اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مصداق نویز روی مدارات AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مصداق نویز روی مدارات AVR

سلام خدمت مهندسان گرامی
    بحثآ‌های زیادی دربارهآ‌ی نویز پذیری تراشهآ‌ها و میکروهای مختلف شده که نمیآ‌خوام اینجا تکرار مکررات کنیم.
    فقط میآ‌خواستم بدونم که مصداق این نویز پذیری که میآ‌گن دقیقا چی هست؟مثلا روی کارکردش حین پروسهآ‌هایی که انجام میده یا اینکه روی کدهایی که روی حافظهآ‌ی فلش ریخته شده؟
    مثلا:
    تا حالا کسی دیده که نویز بتونه حافظهآ‌ی فلش AVR رو که پروگرام شده،تغییر بده؟
    مثلا روی همین تابلو روانآ‌هایی که هست من دیدم بعضی وقتا شدید قاطی میآ‌کنه.یا یکی از همین ساعتآ‌های حرم که با LED میآ‌سازن و نمونهآ‌ای از همین تابلو روانآ‌هاست دیدم که یه سری از LED هاش خود به خود همینآ‌جوری روشن و خاموش میآ‌شن در عین اینکه درست هم ساعتش کار میآ‌کنه.

حالا نمیآ‌دونم که دقیقا وقتی که قاطی میآ‌کنه چیکارش میآ‌کنن که درست میآ‌شه.ولی فکر میآ‌کنم که دوباره پروگرامش میآ‌کنن.چون من خودم سر کوچهآ‌مون یکی از این تابلو روانآ‌های ۶ رنگ تبلیغاتی که حدود یه متری بودش،طوری قاطی کرده بود که مثل یه تلویزیون فقط برفک میآ‌زد.حالا نمیآ‌دونم چطور درستش کردن ولی به نظرم راهی جز پروگرام دوباره نداره.
    در این مورد خاص هم ممنون میآ‌شم که دوستانی که تجربه دارن بگن که چطور درست میآ‌شه؟از رسیدن به جواب این سوال میآ‌خوام به این نتیجه برسم که با نویز برنامه ی پروگرام شده هم تحت تاثیر قرار میآ‌گیره یا نه؟
    اما چیزی که به نظرم میآ‌رسه اینه که اگه با پروگرام دوباره این مشکل در تابلو روان ها حل میآ‌شه،تا حدودی میآ‌شه نتیجه گیری کرد که برنامهآ‌ی پروگرام شده هم میآ‌تونه تحت تاثیر نویز قرار بگیره...

پیشاپیش ممنون بابت راهنماییتون

پاسخ : مصداق نویز روی مدارات AVR

سلام
    من به شخصه برام پیش نیومده که با نویز حافظه فلش میکروم به هم بریزه ولی برام پیش اومده که:
    -میکرو وسط کار قفل می کنه؛
    -اونجوری که توقع میره کار نمیکنه، مثلا یه پایه رو میزاری چشمک بزنه، به جاش یه پایه دیگه چشمک میزنه؛ (با این یه مورد بد اعصابم به هم ریخت )
    -میکرو اصلا کار نمیکنه؛
    ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

من نه دیدم و نه فکر کنم نویز بتونه روی حافظه فلش اثر بذاره.
      برای پروژه های صنعتی تون سعی کنید همیشه از واچ داگ استفاده کنید. خودش اگه مشکلی پیش بیاد ریست میشه. یه سری توصیه های دیگه هم تویه این تاپیک هست که عالیه. بخونیدش فکر نکنم دیگه مشکلی داشته باشید:

کاهش نویز در مدارات میکروکنترلری

دیدگاه

اگر فیوز برن اوت فعال نباشه و نویز شدید روی ولتاژ باشه ، میکرو ریست نمیشه و به کار خودش ادامه میده و
        عملکرد صحیح دستورات در ولتاژ های پایین توسط میکرو تضمین نشده است
        فلذا احتمال رایت نا خواسته رو ی EEPROM و یا اجرا شدن دستور SPM ( رایت روی فلش) وجود دارد
        که من به عینه تاثیر این فیوز بیت را دیده ام
        پس لطفا بعد از تشکر حواستان به این نکته مهم باشد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fakheri
          اگر فیوز برن اوت فعال نباشه و نویز شدید روی ولتاژ باشه ، میکرو ریست نمیشه و به کار خودش ادامه میده و
          عملکرد صحیح دستورات در ولتاژ های پایین توسط میکرو تضمین نشده است
          فلذا احتمال رایت نا خواسته رو ی EEPROM و یا اجرا شدن دستور SPM ( رایت روی فلش) وجود دارد
          که من به عینه تاثیر این فیوز بیت را دیده ام
          پس لطفا بعد از تشکر حواستان به این نکته مهم باشد .
          بسیار جالب بود آقای فخری.
          اون فیوز منظورتون BODEN هست؟
          میشه در مورد اون جایی که استفاده کردید و شرایط اونجا بگید و بگید که چطور فهمیدید که علتش اینه؟ دقیقا چه وضعیتی رخ داد(روی حافظه میکرو)؟

دیدگاه

با سلام مجدد
            فاخری هستم - بله منظورم boden هست
            ما تمام تنظیمات دستگاه رو روی EEPROM گذاشته بودیم - که در مواقعی تنظیمات درست UP نمی شد
            بعد خوندن EEPROM فهمیدیم که بی دلیل عوض میشن.
            تنها با فعال سازی BODEN ایراد کامل رفع شد.
            نکته مهم اینکه اگر با 5 ولت کار میکنید سطح را روی 4 بگذارید
            و اگر با 3.3 ولت کار میکنید سطح ریست را روی 2.7 بگذارید
            پس در نتیجه بعد از تشکر از این به بعد حواستان به سطح ولتاژ هم باشد.
            موفق باشد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fakheri
              با سلام مجدد
              فاخری هستم - بله منظورم boden هست
              ما تمام تنظیمات دستگاه رو روی EEPROM گذاشته بودیم - که در مواقعی تنظیمات درست UP نمی شد
              بعد خوندن EEPROM فهمیدیم که بی دلیل عوض میشن.
              تنها با فعال سازی BODEN ایراد کامل رفع شد.
              نکته مهم اینکه اگر با 5 ولت کار میکنید سطح را روی 4 بگذارید
              و اگر با 3.3 ولت کار میکنید سطح ریست را روی 2.7 بگذارید
              پس در نتیجه بعد از تشکر از این به بعد حواستان به سطح ولتاژ هم باشد.
              موفق باشد
              بسیار جالب بود.
              عذر می خوام چون اسمتون رو با یه a نوشتین من َ خوندم. فکر کنم باید دوتا aa می ذاشتین.
              در هر صورت بسیار ممنونم که اطلاعات خودتون رو در اختیار ما گذاشتین.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X