اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انجام 2 تا کار با یک کلید .باید از چه دستورهایی استفاده کنم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انجام 2 تا کار با یک کلید .باید از چه دستورهایی استفاده کنم؟

نوشته اصلی توسط hosseinam1370
    دوست عزیز ravanjok ممنون که وقتت رو گزاشتی ایشالا خوشگل دوماد بشی .بله منظورم همین بود،فقط یه اشکال داشت که برطرفش کردم و برات میزارم .
    خیلی کف کردم با این برنامت.بوس بوس :redface: :rolleyes: :nerd:
    وظیفه بود قربان :smile:
    هرکی از برنامه ی خودش بیشتر سر درمیاره و فقط خودتی که میتونی حلش کنی بقیه نهایتا ایده میدن
    دومادو خوب اومدی که گیره همونم
    موفق باشی
    انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
    فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m4hd1r
      بیسیک بلد نیستم ولی میتونید کلید رو به زمین وصل کنید و یکی از اینتراپت ها رو پول پ کنید
      0 - تابع وقفه روی دو حالت نوشته میشه بعد از فشردن و بعد از رها کردن
      1- وقفه رو روحالت پایین رونده تنظیم کنید
      2- وقتی وقفه فعال شد تایمر شروع به شمارش میکنه و وقفه روی حالت بالا رونده تنظیم میشه حالا اگه این وقفه فعال شد زمان رو میخونیم اگه کمتر از 1 ثانیه بود LED اول و اگه بیشتر LED دوم روشن میشه
      شمای تابع به زبونه خاصی نیست !! اگه خواستید C ش رو بنویسم

FUNCTION
      {
      (if(your interrupt is at falling edge
      something
      (else if (your interrupt is at rising edge
      something else
      }
      (and in main function interrupt should be set at falling edge(before while(1) loop
      این دوستمون حرفه ای تر نوشتن با استفاده از اینتراپت
      انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
      فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : انجام 2 تا کار با یک کلید .باید از چه دستو&#

نوشته اصلی توسط m4hd1r
        بیسیک بلد نیستم ولی میتونید کلید رو به زمین وصل کنید و یکی از اینتراپت ها رو پول پ کنید
        0 - تابع وقفه روی دو حالت نوشته میشه بعد از فشردن و بعد از رها کردن
        1- وقفه رو روحالت پایین رونده تنظیم کنید
        2- وقتی وقفه فعال شد تایمر شروع به شمارش میکنه و وقفه روی حالت بالا رونده تنظیم میشه حالا اگه این وقفه فعال شد زمان رو میخونیم اگه کمتر از 1 ثانیه بود LED اول و اگه بیشتر LED دوم روشن میشه
        شمای تابع به زبونه خاصی نیست !! اگه خواستید C ش رو بنویسم

FUNCTION
        {
        (if(your interrupt is at falling edge
        something
        (else if (your interrupt is at rising edge
        something else
        }
        (and in main function interrupt should be set at falling edge(before while(1) loop
        ممنون دوست عزیز.من فقط بیسکام سر در میآرم.با برنامه قبلی مشکلم حل شد.در ضمن چقد دستورات مورد استفاده در c کمتر از بیسکام هست.
        به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
        (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

سلام
          میخوام برنامه بنویسم که یک کلید در مدار هست یک مگا هشت یک سون سگمن یکی
          خوب حالا میخوام هربار که کلید رو میزنم عدد سون سگمنت یک بعد که کلید رو رها کردم و دوباره زدم سگمنت دو بشه همین روال تا شماره نه ادامه پیدا کنه

راستی اگه به نه رسید و دوباره کلید زده شد و ریست شد از یک بصفر بیاد خوبه
          زبان بیسیک
          راهنماییم کنید با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rubashka
            سلام
            میخوام برنامه بنویسم که یک کلید در مدار هست یک مگا هشت یک سون سگمن یکی
            خوب حالا میخوام هربار که کلید رو میزنم عدد سون سگمنت یک بعد که کلید رو رها کردم و دوباره زدم سگمنت دو بشه همین روال تا شماره نه ادامه پیدا کنه

راستی اگه به نه رسید و دوباره کلید زده شد و ریست شد از یک بصفر بیاد خوبه
            زبان بیسیک
            راهنماییم کنید با تشکر

شما باید یه متغییر معرفی کنید، و با زدن کلید بپره بره تابع مورد نظر، و این متغییر یکی اضافه بشه،
            برای سون سگمنت هم باید دونه دونه پایه ها ی ال ای دی رو مشخص کنید، و وصلش کنید به یک پورت.

اگه تازه کارید ، پیشنهاد میکنم ، رو هر بخش جدا کار کنید ، و نهایتش یه برنامه برای کارتون بنویسید، چون اینجوری گیج میشید،
            البته اگه تازه کارید.
            موفق باشید.
            به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
            (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X