اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

وصل کردن LED 1 وات به میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : وصل کردن LED 1 وات به میکرو

نوشته اصلی توسط punisher.x64
    آقای بیرامی ما که شاگرد شماییم ...اگه به این دوستمون هم این مدارو پیشنهاد دادم واسه اینه که خودم ازش استفاده کردم و خوب هم جواب گرفتم و نظرم هم اینه که از حداقل قطعات استفاده کنم ...
    حالا اگه میگید اینطوریه که من دیگه نباید چیزی بگم...
    من کوچیک همه هستم ولی طراحی مدار باید یه سری اصول داشته باشه
    یه حداقل هایی رو رعایت کنه تا بتونه مدتها کار کنه
    مدار منم حساس به دماست ، ولی جریانو در حدی گرفتم که تغییر دمایی زیادی نداشته باشه ( یک پنجم جریان نامی ترانزیستور )
    ببینید برای 5 ولت LED و مقاومت چون مثلا LED حدود 3.4 ولت میندازه 1.6 ولت می افه روی مقاومت که برای جریان 350 میلی آمپر توانی حدود 560 میلی وات میشه که خیلی زیاد نیست ولی اگه کمتر باشه بهتره ( همه دنیا دارن میرن به سمت تولیدات بهینه و کم مصرف و دوس دار منابع انرژی )
    در مدار شما که من نمیدونم واقعا با 5 ولت تونسنی 350 میلی آمپر ازش جریان بگیری یا نه ، جریان بیس هم زیاد میشه یعنی از همه طرف ما تلفات داریم حتی اگه بیس به میکرو نباشه و بتونه جریان مورد نیازو بده )
    حالا چرا بجای این کارا دوطبقه ترانزیستور که بتای خیلی خیلی بزرگتری داره استفاده نکنیم؟!
    یک میلی آمپر از میکرو میکشه و تا 1 آمپر میتونه جریان تولید کنه ( البته نیاز به قدری تغییر برای 1 آمپر داره )
    هم درست کار میکنه هم همیشه کار میکنه
    و چون 1 ولت هم برای اشباع روی کلکتور-امیتر BD135 می افته ولتاژ دوسر مقاومت سری با LED خیلی کم میشه و توان تلفاتی کم میشه و مقاومت هم کوچک تر میشه خلاصه همه چیزش خوب میشه :biggrin:
    بقول شما اگه LED ته نور کمی داشت ، میشه با یه مقاومت مثلا 10کیلو بیس رو پول دان کرد تا در زمان رها شدن خروجی میکرو ولتاژ بیس 0 بمونه و LED روشن نشه حتی میشه توی بیس یه دیود سری کرد و تا ولتاژ بیش از 0.7 نشده اصلا جریان در بیس برقرار نشه ( اینا همه برای بهبود مداره ، همیناس که میشه محصول آمریکایی )
    حالا مداری که من بالا گذاشتم مشکلی نداره و خیلی خوب یک عمر کار میکنه
    درایور شبکه و nRF24L01
    کاتالوگ محصولات
    کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
    شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
    فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

خیلی ممنون...این پول داون و دیود خیلی فکر خوبیه...
      فقط یه سوال : یکی از استادامون یه مرجع داشت که مشخصات کلیدی تمام ترانزیستورها رو داشت(مثلا Icbo و ... که واسه کارای معمولی بدردمون نمیخوره...این چیزای جزئی رو نداشت)...مشخصات کلی مثل ولتاژ کلکتور امیتر اشباع و بتای ترانزیستور و این حرفا...مثلا من این قضیه که ولتاژ اشباع BD135 یک ولت هست رو نمیدونستم...
      اسم همه ترانزیستورها رو هم نمیدونیم که بریم و دیتاشیتشون رو بخونیم که حتی اگه بشه هم کلی وقت میگیره...کلی گشتم ولی چیزی دستگیرم نشد
      شما همچین مرجعی سراغ ندارید ؟
      با تشکر
      تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط punisher.x64
        خیلی ممنون...این پول داون و دیود خیلی فکر خوبیه...
        فقط یه سوال : یکی از استادامون یه مرجع داشت که مشخصات کلیدی تمام ترانزیستورها رو داشت(مثلا Icbo و ... که واسه کارای معمولی بدردمون نمیخوره...این چیزای جزئی رو نداشت)...مشخصات کلی مثل ولتاژ کلکتور امیتر اشباع و بتای ترانزیستور و این حرفا...مثلا من این قضیه که ولتاژ اشباع BD135 یک ولت هست رو نمیدونستم...
        اسم همه ترانزیستورها رو هم نمیدونیم که بریم و دیتاشیتشون رو بخونیم که حتی اگه بشه هم کلی وقت میگیره...کلی گشتم ولی چیزی دستگیرم نشد
        شما همچین مرجعی سراغ ندارید ؟
        با تشکر
        بهترین مرجع ترانزیستورا VRT-DVD 2009 هست
        VRT DVD 2009
        درایور شبکه و nRF24L01
        کاتالوگ محصولات
        کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
        شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
        فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

این تاپیک یکم قدیمی هست ولی اینو برای کسایی میزارم که شاید هنوز با این قضیه مشکل داسته باشن
          برای اتصال چندتا LED به میکرو از آیسیهای Darlington Transistor Array هم میشه استفاده کرد
          این آیسی در حقیقت از چندتا ترانزیستور که به صورت دارلینگتون بسته شدن تشکیل شده. اگر تعداد led ها زیاده از این آیسی استفاده بشه برد و محصول نهایی کوچک و جمع و جور میشه. این آیسی ها معمولا تا 500ma و 50ولت میتونن درایو کنن. و به خوبی هم موج PWM رو میتونن تو خروجی قرار بدن (برای RGB خیلی بدرد میخوره)

javascriptpenreq('http://pdf.datasheetcatalog.com/datasheet2/5/0w2oz7jig6lt2chlgy7joisuwipy.pdf&#039

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X