اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتنرل دمای هیتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتنرل دمای هیتر

نوشته اصلی توسط aawww
    سلام
    نه بخدا جناب روزه . اصلا از حرف های شما ناراحت نشدم و خیلی هم خوبه که همچین بحثی پیش میاد . نه . فقط نتونستم قشنگ جواب شما را بدم . در هر صورت معذرت میخوام اگه بهتون بر خورد . من مخلص شما هستم شما هرچی بگی من ناراحت نمیشم . برداشت خودت این طوریه . فقط در حد جواب بود .
    در ضمن اگه کتابه را پیدا کردی اسمش را بگو . من خودم هنوز تو سی مشکل دارم .
    خواهش میکنم
    شما گلی گل!
    چشم، البته من خودم نوی C++ مشکل دارم. تو قسمت شی گرایی. C که مشکلی نداره. من کتاب رو دیدم برات اطلاعاتشو می فرستم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ShahiMV
      سلام بچه ها
      میشه یک توضیح درباره کنترل موتور با مد PID بدید
      تا اونجایی میدونم که میان با استفاده از PWM سرعت موتور رو تعیین میکنند و ازسیستم feedBack که با استفاده از A/D است بر سر ولتاژ موتور است میان و
      در مقدار PWM تغییر ایجاد میکنند تا سرعت موتور ثبات پیدا کنه

دقیقا نمیدونم چند درصد حرفام صحیح هست...
      شما کاملش کنید : دی
      سلام
      شهیم جان اینجا دارن بحث کنترل دما میکنن. ولی فکر کنم این چند مطلب کمکت کنه:

umpir.ump.edu.my/337/1/19.pdf

و

http://library.utem.edu.my/index2.ph...amp;Itemid=113

و

http://publications.theseus.fi/bitst...guntoyinbo.pdf

و

http://www.ijens.org/103902-5656%20IJECS-IJENS.pdf

دیدگاه

ای بابا اصلا شما چرا از بحث اصلی خارج میشین؟؟؟؟؟یعنی یه نفر پیدا نمیشه که جوابمو بده ؟ :angry: ih ها ولک دانلودام باز نمیکنن! اگه این قسمت برنامهرو فهمیدید بگید

interrupt [ADC_INT] void adc_isr(void){
        unsigned int adc_data;
        adc_data=ADCW;
        temp=(adc_data*2.56)/1023;
        temp=temp*100;
        }

void main(void){
        lcd_init(16);

GICR|=0x40;
        MCUCR=0x02;
        MCUCSR=0x00;
        GIFR=0x40;

ADMUX=0xC0; //ch=0
        ADCSRA=0x8D;
        #asm("sei&quot
        ADCSRA=0xCD;
        از استادمون پرسیدم گفت لGICR,MCUCRو ... مربوط به مبدل دیجیتال آنالوگه ولی کارشو اینجا نمیدونم
        در ضمن این پایینی هم هست

DDRD.4=1;
        DDRD.5=1;
        TCCR1A=0xE3;
        TCCR1B=0x0C;
        TCNT1H=0x00;
        TCNT1L=0x00;
        ICR1H=0x00;
        ICR1L=0x00;
        OCR1AH=0x00;
        OCR1AL=0x00;
        OCR1BH=HD;
        OCR1BL=LD;
        اگه میدونید(هر چقدرچه کم چه زیاد) ارزش داره 2 دیقه واسه یه نفر وقت بزارین -خیلی ممنون

دیدگاه

قربونت برم کجای کد رو نفهمیدی ؟
          قسمت اول
          interrupt [ADC_INT] void adc_isr(void){
          unsigned int adc_data;
          adc_data=ADCW;
          temp=(adc_data*2.56)/1023;
          temp=temp*100;
          }
          وقتی A/D تحریک شد این قسمت فعال میشه
          و اون محاسبات برای این است که ولتاژ ورودی را به دما تبدیل کند
          چون وقتی از سنسور ولتاژ را میگیریم به اصطلاح اطلاعات خام هستش و باید به ازای هر ولتاژ باید یک مقدار دما داشته باشیم
          اگه تو این قسمت بیشتر اطلاعات میخوای بگو تا بحث کنیم

GICR به معنای Global Interrupt Countrol Register هست و میتوانید با اون اینتراپ ها رو کنترل کنید و به راحتی اگه دیتاشیت رو دانلود کنید میبینید که هر کدوم از بیت های اون به چه دردی میخورد (شرمنده حال ندارم خودم برم برات گیر بیارم)

GIFR به معنای Global Interrupt Flag Register هست و هر کدام از بیت ها وقتی وقفه ی مربوط به اون بردار عمل کنه 1 میشن و به صورت سخت افزاری بعد از اجرای وقفه خودش پاک میشه
          و همچنین خودتون میتونید با ریختن 1 درون بیت مربوطه اون رو پاک کنید

و به همین ترتیب بقیه رجیسترها (واقعا حسش نیست بیشتر توضیح بدم)

-------------------------------
          چون دارید از تایمر یک استفاده میکنید
          این تایمر دو تا رجیستر TCCR داره و در نتیجه میتونید با یک تایمر وقتی به دو تا عدد خاصی رسید یعنی همون TCCR1A , TCCR1B برای هرکدوم کاری رو انجام بدید

چون تایمر یک رو استفاده میکنید امکانات شما برابر میشه منظور A ,B هستش

قربون دستت سوال کلی و بنیادی نپرس .....
          پدر صحاب انگشتای کسی که پشت کامپیوتر هستش درمیاد.... :biggrin:

دیدگاه

ولک کارت درست شد!؟ :mrgreen:
            من یه چیزی رو توضیح بدم. بوشهر به سه ناحیه تقسیم میشه. بالاش لر ها هستن. پایینش نژاد بندری و عرب هستن و وسطاش مثل ما فارس هستش(مثل استان فارس حرف میزنیم و مثلشون هستیم). پس لطفا این تیکه های ولک و... رو بکار نبرید. چون ما مثل آبادانی ها یا اهوازی ها نیستیم(خیلی با هم رابطه داریم ولی یکی نیستیم).

امیدوارم الان یکی نیاد بگه به من فهش دادی. والله! از بس که من بد شانسم. :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ShahiMV
              قربون دستت سوال کلی و بنیادی نپرس .....
              پدر صحاب انگشتای کسی که پشت کامپیوتر هستش درمیاد.... :biggrin:
              آقا شرمنده شما 2 ساعت تو اینترنت میگردین بعد اونوقت یه سوال علمی ما...عجب!
              شوخی کردم واقعادستتون درد نکنه شاید باورتون نشه ولی امروز که میخاستم پروژه مو ارائه بدم استاد گفت کار بانکی دارم ویه توضیح مختصر ازم خواست ولی من همشو بلد بودما(2بار)اصلا ازم سوال نپرسید. واینگونه بود که به خیر گذشت !!!حالا بایست ببینم دیگه پاس میشم یا نه .حالا یه وقت فکر نکنید تنبلما!!بازم ممنون و البته ببخشید برا دردی که انگشتاتون محتمل شد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
                ولک کارت درست شد!؟ :mrgreen:
                من یه چیزی رو توضیح بدم. بوشهر به سه ناحیه تقسیم میشه. بالاش لر ها هستن. پایینش نژاد بندری و عرب هستن و وسطاش مثل ما فارس هستش(مثل استان فارس حرف میزنیم و مثلشون هستیم). پس لطفا این تیکه های ولک و... رو بکار نبرید. چون ما مثل آبادانی ها یا اهوازی ها نیستیم(خیلی با هم رابطه داریم ولی یکی نیستیم).

امیدوارم الان یکی نیاد بگه به من فهش دادی. والله! از بس که من بد شانسم. :biggrin:
                آقا من میگم الف شما ایراد میگیرین!حالا من یه از جنوبیا فقط همونش یادم بود(اونم تو این جکه که میگه ها ولک اژدها ندیدی )خلاصه باشه حالا شما آقای فارس زبان دیگه با بزرگی خودتون ببخشید!شما چقد به شهرتون تعصب دارین.بعدشم فهش نه و فحش!!!!!!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X