد بهتره از آی سی های حافظه جانبی استفاده کنید و دیتای اضافی رو روی اون قرار بدید
موفق باشید
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بیعرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند! "گاندی"
به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
بدرود . . .
با درود . . .
اینکه چطور تونستید به 4 مگ برسید بماند oo:
در مواردی که حجم کد تولیدی بالا میره میتونید با اپتیمایز کردن کمی کاهشش بدید
در مواقعی که دسترسی به آی سی با حجم بالاتر وجود داره که کلا کار رو با همون انجام بدید
در برخی موارد هم ممکنه برنامه شما یک حلقه ساده باشه که دیتاهای یک جدول رو میخونه و اون جدول از 4 ملیون و ... کد استفاده کرده باشه(همون4 مگ خودتون) که داخل فلش جا نشه
در این مورد بهتره از آی سی های حافظه جانبی استفاده کنید و دیتای اضافی رو روی اون قرار بدید
موفق باشید
سلام داداش گلم
اول اینکه چطوری می تونم کد ها را اپتیمایز کنم ؟ با بیسکام کار می کنم
من دارم یک رباط می سازم که این رباط ما یک رباط انسان نما هست
ساختار کد اون کمی پیچیده و حجم اون هم زیاد هست
حالا نمی دونم باید چی کار کنم
رشته ام هم برق یا الکترونیک نیست یعنی با بقیه میکرو ها هم آشنایی ان چنان ندارم
فعلا دارم با ای وی ار کار می کنم اگر بشه که بتونم کد ها را روی رم های SD بریزم و وصلش کنم به ای وی ار طوری که ای وی ار بیاد و کد ها را از روی کارت SD بخونه که خیلی عالی می شه
به غیر از ای وی ار از چه میکرو کنترلهایی می تونم استفاده کنم
البته به غیر از PIC چون هزینه هاش خیلی خیلی خیلی بالا می شه
راستی کدوم میکرو کنترل از همه بهتر است؟
دیدگاه