اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مقایسه آی سی مبدل شبکه برای AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مقایسه آی سی مبدل شبکه برای AVR

نوشته اصلی توسط fakheri
    با سلام در اواسط بحث شما :
    سوکت RJ000002 جوان بهتره ؟ یا سوکت HR911105R ماله شرکت HANRUN
    ما با ENC یه برد زدیم که گاهی اوقات (کم) جواب نمیده .
    ممکنه از سوکت باشه ؟
    مشکلی با RJ000002 نداشتم اما تست طولانی مدت انجام ندادم. از آن جایی که شما لایه های شبکه و انتقال را به صورت نرم افزاری پیاده سازی کرده اید، در صورتی که تمامی مقدارها و حالت های فیلدهای قاب داده لایه های مختلف، به طور کامل در نرم افزار تعریف نشده باشند (که معمولا هم به دلیل پیچیدگی زیاد کامل نیست)، ممکن است برنامه با یک مقدار یا حالت تعریف نشده مواجه شود. در صورتی که برنامه مربوط به پاسخ ping در لایه IP بدون مشکل باشد، با دستور ping -t می توانید سخت افزار را به مدت دلخواه تست کنید.

دیدگاه

سلام
      طبق دیتاشیت باید از مقاومت 300 اهم و 49.9 اهم برای این آی سی استفاده کنیم :sad:
      شما تونستید این مقاومت هارو پیدا کنید؟
      اگه نه از چه مقادیری استفاده کردید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FUBA
        سلام
        طبق دیتاشیت باید از مقاومت 300 اهم و 49.9 اهم برای این آی سی استفاده کنیم :sad:
        شما تونستید این مقاومت هارو پیدا کنید؟
        اگه نه از چه مقادیری استفاده کردید؟
        بله. ولی نمی دونم از کدوم فروشگاه. من درخواست خرید دادم و از جمهوری تهیه شد. البته smd بودند. اگر مایل باشید روز شنبه شاید بتونم اسم فرشگاه را بپرسم.
        مقاومت 300 اهم رو نمیدونم اما اگر به جای مقاومت 49.9 اهم، از 47 اهم استفاده کنید، فکر نمی کنم برای آزمایش مدار دچار مشکل شوید (حد اقل در سرعت 10 مگ و مسافت کوتاه کابل شبکه مشکلی پیش نمی آید).

دیدگاه

مرسی از شما.
          راستش من هم 47 اهم گرفتم هم 56 اهم نمیدونم از کدوم استفاده کنم.
          300 اهم هم گیرم نیومد 330 اهم گرفتم.
          به نظرتون مشکلی پیش نمیاره؟
          راستی شما تونستید وب پیج های حجیم (بالای 10 کیلوبایت) رو با این چیپ ارسال کنید؟ خودش اتوماتیک ack-num و seq-num رو افزایش میده یا مثل enc28j60 دردسر داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FUBA
            مرسی از شما.
            راستش من هم 47 اهم گرفتم هم 56 اهم نمیدونم از کدوم استفاده کنم.
            300 اهم هم گیرم نیومد 330 اهم گرفتم.
            به نظرتون مشکلی پیش نمیاره؟
            راستی شما تونستید وب پیج های حجیم (بالای 10 کیلوبایت) رو با این چیپ ارسال کنید؟ خودش اتوماتیک ack-num و seq-num رو افزایش میده یا مثل enc28j60 دردسر داره؟
            خوب به جای 300 اهم، از 120 و 180 اهم (1%) به صورت سری استفاده کنید!
            به این شمارنده ها دسترسی نداریم.
            یک رجیستر برای تعیین maximum segment size وجود دارد که مقدار پیش فرض 1460 در آن قرار می گیرد و من نیز آن را تغییر ندادم. شما داده را در بافر قرار می دهید و دستور ارسال را صادر می کنید، قطعه بندی و شماره گذاری آن ها توسط سخت افزار در لایه انتقال انجام می شود.
            این آی سی 16 کیلو بایت RAM برای ارسال و دریافت دارد. اگر از یک سوکت استفاده کنید می توانید کل این مقدار حافظه را برای ارسال و دریافت اختصاص بدهید (مثلا 12 کیلو برای ارسال و 4 کیلو برای دریافت).
            در ضمن من محتوای یک صفحه وب را به چند قسمت تقسیم کردم (زیرا بخشی از محتوای صفحه در فلش و برخی در EEPROM ذخیره شده بود) و سپس آن را به ترتیب در بافر قرار دادم و ارسال کردم و صفحه به صورت صحیح در مرورگر نمایش داده شد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X