اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به زبان C و کدویژن(در میکرو AVR)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به زبان C و کدویژن(در میکرو AVR)

نوشته اصلی توسط سایمون
    lمنظور شما اینه که اگر تابعی درون تابع main تعریف بشه ، در یک تابعی که اون هم خودش درون تابع main هست معتبر نیست؟
    تابع نمیتونه درون تابع main تعریف بشه.تابع خارج از main تعریف میشه،ولی میتونه داخل تابع main (یا تابع های دیگه) صدا زده بشه.اگه یه متغیر سراسری تعریف بشه،داخل هر تابعی معتبره!

ولی وقتی به صورت محلی و داخل یه تابع خاص تعریف بشه،فقط همونجا قابل دسترسیه.جاهای دیگه معتبر نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سایمون
      lمنظور شما اینه که اگر تابعی درون تابع main تعریف بشه ، در یک تابعی که اون هم خودش درون تابع main هست معتبر نیست؟
      main خودش یه تابعه و تابع دیگه ای درون اون نمیتونه تعریف بشه. بقیه جمله رو هم نفهمیدم
      گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

lببخشید . منظور من هم صدا زدن تابع درون تابع main بود که اشتباها" طور دیگه ای بیان کردم . ممنون از پاسختون

دیدگاه

سلام دوستان
          کسی میدونه چطوری میتونم خروجی گیرنده کنترل که به سروو موتور وصل میشه رو یه کاری کنم که مثلا یه LED رو خاموش روشن کنم :redface: :redface: :redface:
          :applause: :applause: :applause:
          ممنون

دیدگاه

led رو با یه مقاومت 330 اهم سری کن. یه سرشو به زمین و یه سرشو به خروجی کنترلر متصل کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Finder_
              led رو با یه مقاومت 330 اهم سری کن. یه سرشو به زمین و یه سرشو به خروجی کنترلر متصل کن
              :-O :-O :-O :-O :-O
              یعنی واقعا یه led رو میتونم خاموش روشن کنم

دیدگاه

بله
                اما فرکانسش 50 هرتزه که روشن و خاموش شدن رو با چشم نمیبینید. البته نورش هم کمه چون d.c. موج خروجی کمه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Finder_
                  بله
                  اما فرکانسش 50 هرتزه که روشن و خاموش شدن رو با چشم نمیبینید. البته نورش هم کمه چون d.c. موج خروجی کمه
                  سلام
                  منظور من متوجه نشدید
                  من میخوام مثلا یه رله رو کنترل کنم :applause: :applause:
                  شمارش پالس امکان نداره :sad:
                  الان هم تنها راه برام ولتاژ گیری هست.
                  وقتی ولوم کنترل رو روی حد آخر میزارم تقریبا 300 میلی ولته وقتی ولوم کنترل رو میارم پایین تقریبا 100 میلی ولته هست.
                  میخوام با ADC ولتاژ رو بگیرم
                  نظرتون چیه :question: :question: :question: :applause: :applause:

دیدگاه

سلام Finder_
                    ممنون
                    جواب گرفتم اول اومدم PWM رو با فیلتر DC کردم بعد دارم به ADC میکرو و بعدش هم با یه شرط ساده کارم راه افتاد :wow: :wow: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

سلام . من یک مشکل با usart دارم که اگه کمکی باشه ممنون میشم و یه ارتباط بین یک مستر و 40 اسلیو هست که متاسفانه بعد از راه اندازی 5 امین میکرو نویز روی اون تاثیر میزاره . این نویز رو و همچنین نویز محیطو چطور می تونم به حداقل برسونم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shrdrvsh
                        سلام . من یک مشکل با usart دارم که اگه کمکی باشه ممنون میشم و یه ارتباط بین یک مستر و 40 اسلیو هست که متاسفانه بعد از راه اندازی 5 امین میکرو نویز روی اون تاثیر میزاره . این نویز رو و همچنین نویز محیطو چطور می تونم به حداقل برسونم ؟
                        رو برد برد بستید ؟
                        اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ.
                        کسانى که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکى براى آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند میداند و شما نمی‏دانید. (نور19)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید محمدِ علوی
                          رو برد برد بستید ؟
                          نه بردش رو طراحی و چاپ کردم

دیدگاه

سلام دوستان میشه یه راهنمایی بکنید راجع به این تساوی؟
                            n[1] = (short(Re_buf [5]<<8| Re_buf [4]))/32768.0*180;
                            چرا error میده کامپایلر و اینکه اگر short را بر داریم چه اشکالی پیش میاد؟

دیدگاه

چه خطایی میده؟

دیدگاه

سلام .این خطا رو میده mising'('
                                شما کامپایل میکنید خطا نمیده؟! oo:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X