اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به جای پروگرمر میکرو از چی میشه استفاده کرد؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به جای پروگرمر میکرو از چی میشه استفاده کرد؟

نوشته اصلی توسط rozeh
    تا حد ممکن اگه توانایش رو دارید یه پروگرمر خوب بخرید(به جای اینکه بسازید). در بیشتر موارد هم تمییزتر هستش و هم مشکلاتش کمتره(حتی مقرون به صرفه تر هستش). مخصوصا اگه بتونید یه پروگرمر یونیورسال بخرید(گرونه؛ ولی عالی کار میکنه و تقریبا همه میکروها رو ساپورت میکنه). در مورد تنظیمات پروگرمر باید عرض کنم که دو جنبه داره:
    1- سخت افزاری
    2- برنامه پروگرمر کامپیوتری که بیشتر تنظیماتش مربوط به میکرو میشه(مخصوصا فیوزبیت ها)
    از لحاظ سخت افزاری شما باید به یوزر مانوال(User Manual) مربوط به پروگرمر مراجعه کنید. معمولا پروگرمر های ساده سخت افزاری دردسر زیادی واسه پروگرم کردن دارن(همه میکرو ها رو ساپورت نمیکنن و باید در بعضی موارد جامپر رو تغییر بدی و از این جور مسائل).
    از لحاظ نرم افزاری هم باید بدونم که برنامه چیه. در بعضی موارد کامپایلر ها بیشتر پروگرمر ها رو شناسایی میکنن(بسکام، کدویژن، اتمل استودیو(همون AVR استودیو قدیم) و ...) و در مواردی که شناسایی نمیکنن باید با یه برنامه مخصوص اون پروگرمر عمل پروگرم کردن رو انجام بدین.

بله ممنون. از پیشنهادتون استفاده شد. من پروگرمر هاتل و استفاده کردم. میکرو رو می شناسه. ولی برای پروگرم کردن با بسکام مشکل دارم.
    چیپ و نمیشناسه. قبلا این کارو انجام داده بودم. یادمه باید یه جایی هاتل و به بسکام می شناسوندیم. اما یادم نیست کجا دقیقا.
    کسی با هاتل کار کرده تا حالا؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X