اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط سریال با پروتکل خاص

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط سریال با پروتکل خاص

سلام خدمت اساتید محترم
    من چند بار بیشتر نیست که توی تاپیک های ECAشرکت میکنم هر بار یه سوالی برام پیش اومده بعضی از دوستان لطف میکنن جواب سوالمو میدن ولی بیشتر اوقات یا موضوعی که ایجاد کرده بودم یا از طرف مدیر سایت کاملا حذف شده :cry2: یا اینکه پاسخی نداده شده :cry2: لطفا این بار هر کی میتونه کمکم کنه : :rolleyes:

حالا که کاملا از مشکلاتم گفتم و حسابی اشکتونو در آوردم می خوام از دوستای خوبم بپرسم من برای اینکه یک ارتباط سریال بین دو میکروکنترلر ایجاد کنم و بتونم تا فاصله زیاد مثلا 500 متر بفرستم (به غیر از max485 )از چه پروتکول دیگه ای میتونم استفاده کنم(فقط توسط سیم)
    چند وقت پیش ارتباط سریال بک نمونه تابلو آسانسور رو بررسی کردم ولی نفهمیدم از چه پروتکلی استفاده کرده بود . تو مدارش از آی سی اشمیت تریگر هم اسفاده کرده بود البته 2 تا آی سی دیگه هم بودن که روشو مخدوش کرده بودن با یک سری مقاومت ولی اوقدی که دنبالش گشتم فهمیدم rs485نبود
    در ضمن سطح ولتاژ خروجی سریالش حدود 24 ولت بود
    خیلی ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنین :biggrin:
    من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
    چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم باشد

پاسخ : ارتباط سریال با پروتکل خاص

نوع پروتوکل به عوامل مهمی بستگی داره. مساله نویزپذیری و سرعت انتقال داده و یه سری دیگه تاثیر مهمی داره(). شما باید یه سری اطلاعات بیشتری به ما بدید. مثلا اینو ببین:

RS-422

سمت راست صفحه اون اطلاعات مهم یه پروتوکل رو نوشته. شما باید یه همچین چیزایی به ما بدید تا بتونیم پیشنهاد بهتون بدیم. مثلا همین 1500 متر(1.5 کیلومتر) برد داره.

پ.ن: هر وقت پست هاتون پاک بشه دلیلش رو بهتون میگن. اگه شما قوانین سایت(فروم) رو رعایت کنید کسی که بهتون کار نداره هیچ؛ بلکه همه هم بهتون کمک میکنن.
    برادر کوچیکت R

دیدگاه

با درود خدمت دوست عزیزم مهندسrozeh
      متشکرم که جواب سوالهای بنده رو میدین

همینطور که از سوالم پیداست این ارتباط سریال رو برای ارتباط تابلو آسانسور و برد روی کابین (رویزیون) لازم دارم
      فاصله هم نمی خوام خیلی زیاد باشه مثلا 500 متر برای خودش 125 طبقه هست که اصلا لزومی نداره خیلی طولانی باشه ولی از لحاظ نویز باید کاملا ایزوله باشه ونباید نویز داشته باشه

به خاطر این میگم که از استانداردrs485 یاrs422نباشه چون فقط 4 سیم برای ارتباط دو طرفه همزمان لازمه که غیر از این 4 تا سیم سیم های دیگری غیر از ارتباط سریال نیز بین کابین و تابلو در ارتباط هستند که تعداد سیم ها زیاد میشه و مقرون به صرفه ترین کابل برا ی آسانسور 12 رشته ای است
      حالا من نیاز به یک پروتکل دارم که این کار رو به صورت دو طرفه همزمان با 2 سیم انجام بده
      پس فاصله حداکثر 500 متر
      محیط پر نویز
      و فقط دو سیم میتونم استفاده کنم :cry:

دیدگاه

خب در هر صورت با توجه به سطح ولتاژ خروجی که گفتین من فقط اینو پیدا کردم که فکر درست باشه. یعنی همونیه که می خوایین:

High-speed CAN Transceiver - Microchip(MCP2551)

فکر میکنم گزینه خیلی خوبی هم هست. اگه دوست دارید اینو هم ببینید:

Embedded Systems/Common Protocols

اینم فکر کنم بد نباشه:

http://www.avrfreaks.net/index.php?n...ic&t=90789

در هر صورت به نظر من بهترین گزینه همون MCP2551 هستش که لینک اولیه.

دیدگاه

باز هم خیلی ممنون که جواب میدین :smile:
          اونقدری که از دیتاشیتش فهمیدم این پروتکل can هستش و برای ارتباط can معمولا از ipاستفاده میشه
          به نظر شما من میتونم از این آی سی برای اتصال مستقیم با avr استفاده کنم و بدون اینکه برنامه خاصی برای شناسایی IP نوشته باشم کار کنم

اطلاعاتم در ضمینه can خیلی کمه

این ارتباط دو طرفه همزمانه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X