اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل سرعت با LCD کاراکتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل سرعت با LCD کاراکتری

من یه برنامه نوشتم که در نهایت باید یه عددی رو هر 0.01 ثانیه یک بار روی LCD کاراکتری پدیت کنم. داخل دیتا سیت TS1602-1 که من استفاده می کنم نوشته 250ns کافیه برای اینکه هر کاراکتر روی LCD ثبت بشه ... ولی در عمل برای من 50ms طول میکشه !!! چرا ؟؟؟

مشکل دیگه اینکه من اول برنامه رو با توابع LCD خود codevision نوشتم و داخل پروتئوس هم خوب کار کرد ولی وقتی میکرو رو پروگرام کردم .. میکرو به کل هنگ می کرد و هیچ عملی انجام نمی داد و مجبور شدم خودم توابع کار با LCD رو بنویسم .. روی یه میکروی دیگه هم امتحان کردم .. جفتشون ATMEGA16 هستند و تازه خریدم .. کسی علت هنگ کردن میکرو رو وقتی با توابع LCD خود codevision پروگرام کردم می دونه ؟

پاسخ : مشکل سرعت با LCD کاراکتری

سلام!
    ورژن قبلی codevision (که توی cd کتابها است) با lcd مشکل داره. یعنی حروف رو یکی در میون نشون نمی ده. شما یه بار با bascom این کارو بکن ببین جواب میده یا نه.
    برای پدیت کردن نکنه کل lcd رو داری پاک می کنی و بعد توش می نویسی؟

دیدگاه

سلام
      جسارتا هادی جان چرا شما میخواید با این سرعت پدیتش کنید؟! آخه این تغییر با این سرعت اصلا برای کاربر محسوس نیست
      برای مشکل دوم اگر برنامه رو بذاری بهتر می تونیم کمک کنیم
      در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
      مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

از همکاریتون ممنون
        مدار یک پروسه رو بررسی می کنه و قراره هر وقت یکی از سنسورهام فعال شد (مادون قرمز) زمان رو با دقت صدم ثانیه برام نشون بده ! و من می خوام در مدتی که زمان داره میگزره LCD یه چیزی نشون بده ... و این ضایع هست که مثلا ثانیه رو نشون بده و وقتی کار تموم شد یه دفعه صدم ثانیه رو هم بهش اضافه کنه ! مردم عقلشون تو چشمشونه ! تا نبینن صدم ثانیه رو فکر می کنن خالی بندیه !! oo:

در جواب آقا وحید عرض کنم که من آخرین ورژن ها رو دانلود کردم چون همیشه با ورژن های قدیمی مشکل داشتم ... تازه گفتم که تو پروتئوس جواب میده در عمل جواب نمیده !

برنامه رو هم می زارم .. من حتی یه برنامه ی ساده که فقط یه حرف روی LCD نشون بده رو هم امتحان کردم .. در عمل میکروم هنگ میکنه ولی داخل پروتئوس مشکلی نیست ! بزارید پلود کنم ... لینکشو میزارم !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X