اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی sht10

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی sht10

سلام دوست عزیز فایل زیر رو دانلود کن
    http://s5.picofile.com/file/81334651...m_AVR.rar.html
    البته با بسکامه
    موفق باشی

دیدگاه

این فایل رو داشتم ..
      از اینترنت ...
      من میخوام با خور سنسور آشنا بشم نه صرفا برنامه آماده ...
      میشه کمکم کنین؟؟
      تیم کاوش در مسابقات بین المللی ایران اپن 2016.نمایشی.مین یاب.
      علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه!

دیدگاه

خوب اینکه داخل دیتاشیتش نوشته با ارسال چند بیت دستور میشه هم ریستش کرد هم ازش اطلاعات خواند .دقیقا میخوای چیکار کنی؟

دیدگاه

با سلام

دوست عزیز این سنسور دارای 10 پایه است که 6 تای آن بدون اتصال است و فقط 4 تای اون قابل استفاده است
          این 4 پایه شامل :

1 - (GND) زمین
          2 - (DATA) دیتای پروتکل I2C هستش که در 2 حالت ورودی و خروجی استفاده میشه
          3 - (SCK) کلاک این پروتکل میباشد که فقط به صورت ورودی مورد استفاده قرار میگیرد و جهت همزمانی این پروتکل استفاده میشود
          4 - (VCC) تغذیه بین 2.4 تا 5.5 ولت

نکات مهم :

1 - روی پایه دیتا (پایه2) طبق دستور دیتا شیت باید یک مقاومت پول پ 10 کیلو اهمی به تغذیه وصل بشه.
          2 - یک خازن 100 نانو فاراد نیز بین دو پایه زمین و تغذیه وصل شود(ترجیحاً نزدیک سنسور باشد،جهت نویز گیری بهتر)
          3 - اگر میخواهید مجموعه سنسور را روی برد اصلی خود بگذارید باید اطراف سنسور رو مانند شکل زیر برش دهید(دلیلشم بر طبق دیتاشیت اینه که انتقال حرارت از سمت قطعات به طرف سنسور به مینیمم خود میرسد)

یاعلی

دیدگاه

سلام . من یک سوال دارم دوستانی که می توانند کمک کنند.
            من می خواهم دما و رطوبت را با سنسور SHT10 اندازه بگیرم. می خواهم قبل از اینکه دما و رطوبت اندازه گیری بشه ، میکرو چک کنه که ایا سنسور به میکرو متصل است یا نه!!! من از کد هایی که در همین تاپیک بود استفاده کردم و جواب داد. ولی مشکلم این است که در صورتی که سنسور به میکرو متصل نباشد برنامه هنگامی که به دستورات اندازه گیری دما و رطوبت می رسد گیر می کند و ادامه برنامه اجرا نمی شود. من می خواهم که ابتدا برنامه چک کند که سنسور به میکرو متصل هست یا نه . در صورتی که متصل بود وارد مرحله اندازه گیری دما و رطوبت شود و در غیر اینصورت بقیه دستور ها که مربوط به دما و رطوبت نیست را اجرا کند و اجرای کل برنامه متوقف نشود.

در ضمن در راه اندازی این سنسور با یک مشکل هم روبرو شدم و ان این بود که مقاومت پول آپ پایه دیتا را نزدیک به میکرو متصل کرده بودم و سنسور را با سیم حدود نیم متری به میکرو متصل کرده بودم ، برنامه درست کار نمی کرد. مقاومت پول آپ را از کنار میکرو به کنار سنسور منتقل کردم درست شد.

دیدگاه

سلام دوستان
              من دارم sht10 رو با ایکسمگا راه اندازی میکنم.کتابخونه ای که نوشتم رو اتمگا جواب داده و تبدیلش کردم به ایکسمگا
              یه مشکل بزرگ دارم اونم اینه که وقتی پراب مولتی متر رو به یه طرف پایه sck وطرف دیگه به هر ولتاژی از مدار وصل میکنم جواب میده ولی همینکه پراب رو جدا میکنم دیگه جواب نمیده.
              نکته جالب اینه که اصلا مهم نیست پراب به مولتی متر وصل باشه.با سیم معمولی انجام دادم جواب نمیده.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X