اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی LCD Nokia - 1100 با بسکام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی LCD Nokia - 1100 با بسکام

نوشته اصلی توسط honestman
    سلام دوست من

لینک دانلود مشکل داره :biggrin: :biggrin:
    از این لینک بردار.
    http://s2.picofile.com/file/79860872...0_eca.rar.html

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید
      :smile:
      1.فونت فارسی هم میشه استفاده کرد با توجه به عکس هایی که شما گذاشتین ولی این فونت ها از کجا میان و چه طوری میشه به برنامه فونت اضافه کرد؟
      :smile: :smile: :smile:
      با تشکر
      این برنامه و کتابخانه و فونت از روی یک سایت روسی برداشته شده ...اگر خودتون توجه کرده باشین ابتدای فایل کتابخونه و توضیحات سطر های برنامه همه به زبان روسی هستش در مورد فونت فارسی اگه کلمه سلامتو پست اول منظورتونه کاملا مشخصه که یک عکسه نه فونت :biggrin:و متاسفانه هنوز کسی فونت فارسی برای بسکام نساخته ...فقط اینو میدونم که فایل فونت یک look up table هستش وحتی میشه آخر برنامه اضافه کرد برای دیدن محتویات این فایل باید از hex editor یک پروگرامر استفاده کنید

لینک دانلود مشکل داره :biggrin: :biggrin:
      دقیقا مشخص کنید کدوم لینک در کدوم پست مشکل داره تا کسی که گذاشته چک کنه :smile:
      جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
      دکتر محمود حسابی

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی LCD Nokia - 1100 با بسکام (ویرایش شده)

با عرض پوزش بابت پاسخ ندادن به سوال های شما من جواب سوال های شما را در صفحه اول همین تاپیک دادم
        با تشکر

دیدگاه

با سلام
          اول از همه تشکر میکنم بابت برنامه تون. برنامه رو اجرا کردم چرا نوشته ها و تصاویر برعکس نشون میدن؟!!! ضمنا من یک تصویر با برنامه Paint درست کردم و توسط بسکام BGF کردم ولی خراب نشون میده!! میشه لطف کنید علت رو بگین؟ مثلا سایز دقیق عکسها و نحوه دقیق تبدیل اونها و همچنین تغییر برنامه؟
          قال امام صادق (ع):
          هر چیزی زکاتی دارد و زکات علم آنست که به اهلش بیاموزی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط esmaeil57
            با سلام
            اول از همه تشکر میکنم بابت برنامه تون. برنامه رو اجرا کردم چرا نوشته ها و تصاویر برعکس نشون میدن؟!!! ضمنا من یک تصویر با برنامه Paint درست کردم و توسط بسکام BGF کردم ولی خراب نشون میده!! میشه لطف کنید علت رو بگین؟ مثلا سایز دقیق عکسها و نحوه دقیق تبدیل اونها و همچنین تغییر برنامه؟
            در مورد برعکس شدن نوشته ها و تصاویر من هم با یک lcd همین مشکل رو داشتم که با تعویض اون درست شد فکر میکنم نوع lcd ها فرق میکنه که باید تو برنامه قسمت انتخاب چیپ (cs)دستکاری بشه تا جواب بده :agree:
            برای سایز تصویر به مثال های خود برنامه که تو پوشه sources قرار داره مراجعه کنید که 72*96 هست و برای تغییر سایز عکس از برنامه ACDSee یا Microsoft office picture استفاده کنیدکه البته باید سیاه وسفید هم بشه که تو تاپیک های نمایش عکس بر روی lcd گرافیکی کاملا آموزش داده شده فقط
            این نکته خیلی مهمه که داخل بسکام موقع تبدیل حتما تیک SED series زده بشه
            جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
            دکتر محمود حسابی

دیدگاه

در مورد برعکس شدن نوشته ها و تصاویر من هم با یک lcd همین مشکل رو داشتم که با تعویض اون درست شد فکر میکنم نوع lcd ها فرق میکنه که باید تو برنامه قسمت انتخاب چیپ (cs)دستکاری بشه تا جواب بده :agree:
              سلام به شما دوست عزیز
              میشه توضیح بدید این lcd رو که عوض کردید اسمش چیه همون lcd 1100 رو یکی گذاشتید ؟؟؟؟
              دقیقا تو برنامه کتابخانه 1100 کجا رو باید تغییر بدم تا این بر عکس نشون دادن حروف و اعداد درست بشه؟؟؟؟؟؟
              ممنون

دیدگاه

با سلام
                1-برعکس نشان دادن lcd در پروتئوس اشکال از خود قطعه در نرم افزار می باشد ولی در عمل کاملا درست جواب می دهد اگر بخواهیم با تغییر کتابخانه این ردیف پیکسل را تغییر دهیم حالا در عمل برعکش می شود پس نگران نباشید .
                2- با تغییر lcd مشکل حل نمی شود (برای من این حالت پیش نیامده) این حالت فقط در پروتئوس اتفاق می افتد.
                3- برای تغییر عکس هم کاملا مشابه ال سی دی های گرافیکی مدل SED می باشد و برای راحتی کار می تواند عکس موجود در پوشه Source را در paint windows باز کرده و نوشته یا تصویر مورد نظر را وارد کرده یا بکشید و ذخیره کنید زیرا اندازه صفحه استاندارد خود صفحه lcd است. و در بسکام حتما گزینه SED Series را بزنید و در پوشه ای که فایل hex شما قرار دارد ذخیره کنید.
                4- این برنامه از lcd نوکیا 1100 ،1200 ، 2660 ، 2760 و 6085 پشتیانی می کند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EBI2009
                  راه اندازی LCDنوکیا 1110 در بسکام (مزیت اصلی LCD 1110نسبت به 1100 داشتن سوکت هست که خیلی راحت و بدون لحیم کاری میشه اونو تعویض کرد) :agree:در این برد برای میکرو smd atmega8 و برای تغذیه lcd و میکرو یک باطری3 ولت سکه ای 2025 گذاشتم مطابق شکل زیر (میکرو زیر lcdهست)
                  در واقع با کمترین فضا وهزینه وتغذیه میتونین یک پروژه با lcd گرافیکی بصورت پرتابل داشته باشین :nice:

اینم فایل برنامه و کتابخانه
                  http://www.mediafire.com/download/3be853denhs4t1j/1110+eca.rar
                  خیلی جالب و عالی درست کردین. :nice:
                  فقط یک سوال.آن فیشی که روی برد هست بهش بلندگو وصل میشه یا میکروفون؟به چه دردی میخوره؟
                  [glow=red,2,300]بیایید با کمک هم الکترونیک را گسترش دهیم[/glow]
                  [glow=yellow,2,300]AVR & ARM[/glow]
                  [glow=green,2,300]عشق است و برنامه نویسی [/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omidrobot
                    خیلی جالب و عالی درست کردین. :nice:
                    فقط یک سوال.آن فیشی که روی برد هست بهش بلندگو وصل میشه یا میکروفون؟به چه دردی میخوره؟
                    اون فیش سه پایه داره و به یکی از ورودی های آنالوگ به دیجیتال میکرو و vccو gnd متصله ...میشه برای مصارف مختلف استفاده کرد مثلا سنسور دما وصل کرد :read:
                    دکتر محمود حسابی

دیدگاه

سلام
                      این فایلها وکتابخونه برای راه اندازی lcd 1100 همش تو سایت روسی هست . ولی یه نفر بنام کاربری aawww در همین انجمن برنامه کاملشو نوشته بود که کاملا فونت فارسی به زبان بیسکام داشت . خودم هگزشو دریافت کردم وتست کردم چون قشنگ حرف به حرف نوشته میشد واز اخر پاک میشد ولی اگه عکس باشه اینطوری نمیتون باشه .پس چون شما تمام فایلها را از وب سایت های روسی بداشتین نگین که نمیشه فونت فارسی کرد .در حقیقت شما دارین فقط کپی میکنین وهیچ اطلاعی از نحوه ساخت فونت و کتابخونه ندارین .. :mrgreen: اگه اون روسی تونسته فونت روسی ایجاد کنه پس در حقیقت حتمی میشه فونت های دیگه هم ایجاد کرد. :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
                        سلام
                        این فایلها وکتابخونه برای راه اندازی lcd 1100 همش تو سایت روسی هست . ولی یه نفر بنام کاربری aawww در همین انجمن برنامه کاملشو نوشته بود که کاملا فونت فارسی به زبان بیسکام داشت . خودم هگزشو دریافت کردم وتست کردم چون قشنگ حرف به حرف نوشته میشد واز اخر پاک میشد ولی اگه عکس باشه اینطوری نمیتون باشه .پس چون شما تمام فایلها را از وب سایت های روسی بداشتین نگین که نمیشه فونت فارسی کرد .در حقیقت شما دارین فقط کپی میکنین وهیچ اطلاعی از نحوه ساخت فونت و کتابخونه ندارین .. :mrgreen: اگه اون روسی تونسته فونت روسی ایجاد کنه پس در حقیقت حتمی میشه فونت های دیگه هم ایجاد کرد. :nerd:
                        بی زحمت لینک اون صفحه که کاربری بنام aawww فونت فارسی گذاشته رو بدین تا ما هم استفاده کنیم . .. دوستان اگه کسی در مورد طراحی فونت اطلاع داره یا فونت جدید طراحی کرده تو همین صفحه بزاره خودم هم دارم روش کار میکنم اگه به نتیجه برسه میزارم :read:
                        دکتر محمود حسابی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EBI2009
                          بی زحمت لینک اون صفحه که کاربری بنام aawww فونت فارسی گذاشته رو بدین تا ما هم استفاده کنیم . .. دوستان اگه کسی در مورد طراحی فونت اطلاع داره یا فونت جدید طراحی کرده تو همین صفحه بزاره خودم هم دارم روش کار میکنم اگه به نتیجه برسه میزارم :read:
                          ظاهرا اینطور فهمیدم از انجمن اخراج شده ولی میتونید پست هاش را سرچ کنید این مال خیلی وقت پیش هست اون روز من ازش خواسته بودم که اگه راست میگه کتابخونشو در اختیارم قرار بده ولی این کار را نکرد اما یه فایل هگز فقط بهم داد که چند کلمه به ترتیب نوشته میشد و از اخر باز به ترتیب حرف به حرف جدا میشد و به اتمام میرسید . ولی هیچ برنامه و یا کتابخونه در اختیارم قرار نداد :nerd:

دیدگاه

فایل RAR که در تاپیک اول است را بعد از دانلود هر کاری میکنم نمیتونم باز کنم
                            برنامه Winrar ارور میده؟!

دوستان میتونن راهنمایی کنند؟
                            میتونید به صورت پسوند دیگری مثل Zip ان را فشرده کنید؟
                            دوستان این مشکل من را دارند؟

http://mohsengsm.persiangig.com/LCD%20NOKIA%201100.rar/download
                            آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                            مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                              فایل RAR که در تاپیک اول است را بعد از دانلود هر کاری میکنم نمیتونم باز کنم
                              برنامه Winrar ارور میده؟!

دوستان میتونن راهنمایی کنند؟
                              میتونید به صورت پسوند دیگری مثل Zip ان را فشرده کنید؟
                              دوستان این مشکل من را دارند؟

http://mohsengsm.persiangig.com/LCD%20NOKIA%201100.rar/download
                              دوستان؟

ذوستان کسی که میتونن فایل زیپ پست اول را از RAR خارج کنه
                              مبیونه بی زحمت دباره برای من فشردش کنه و بفرسته؟
                              آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                              مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                              _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                                دوستان؟

ذوستان کسی که میتونن فایل زیپ پست اول را از RAR خارج کنه
                                مبیونه بی زحمت دباره برای من فشردش کنه و بفرسته؟
                                همانطور که بارها تو همین پست همه گفتن اون فایل از یک سایت روسی برداشته شده میتونی از سایت اصلی هم برداری این لینک درسته http://mohsengsm.persiangig.com/1100...0.rar/download
                                دکتر محمود حسابی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X