اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کوچ کردن از کدویژن به AtmelStudio

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کوچ کردن از کدویژن به AtmelStudio

کد:
    TIMER_COUNTER_TEMP=((_dt*F_CPU)/1024/256);
    گاهی افرادی به موفقیت های بزرگ می رسند، تنها به این دلیل ساده که نمی دانند کاری که به آن دست زده اند بسیار دشوار، بلکه غیر ممکن است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hamed Gh
      کد:
      TIMER_COUNTER_TEMP=((_dt*F_CPU)/1024/256);
      #define _dt 0.2F
      unsigned int a;
      a=(unsigned int)((_dt*8000000UL)/(unsigned long)(256UL*1024UL));
      دوستان خیلی ممنونم بابت راهنمایی هاتون...مشکل حل شد...
      یه سوال دیگه :mrgreen: :

اگه من کدهای برنامه م رو مرتب شده و هر بخش رو داخل یک فولدر به صورت لایبرری در بیارم و درنهایت اون ها رو اینکلود کنم حجم برنامه بالا نمیره ؟...نسبت به حالتی که کدها رو مستقیما داخل فایل اصلی بزارم ؟
      البته داخل کتابخونه ها از توابع if# و ifdef# زیاد استفاده کردم ، یعنی هیچ کد اضافی به وجود نمیاد...
      ممنون میشم در این مورد هم راهنمایی بفرمایید.
      تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط punisher.x64
        اگه من کدهای برنامه م رو مرتب شده و هر بخش رو داخل یک فولدر به صورت لایبرری در بیارم و درنهایت اون ها رو اینکلود کنم حجم برنامه بالا نمیره ؟...نسبت به حالتی که کدها رو مستقیما داخل فایل اصلی بزارم ؟
        البته داخل کتابخونه ها از توابع if# و ifdef# زیاد استفاده کردم ، یعنی هیچ کد اضافی به وجود نمیاد...
        خیر مهم نیست ، توابع یکجا باشه یا چند تا فایل مجزا خروجی کامپایلر یک چیزه و دستوراتی که با # شروع میشه تاثیری در حجم کد نداره
        امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

دوستان من کدهای مربوط به ارسال دیتا از طریق پروتکل USART با وقفه رو امتحان کردم ولی نمیتونه پشت سر هم دیتا بفرسته...فقط یه بار میفرسته و دیگه کاری نمیکنه...
          میشه در این مورد راهنمایی بفرمایید؟
          با تشکر

www.intelart.ir

دیدگاه

باید کد را بگذارید تا بشه اظهار نظر کرد. به نظر من از کتابخانه peter fleury استفاده کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadeghmojtabaei
              باید کد را بگذارید تا بشه اظهار نظر کرد. به نظر من از کتابخانه peter fleury استفاده کنید.
              خیلی متشکرم از لطفتون...
              اون مشکل حل شد ...به جای استفاده از اینتراپت TXC از اینتراپت UDE استفاده کردم...درست شد...
              خودم نشستم یه کتابخونه نوشتم..نمیدونستم اماده ش هم هست... :angry: :angry: :angry: :angry:

میشه اون کتابخونه که میگید رو اینجا بزارید...حداقل مقایسه ش کنم ببینم کدومش بهتره!
              با اینتراپت کار میکنه یا polling ؟
              از قبل ممنونم...

www.intelart.ir

دیدگاه

سلام.
                یه چند روزی اینترنتم مشکل داشت نتونستم بیام.

کتابخانه آقای Fleury فکر می کنم بهترین کتابخانه موجود هست که با interrupt هم کار می کنه.

این لینک دانلود کتابخانه:
                http://homepage.hispeed.ch/peterfleury/uartlibrary.zip
                و این هم لینک manual:
                http://homepage.hispeed.ch/peterfleury/group__pfleury__uart.html

دیدگاه

سلام.
                  یه چند روزی اینترنتم مشکل داشت نتونستم بیام.

کتابخانه آقای Fleury فکر می کنم بهترین کتابخانه موجود هست که با interrupt هم کار می کنه.

این لینک دانلود کتابخانه:
                  http://homepage.hispeed.ch/peterfleury/uartlibrary.zip
                  و این هم لینک manual:
                  http://homepage.hispeed.ch/peterfleury/group__pfleury__uart.html
                  خیلی متشکرم ولی من خودم یکی نوشتم! :angry: :angry: :angry:
                  حالا نمیدونم کدومش بهتره!ولی چیزی که هست تو اون کتابخونه که شما معرفی کردید متغیرهای زیادی تعریف شده و پرش به تابع زیاد هست...
                  اینی که من نوشتم میتونه در دو حالت ارسال با بافر و بدون بافر کار کنه که در حالت بافر دار اگه در حال ارسال یک رشته یک یا چند کاراکتر دیگه هم ارسال بشه اون ها رو داخل بافر نگه میداره تا ارسال رشته تموم بشه و بعدش اون کاراکترها رو میفرسته...حالا تستش میکنم ببینم کدومش بهتر جواب میده...

www.intelart.ir

دیدگاه

اگر دوست داشتید نتیجه را اینجا هم بذارید.

دیدگاه

اگر دوست داشتید نتیجه را اینجا هم بذارید.
                      حتما..کامل که شد میذارمش...فقط یه چیزی...با پروتئوس که تست میکنم خوب کار میکنه ولی وقتی به پورت کام کامپیوتر وصل میکنم و توی هایپرترمینال خروجی رو میبینم یه مقدار مشکل داره...
                      رشته رو میفرسته و آخرش هم کارکترهای عجیب غریب ارسال میکنه...نمیدونم مشکل از برنامه منه یا هایپرترمینال!

www.intelart.ir

دیدگاه

حتما..کامل که شد میذارمش...فقط یه چیزی...با پروتئوس که تست میکنم خوب کار میکنه ولی وقتی به پورت کام کامپیوتر وصل میکنم و توی هایپرترمینال خروجی رو میبینم یه مقدار مشکل داره...
                        رشته رو میفرسته و آخرش هم کارکترهای عجیب غریب ارسال میکنه...نمیدونم مشکل از برنامه منه یا هایپرترمینال!
                        به احتمال زیاد مشکل از باودریته. اگر باودریت مشکل نداشته باشه فقط اتصالات ممکنه مشکل داشته باشند.

باودریت هم باید توی برنامه هایپر ترمینال و هم از طریق computer management باید کی باشه.

برای ارتباط از ft232 استفاده کردید؟

دیدگاه

به احتمال زیاد مشکل از باودریته. اگر باودریت مشکل نداشته باشه فقط اتصالات ممکنه مشکل داشته باشند.

باودریت هم باید توی برنامه هایپر ترمینال و هم از طریق computer management باید کی باشه.

برای ارتباط از ft232 استفاده کردید؟
                          باود ریت و اونا رو درست تنظیم میکنم....اصلا قاطی میزنه!یه رشته رو الان میفرستم...برنامه رو کامپایل میکنم و یه رشته دیگه رو میفرستم...تو رشته جدید که میفرسته یه تیکه هایی از رشته قبلی هم دیده میشه!!!!!!! oo:حتما اونا توی سیم گیر کردن! :eek:

از max232 استفاده میکنم با خازن 10میکرو

گوگل و یاهو رو فک کنم بستند...چون باز نمیشه...میخوام از ترمینال کدویژن استفاده کنم ولی نمیدونم چجوری پورت و باودریت و اینا رو بهش بفهمونم...

www.intelart.ir

دیدگاه

باود ریت و اونا رو درست تنظیم میکنم....اصلا قاطی میزنه!یه رشته رو الان میفرستم...برنامه رو کامپایل میکنم و یه رشته دیگه رو میفرستم...تو رشته جدید که میفرسته یه تیکه هایی از رشته قبلی هم دیده میشه!!!!!!! oo:حتما اونا توی سیم گیر کردن! :eek:

از max232 استفاده میکنم با خازن 10میکرو

گوگل و یاهو رو فک کنم بستند...چون باز نمیشه...میخوام از ترمینال کدویژن استفاده کنم ولی نمیدونم چجوری پورت و باودریت و اینا رو بهش بفهمونم...
                            از منوی setting قسمت terminal می تونید تعیین کنید.
                            بعدشم از منوی tools قسمت terminal می تونید ترینال را باز کنید.

گوگل برای من باز میشه.

راستی باودریت را روی چند گذاشتید؟بذارید روی 9600 تا خطا کم باشه.

دیدگاه

این همه ابزار سریال رایگان توی نت
                              فقط یک کمی سرچ نیاز داره
                              http://www.exnol.com/watch-data-flow...serial-watcher
                              http://electronics.stackexchange.com...t-in-windows-8
                              امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

از منوی setting قسمت terminal می تونید تعیین کنید.
                                بعدشم از منوی tools قسمت terminal می تونید ترینال را باز کنید.

گوگل برای من باز میشه.

راستی باودریت را روی چند گذاشتید؟بذارید روی 9600 تا خطا کم باشه.
                                دست گلت درد نکنه...با کدویژن خیلی کم کار کردم بلد نیستم! :mrgreen:...من نت مخابرات دارم امروز مشکل داشت!!! :angry:

این همه ابزار سریال رایگان توی نت
                                فقط یک کمی سرچ نیاز داره
                                http://www.exnol.com/watch-data-flow-through-serial-ports-in-real-time-with-serial-watcher
                                http://electronics.stackexchange.com/questions/52659/hyper-terminal-equivalent-in-windows-8
                                ممنون عباس آقای گل...آره نتم مشکل داشت گوگل و یاهو باز نمیشد!

www.intelart.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X