دوستان ممنون بابت راهنماییاتون خوب من میرم آخرین نسخه ی gcc , winavr رو میگرم فقط اگر ممکن هست بگید آخرین نسخه ای که کرک شده چه نسخه ای هست و اگر امکان داره کرک رو برام بزارید .
برای ++C کتابی مثل کتا مهندس ره افروز هست که کامل باشه ؟
تو همون سایتی که لینکشو گذاشتم همیشه آخرین ورژن WinAvr هست ، این برنامه رایگان است و نیازی به کرک نداره ،
اگر تازه می خواهید با C++ شروع به کار کنید کتاب آموزش C++ "هربرت شیلد (Herbert Shield)" ( اگه تو بازار باشه) گزینه ی خیلی خوبیه ، . این کتاب تقریبا همه ی امکانات C++ رو با مثال های کوتاه توضیح داده فکر می کنم مقصود شما رو کاملا برآورده کنه . به نظر من برای شروع از مرجع استفاده نکنید !
حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .
مهمترینش منابع محدود هست ، نمیگم بدرد نمیخوره ، ولی اگر بخواهی از C++ به معنای واقعی و ارمان اصلیش که شی گرایی هست در AVR استفاده کنی به مشکل بر میخوری . در این مورد هم اینجا و هم در فروم های خارجی بجث زیادی شده.
در چه حد دستمون باز هست تو استفاده از کلاسها .
البته حتی اگر نشه از کلاس هم استفاده کرد به نظر من بعضی تشریفات سی رو نخواهیم داشت تو ++C
بنده کتابی در رابطه با AVR میخواستم دوست عزیز نه خود ++C
مثلا مرجع کامل Winavr یا کتابی که کامل برنامه نویسی AVR با زبان ++C رو توضیح داده باشه و خیلی هم برام مهم هست کامل و مرجع باشه .
برای avr-gcc به زبان C هم کتاب زبان اصلی مناسبی وجود نداره، چه برسه به ++C !! (البته کتاب geo pordue هست اما چون رو Butterfly توضیح داده زیاد بدرد ما نمی خوره)
There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951
در چه حد دستمون باز هست تو استفاده از کلاسها .
البته حتی اگر نشه از کلاس هم استفاده کرد به نظر من بعضی تشریفات سی رو نخواهیم داشت تو ++C
بنده کتابی در رابطه با AVR میخواستم دوست عزیز نه خود ++C
مثلا مرجع کامل Winavr یا کتابی که کامل برنامه نویسی AVR با زبان ++C رو توضیح داده باشه و خیلی هم برام مهم هست کامل و مرجع باشه .
والا محدودیت هاشو بهتره توی Faq ها بخونید .
درسته یه سری تشریفات بقول شما ، را نخواهیم داشت .
کتاب در باره AVR کمه . یکی دوتا هست که اونها هم روی بیسیک و کدویژن (آفکر میکنم ) اموزش دادن . اگر شما میخواهی با استراکچر avr اشنا بشی یکی از اون کتابها + دیتاشیت کامل avr به شما خیلی کمک میکنه .
زبان C هم که کتاب های خودشو داره .
کتاب در باره AVR کمه . یکی دوتا هست که اونها هم روی بیسیک و کدویژن (آفکر میکنم ) اموزش دادن . اگر شما میخواهی با استراکچر avr اشنا بشی یکی از اون کتابها + دیتاشیت کامل avr به شما خیلی کمک میکنه .
زبان C هم که کتاب های خودشو داره .
سلام
من کتاب ره افروز رو دارم ، اما مسئله اینه که برنامه نویسی با کدویژن رو گفته ؛
پس کتابی برای Winavr که کامل باشه فارسی نیست ؟
مطمئنا باید کتاب کامل و مرجعی به زبان انگلیسی داشته باشه نه ؟
اگردوستان چیزی مورد نظرشون هست ممنون میشم برام بزارین .(انگلیسی)
کتاب هم ترجیحا بیشتر برنامه نویسی باشه تا حد پیشرفته چون اطلاعات خود میکرو رو فکر میکنم تو کتاب مهندس ره افروز باشه .
سلام
آقا شما چقدر سخت میگیرید . کتاب نمیخواد که . شما که ++C بلدید فقط کافیست با ساختار AVR و رجیستراش و کلا قالب برنامه های مخصوص آن آشنا شوید .
یک بسم ا... بگید و با آنالیز مثالهای موجود در همین سایت شروع کنید .
موفق باشید .
If everything seems under control, you're just not going fast enough Mario Andretti
ید فقط کافیست با ساختار AVR و رجیستراش و کلا قالب برنامه های مخصوص آن آشنا شوید .
سلام دوست عزیز
دقیقا بنده هم دنبال یه کتاب در مواردی که شما عرض کردید میخوام
به نظر هر کس خواست چیزی یاد بگیره بهتره اساسی و پایه ای پیش بره به همین دلیل ترجیح میدم به جای اینکه تیکه تیکه تو مثالهای مختلف برنامه نویسی با winavr رو یاد بگیرم ، یه کتاب کامل دم دستم باشه و اونو مطالع کنم .(یه چیزی مثل کتاب مهندس ره افروز).
درسته حالا بنده کمی ++C میدونم اما در بستر AVR توابعی که وجود داره و ارتباطی که با سخت افزار هست رو آشتا نیستم.
سلام
متاسفانه فعلا کتاب فارسی برنامه نویسی با winavr وجود نداره .
کتابی که شاکلی معرفی کردند در این سایت موجوده ولی لینکش مشکل داره . مینونید با نویسنده مطلب هماهنگ کنید تا دوباره پلود کنه :
http://electronic-ebooks.blogspot.com/
موفق باشید .
If everything seems under control, you're just not going fast enough Mario Andretti
دیدگاه