اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سورس کد پروگرمر usb برای میکروهای avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سورس کد پروگرمر usb برای میکروهای avr

با تشکر از دوستان
    فقط فیوز بیتهای atmega8 باید چطوری تغییر کنن؟
    "لحظه پیروزی از آن جهت برایم شیرین است که ملت کشورم را در آرامش و شادی ببینم"
    نادر شاه

دیدگاه

سلام.
      باید فیوز بیت‎هارو روی کریستال خارجی تنظیم بکنی.
      به عبارت دیگر باید فیوز بیت‎های CKOPT، BOOTSZ1، BOOTSZ0، SUT0 را فعال و مابقی را غیر فعال بکنید.
      در ضمن فیوز بیت‎ها با صفر فعال میشوند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا منصوری
        سلام
        حتما با پروگرمر Usbasp آشنایی دارید . در این تاپیک در موردش بحث شده است : http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,4665.0.html
        یک برنامه تحت ویندوز براش نوشتم که در همون تاپیک هم بحث شده است .

دوستان زیادی با من تماس گرفتند و سورس پروگرمر را خواستند . متاسفانه به دلایل خاص تا کنون امکان انتشار سورس برنامه نبود ولی اکنون این امکان بوجود آمده و من می توانم سورس کد را در اختیار دوستانم قرار بدم .
        http://rezamansouri.persiangig.com/document/USB_programmer_for_AVR_Source.zip
        این برنامه قابل کامپایل تحت C++Builder6 می باشد .
        help این برنامه هم توسط گروه کویر الکترونیک تهیه شده است .

لطفا به نکات زیر توجه فرمایید :
        1- استفاده تجاری از این برنامه بدون هماهنگی من مجاز نمی باشد .
        2- معرفی این برنامه در سایتهای شخصی بدون ذکر نام و ایمیل من مجاز نمی باشد .
        3- استفاده در پروژه های دانشجویی و دانش آموزی به هر نحو و هر سطح مجاز بوده و نیازی هم به ذکر منبع و نام من نمی باشد .
        4- معرفی این برنامه به عنوان رزومه شخصی ممنوع می باشد .

از آنجاییکه من در برنامه نویسی مهارت خاصی ندارم این برنامه نواقص زیادی دارد و کاملا یک برنامه آماتور است . امیدوارم دوستان خوبم از سورس این برنامه استفاده کنند و من را از نظرات و پیشنهادات سازنده شون محروم نکنند .

موفق باشید .
        سلام
        من مراحل لحیم کاری پروگرمرو انجام دادم اما راستش نمی دونم چه جوری پروگرمش کنم گیر کردم دیگه :angry: :cry2:
        usb هستش و از رو همین شماتیک که شما هم گذاشتین بستم میشه لطفا کمکم کنید :cry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X