اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مقایسه بین پروتکل های ارتباطی....؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مقایسه بین پروتکل های ارتباطی....؟؟

نوشته اصلی توسط alijamali74
    با سلام .
    اگه اشتباه نکنم شما هم avrکارین. :smile:
    ببین دوست عزیز من زبان اسمبلی کار میکنم :twisted:.یوسارت رو در مد نه بیتی تنظیم میکنیم ومستر واسلاو رو هم که مشخص میکنیم .با این روش در اسلاو اطلاعاتی که بصورت 8 بیتی باشد رو ازشون میگذره و فقط به داده های 9 بیتی عکس العمل نشون میده بنابراین اگر وقفه دریافت در اسلاو فعال باشد با دریافت داده 9 بیتی که حامل ادرس اسلاو میباشد همه اسلاوها این ادرس را دریافت خواهند کرد و پس از دریافت ان را با ادرس تعیین شده توسط ما مقایسه خواهند کرد
    در صورت تطابق ادرس اسلاو مورد نظر به مد هشت بیت تغییر مد میدهد و از این به بعد مستر اطلاعات رو به صورت 8 بیت ارسال میدارد بنابراین دیگر اسلاوها داده 8 بیت را دریافت نمی کنند وبه کار عادی خود ادامه میدهند.این را باید به یاد داشت که بعد از پایان ارسال داده مد ارسال در مستر واسلاو به مد9 بیتی تغییر باید یابد.
    سلام ، موضوع خوبیه. منم دارم روش یه مدت کار می کنم ... اینجا که شما slave ها رو خطاب می کنید. ارتباط فیزیکی در سطح TTL هست یا RS232 ?!!!

دیدگاه

من یه فکری کردم که نمی دونم به کار کسی بیاد یا نه ... !
      من Master رو PC در نظر گرفتم .
      slave 1 بورد شماره یک
      slave 2 بورد شماره دو
      3 ...................... سه
      الی ....
      Master به همه دسترسی خوندن ونوشتن داره ...
      اما هر slave فقط به رده های بالای خودش تا PC دسترسی داره ...

[img][/img]

دیدگاه

فک کنم منظورتون از slave همون master باشه (برای PC)

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

بله ، اشتباه تایپی بود . شرمنده.
          برای این کار از max233 استفاده می کنم ... نمی دونم بجز اینکه خازن نمی خواد چه تفاوتی با max232 داره . به نظر که یکی هستن تو کار ...
          اما یه سوال برام پیش اومده که من پایه های 3و20 (R1out,R2out) و 1و2 (T1in,T2in) رو به هم متصل کردم بعد دادم به RXD , TXD میکرو ...
          حالا سوالم اینه که آی سی max233 در این صورت آسیب نبینه .! ولی با این کار اون طرف max233 دو تا پورت مجزا دارم که یکی از کنترللر بالا سری میاد و یکی دیگه به کنترللر پایین دستی فرستاده میشه ...
          اینجوری شدنیه ؟!! آسیب نمی بینه max233 یا max232 ?!?!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X