اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل گر با کنترل تلویزیون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل گر با کنترل تلویزیون

[move]سلام :rolleyes:[/move]
    ببخشید من یه سوال داشتم :
    من میخوام یه وسیله ای رو با کنترل تلویزیون کنترل کنم البته با یه دکمه ی خاصش که کاربردی نداره
    یعنی اگه بقیه دکمه ها رو بزنم خروجی تغییر نکنه اما با اون کلید خاص که من تعیینش کردم تغییر بکنه
    من یکم avr بلدم اونم فقط با سی و کدویژن کار کردم
    اول خواستم با adc مقدار کلید های کنترل رو بخونم ولی وقتی کلیدی رو فشار میدادم خروجی کامل بود در غیر این صورت صفر بعد یه سرچ کوچولو فهمیدم به این سادگی ها نیس rc5-rc6 :sad:هم اصلا نمیدونم چی هس
    لطفا کمک کنید تا یه چیزی یاد بگیرم :nerd: oo: :icon_razz:
    م_________________نتظرم

پاسخ : کنترل گر با کنترل تلویزیون

[move] [/move]
    یعنی بعد از 24 ساعت هیچکس!!!!!!!!!!!! :surprised: :surprised: :surprised: :surprised:
    بخدا خنگ نیستم شما یه کوچولو شروع کنید قول میدم سوالای مزخرف نپرسم :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
    [move] oo:[/move]
    م_________________نتظرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MSAEED1900
      [move]سلام :rolleyes:[/move]
      ببخشید من یه سوال داشتم :
      من میخوام یه وسیله ای رو با کنترل تلویزیون کنترل کنم البته با یه دکمه ی خاصش که کاربردی نداره
      یعنی اگه بقیه دکمه ها رو بزنم خروجی تغییر نکنه اما با اون کلید خاص که من تعیینش کردم تغییر بکنه
      من یکم avr بلدم اونم فقط با سی و کدویژن کار کردم
      اول خواستم با adc مقدار کلید های کنترل رو بخونم ولی وقتی کلیدی رو فشار میدادم خروجی کامل بود در غیر این صورت صفر بعد یه سرچ کوچولو فهمیدم به این سادگی ها نیس rc5-rc6 :sad:هم اصلا نمیدونم چی هس
      لطفا کمک کنید تا یه چیزی یاد بگیرم :nerd: oo: :icon_razz:
      سلام دادا
      کنترل تلویزیون یا هرکنترل دیگه با فشار دادن یه دکمه یه کدرو برا گیرنده میفرسته وگیرنده با دریافت اون کد عمل مربوط به اون کد رو انجام میده
      مثلاشما وقتی دکمه ی کم کردن صدا رو فشار میدید
      کنترلی یک عدد به صورت باینری (مثلا010110100)ارسال میکنه
      شمابه چیزی که احتیاج داری اینه که اولا بدونی وقتی دکمه ی مورد نطرو فشار میدی چه کدی ارسال میشه دوما کنترل با چه سرعتی
      کد رو ارسال میکنه
      تا بتونی این کدو رو (با همون سرعتی که در فرستنده ارسال میشه)در گیرنده بخونی وگیرنده با خوندنش عمل مورد نطرت رو انجام بده
      یه کم در مورد ارسال کد وسرعتش توضیح بدم
      وقتی میگیم کنترل عدد10110110میفرسته(مثلا فرض کن با سرعت 1ثانیه البته سرعت یک ثانیه برا فرستنده اصلا وجود نداره ولی برای اینکه مثال رو بهتر متوجه شی گفتم یک ثانیه :rolleyes یعنی دیود مادون قرمز کنترل برای یک اول کد(10110110) اول به مدت یک ثانیه روشن میشه وبه ازای صفر دوم(10110110)یک ثانیه خاموشه وبه ازای یک سوم(10110110)روشن میشه و...الی اخر
      این روشن خاموش شدن چشم فرستنده رو چشم انسان نمیبینه ولی اگه با دوربین فیلم برداری مثلا دوربین موبایل به چشم فرستنده نگاه کنی وهمزمان کلیدی از کنترل فشار بدی میبینی چشم فرستنده روشن میشه البته اونقدر با سرعت زیاد کدها رو میفرسته که چشم انسان نمیتونه تشخیص بده وفقط اونو به صورت روشن میبینیم
      حالا اگه شما بخوای یه دکمه خاص از کنترول رو وقتی فشار بدی و میخوای بدونی چه کدی رو میفرسته بایدبرا میکرویه برنامه بنویسی و
      یه چشم گیرنده مادون قرمز رو به یکی از پایه های میکرو وصل کنی
      چشم فرستنده کنترل رو به چشم گیرنده نزدیک کنی(درحد یکی دو سانت فاصله) ودکمه مورد نظرت روی کنترو ل رو فشار بدی
      اتفاقی که می افته اینه که به ازای روشن شدن چشم فرستنده (داره عدد یک رو میفرسته)پایه یای از میکرو که چشم گیرنده به اون وصله یک میشه وشما باید باابتکار برنامه نویسی اون پایه رو طوری چک کنی که زمان یک یا صفر شدن رو بشماره و تو یه متغیر بریزه این کارو باید برای تمام بیت های ارسالی انجام بدی اینجوری میتونی بفهمی که کنترل چه کدی رو با فشار دادن هر دکمه میفرسته
      اگه چشم گیرنده رو به ورودی یه اسلیسکوپ وصل کنی وبا کنترل یه دکمه وفشار بدی (البته باید همزمان با فشار دادن دکمه کنترل سرعت اسلیسکوپ رو اونقد کم زیاد کنی کد ایجاد شده رو ببینی)موج ایجاد شده دقیقا اون کدیه که شما دنبالشی
      دستم خشته شد بس که تایپ کردم :cry2: :cry2:
      اگریک فلج مادر زاد در مسابقه دو ماراتون نفراول نشود مقصر فقط وفقط خودش است...

دیدگاه

پاسخ : کنترل گر با کنترل تلوزون

یعنی خیلی ی ی ی ی ی ی ی باحالی دادا قضیه انقدر ساده بودو ما... شروع میکنم زود خبر میدم بازم م ممنون
        م_________________نتظرم

دیدگاه

یعنی خیلی ی ی ی ی ی ی ی باحالی دادا قضیه انقدر ساده بودو ما... شروع میکنم زود خبر میدم بازم م ممنون
          خواهش دادا :cry2: :cry2: :cry2: :cry: :cry2:
          اینجوری نگاه نکن که چرا گریه میکنم اشک شوقه
          که اطلاعات ناقصمون به درد یه دادا خورد :cry2: :cry2: :cry2:
          اگریک فلج مادر زاد در مسابقه دو ماراتون نفراول نشود مقصر فقط وفقط خودش است...

دیدگاه

کنترل ها هر کدام روش کدهی خاص خودشون را دارند
            مثل RC5 که فیلیپس وال جی از ان استفاده کرده اند.
            sony , samsung هم روشهای خاص خودشان را دارند.
            مدل کنترل تلویزیونت چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mr.X
              کنترل ها هر کدام روش کدهی خاص خودشون را دارند
              مثل RC5 که فیلیپس وال جی از ان استفاده کرده اند.
              sony , samsung هم روشهای خاص خودشان را دارند.
              مدل کنترل تلویزیونت چیه؟
              کنترل من سامسونگه خب میشه شما هم اگه چیزی بلدید کمک کنید؟
              چه فرقایی داره ؟ :eek:
              م_________________نتظرم

دیدگاه

الان چی شد من یه دوروزیه منتظر جواب شما هستما
                م_________________نتظرم

دیدگاه

اینها را ببین

http://en.wikipedia.org/wiki/RC-5
                  http://www.pjrc.com/teensy/td_libs_IRremote.html

دیدگاه

سلام داداش
                    یه آی سی ساده مختص این کار وجود داره که میتونه با هردستگاه ریموت کنترلی تطبیق پیدا کنه آی سی TSOP1836
                    یا کلا سری TSOP18
                    در موردش یه جستجو بکنید تو اینترنت مطلب زیاد هست باز اگه به نتیجه نرسیدید در خدمت هستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akamseda
                      سلام داداش
                      یه آی سی ساده مختص این کار وجود داره که میتونه با هردستگاه ریموت کنترلی تطبیق پیدا کنه آی سی TSOP1836
                      یا کلا سری TSOP18
                      در موردش یه جستجو بکنید تو اینترنت مطلب زیاد هست باز اگه به نتیجه نرسیدید در خدمت هستم
                      این گیرنده اس خوب من که همچین چیزی نخواستم اول ببین من چی خواستم بعد جواب بده:
                      این گیرنده با هر کنترلی کار میکنه من میخوام با یه کنترل خاص و یه دکمه ی خاص که من بهش معرفی میکنم کار کنه
                      :-| بازم ممنون که حداقل یه چیزی گفتی :agree:
                      نوشته اصلی توسط Mr.X
                      اینها را ببین

http://en.wikipedia.org/wiki/RC-5
                      http://www.pjrc.com/teensy/td_libs_IRremote.html
                      اینا رو هم دیدم واسه اولی بگم که فک کنم یه دو سالی باید وقت بذارم ببینم چی هستن اینا!!!!! oo: oo:
                      دومی هم انگار یه ماژوله با ماژول که نمیخوام
                      از شما هم بازم ممنون
                      م_________________نتظرم

دیدگاه

با سلام،

به اینجا یه سری بزن :
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=61857.0

این هم یه پروژه که از همون پروژه لینک قبل برای نوع ریموت کنترلی استفاده شده :
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=62806.0

در هر صورت، پروژهها کمی سنگین هستند ( البته خیلی هم کامل! )، دیگه از این خلاصه تر نمیشد! :mrgreen:
                        مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

این گیرنده اس خوب من که همچین چیزی نخواستم اول ببین من چی خواستم بعد جواب بده:
                          این گیرنده با هر کنترلی کار میکنه من میخوام با یه کنترل خاص و یه دکمه ی خاص که من بهش معرفی میکنم کار کنه
                          این آی سی دقیقا همون چیزیه که میخوای و یه پروژه ی آماده هم دارم که تو اون اول یه دکمه رو بهش معرفی میکنی و یه جامپر رو میبندی و از اون به بعد فقط و فقط با همون دکمه کار میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akamseda
                            این آی سی دقیقا همون چیزیه که میخوای و یه پروژه ی آماده هم دارم که تو اون اول یه دکمه رو بهش معرفی میکنی و یه جامپر رو میبندی و از اون به بعد فقط و فقط با همون دکمه کار میکنه
                            اها ایول خب الان میشه بگی چجوری :icon_razz:نمیخوام پروژه آماده میخوام خودم روش کار کنم فقط از شما راهنمایی میخوام که باید کدوم وری برم oo:
                            م_________________نتظرم

دیدگاه

اها ایول خب الان میشه بگی چجوری :icon_razz:نمیخوام پروژه آماده میخوام خودم روش کار کنم فقط از شما راهنمایی میخوام که باید کدوم وری برم oo:
                              هیچی دیگه یه دونه از این آی سی ها میخری، 3 تا پایه داره، پایه 2و3 به تغذیه وصل میشه و پایه 1 رو میدی به ورودی میکرو، بعد باید سیگنال خروجی به ازای یه دکمه مشخص ریموت رو با میکرو بخونی و تو حافظه میکرو ذخیرش کنی تا هروقت دوباره اون سیگنال اومد میکرو خروجی رو فعال کنه
                              بعدشم سعی کن یه کم قشنگتر به کسی که میخواد کمکت کنه جواب بدی و تا مطمئن نشدی در مورد چیزی اظهار نظر نفرمایی :
                              اول ببین من چی خواستم بعد جواب بده:
                              :-| بازم ممنون که حداقل یه چیزی گفتی :agree:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X