اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت کنترل فاز با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت کنترل فاز با avr

نوشته اصلی توسط ahmad91 نمایش پست ها
    سلام دوستان.آیا این بحث کنترل فاز با avr بجایی رسیده.من شدیدا نیاز بیدا کردم بهش. البته بیشتر واسه بخش تشخیص عدم تقارن نیاز به یه مدار دقیقتر دارم.اگه کسی کار کرده لطفا راهنمایی کنید ممنووون
    کاری نداره 3 تا اینتراپت توی میکرو فعال کن
    دو تا رجیستر مثلا I و ERROR تعریف کن
    اگه به اولین اینتراپت R رسید و عدد I مساوی 0 بود I عدد 1 بده در غیر این صورت بیت اررور 1 کن
    اگه دومین اینتراپت S بود و عدد Iمساوی 1 بود به I عدد 2 بده و در غیر این صورت بیت ERROR یک کن
    حالا اگه سومین اینتراپت T بود و عدد I مساوی 2 بود I مساوی 0 کن در غیر این صورت بیت ERROR یک کن

دیدگاه

نه داداش همه دنبالشیم البته کار سختی نیس چون بلد نیستیم سخته
      گاهی نمی شود که نمی شود
      گاهی قرعه نگفته به نام تو می شود
      گاهی گدای گدایی و چاره چیست
      گاهی تمام شهر گدای تو میشود
      ای بنده بدان در این عالم ___هرچه خدا خواست همان می شور

دیدگاه

#define OUT PORTB.0

unsigned char i=0;
        bit ERROR=0;
        interrupt [EXT_INT0] void ext_int0_isr(void)
        {
        if(i==0)i=1;
        else ERROR=1;
        }

interrupt [EXT_INT1] void ext_int1_isr(void)
        {
        if(i==1)i=2;
        else ERROR=1;
        }

interrupt [EXT_INT2] void ext_int2_isr(void)
        {
        if(i==2)i=0,ERROR=0;
        else ERROR=1;
        }

void main(){
        DDRB.0=1;

delay_ms(100);
        while(1){

if(ERROR==0)OUT=1;
        else OUT=0;

}

}

این قبلا تست کردم کار کرده خروجی 3 فاز با تقسیم مقاومت کم کردم و ببعد به 40106 دارم که اشمیت تریگر هست
        فقط توی قسمت main سه تا اینتراپت روی لبه فعال کنید

دیدگاه

سام به شما دوست عزیز
          این واسه تقارن فازه
          گاهی نمی شود که نمی شود

دیدگاه

بله ولی برای گرفتن ولتاژ که کاری نداره با 3 تا تقسیم مقاومت ولتاژ بخون . من ترانس CT خودم پیچیدم با اون کار کردم

دیدگاه

من هر کار کردم نشد
              چطور ac رو بخونم مثال اگه ولتاژبالا و پایین شدچیکار کنم
              راستی چطور ct درست کردی اگه بشه منم باهاش آمپرمتر درست کنم
              گاهی نمی شود که نمی شود

دیدگاه

شما یه تقسیم مقاومت بزار مقاومت اول 100 کیلو و بعدی 1.5 کیلو اینجا اگه به رودی مقاومت 100 کیلو 220 ولت بدی خروجی حدودا 3.9 ولت داری حالا اگه ولتاژ بالاتر بره بشه 300 ولت باز ولتاژ ورودی adc میشه 5.4 ولت که مشکلی نیست با یک زنر 5.1 ولت میشه از این کار جلوگیری کرد. برای 3 تا r-s-t- همین کارو بکن و ولتاژ بخون
                برای جریان شما یه بوبین و هسته کوچک(از اونایی که توی منبع تغذیه سوئیچینگ هست ) بردار اولیه 2 دور سیم کلفت ( بسته به جریانی که ازش میکشی ) بپیچ و ثانویه 50 دور سیم نازک (من استاندارد ندارم هر چی دستم اومد میپیچم بعد توی برنامه درستش میکنم ) بپیچ حالا اولیه ترانسیه مصرف کننده وصل کن که 1 آمپر بکشه و ولتاژخروجی ترانس بخون مثلا 1 ولت داری حالا ببین ماکسیمم جریان که از مدار میکشی چقدرا مثلا 10 آمپر شما باید از خروجی ترانس سیتی که 50 دور بوده 25 دور باز کنی که روی 10 آمپر به شما 5 ولت بده یا همینجوری با یه تقسیم مقاومتی اونو کم کنی و ولتاژ با ADC میخونی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
                  شما یه تقسیم مقاومت بزار مقاومت اول 100 کیلو و بعدی 1.5 کیلو اینجا اگه به رودی مقاومت 100 کیلو 220 ولت بدی خروجی حدودا 3.9 ولت داری حالا اگه ولتاژ بالاتر بره بشه 300 ولت باز ولتاژ ورودی adc میشه 5.4 ولت که مشکلی نیست با یک زنر 5.1 ولت میشه از این کار جلوگیری کرد. برای 3 تا r-s-t- همین کارو بکن و ولتاژ بخون
                  برای جریان شما یه بوبین و هسته کوچک(از اونایی که توی منبع تغذیه سوئیچینگ هست ) بردار اولیه 2 دور سیم کلفت ( بسته به جریانی که ازش میکشی ) بپیچ و ثانویه 50 دور سیم نازک (من استاندارد ندارم هر چی دستم اومد میپیچم بعد توی برنامه درستش میکنم ) بپیچ حالا اولیه ترانسیه مصرف کننده وصل کن که 1 آمپر بکشه و ولتاژخروجی ترانس بخون مثلا 1 ولت داری حالا ببین ماکسیمم جریان که از مدار میکشی چقدرا مثلا 10 آمپر شما باید از خروجی ترانس سیتی که 50 دور بوده 25 دور باز کنی که روی 10 آمپر به شما 5 ولت بده یا همینجوری با یه تقسیم مقاومتی اونو کم کنی و ولتاژ با ADC میخونی

تا اینجا درست
                  من از یه دیودو مقاومت 270 کیلو و یه مقاومت 2.2 کیلو استفاده کردم برای خوندن با adc ومشکل من اینه موج سینوسی رو دارم میخونم بالا هم گفتم یه کنترل فازایرانی باز کردم تو اون کنترل فاز فقط از یک atmega 8 استفاده کرده بودند چند تا کنترل فاز دیگه هم باز کردن تقریبا از یک سیستم استفاده کرده بودند ولی از 40106 استفاده نکرده بودند
                  گاهی نمی شود که نمی شود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mfazl22 نمایش پست ها
                    تا اینجا درست
                    من از یه دیودو مقاومت 270 کیلو و یه مقاومت 2.2 کیلو استفاده کردم برای خوندن با adc ومشکل من اینه موج سینوسی رو دارم میخونم بالا هم گفتم یه کنترل فازایرانی باز کردم تو اون کنترل فاز فقط از یک atmega 8 استفاده کرده بودند چند تا کنترل فاز دیگه هم باز کردن تقریبا از یک سیستم استفاده کرده بودند ولی از 40106 استفاده نکرده بودند
                    خوب این تقسیم مقاومت هم خوبه . بعد اگه 40106 استفاده نکرده طراحی اونه این طراحی منه . من از جایی کپی نکردم

دیدگاه

بازم دستت درد نکنه داری همکاری میکنی باید راهی پیدا کنم که با اون روش درست شه
                      گاهی نمی شود که نمی شود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
                        کاری نداره 3 تا اینتراپت توی میکرو فعال کن
                        دو تا رجیستر مثلا I و ERROR تعریف کن
                        اگه به اولین اینتراپت R رسید و عدد I مساوی 0 بود I عدد 1 بده در غیر این صورت بیت اررور 1 کن
                        اگه دومین اینتراپت S بود و عدد Iمساوی 1 بود به I عدد 2 بده و در غیر این صورت بیت ERROR یک کن
                        حالا اگه سومین اینتراپت T بود و عدد I مساوی 2 بود I مساوی 0 کن در غیر این صورت بیت ERROR یک کن
                        ممنون.اینی که گفتین واسه توالی فازبوددرسته؟؟واسه عدم تقارن راهکاری به ذهنت رسیده؟؟ یعنی وقتی که ولتاژ ی فاز بیشتر از حد معمول بشه و دیگری کمتر بشهه

دیدگاه

بعدش نوشتم که باید ولتاژ بخونی . توی پست های بعدش .

دیدگاه

سلام. من یه مدار ساده میخام واسه تشخیص قطع فاز توی مدار سه فاز و فعال کردن یک رله. البته مشکل اینه که شکل موج فازها سینوسی نیست بلکه بصورت
                            پله ای هستش یعنی دارای سه سطح مثبت منفی و صفر هست.واسه سینوسی مدارشو دارم ولی نمیدونم واسه پله ای هم جواب میده یا نه.ممنون میشم کمک کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad91 نمایش پست ها
                              سلام. من یه مدار ساده میخام واسه تشخیص قطع فاز توی مدار سه فاز و فعال کردن یک رله. البته مشکل اینه که شکل موج فازها سینوسی نیست بلکه بصورت
                              پله ای هستش یعنی دارای سه سطح مثبت منفی و صفر هست.واسه سینوسی مدارشو دارم ولی نمیدونم واسه پله ای هم جواب میده یا نه.ممنون میشم کمک کنید
                              سه تا متغیر بنویس با اینتراپت تایمر ببرش بالا هر بار که پالس داشتی صفر بشه در غیر این صورت بره بالا و پورت رو یک میکنه و الارم خطا رو میتونی فعال کنی به همین راحتی
                              چند روز دیگه برنامه رو میزارم الان سرم شلوغه
                              جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۱۶:۰۵ ۱۳۹۵/۰۸/۲۹.
                              گاهی نمی شود که نمی شود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mfazl22 نمایش پست ها
                                سه تا متغیر بنویس با اینتراپت تایمر ببرش بالا هر بار که پالس داشتی صفر بشه در غیر این صورت بره بالا و پورت رو یک میکنه و الارم خطا رو میتونی فعال کنی به همین راحتی
                                چند روز دیگه برنامه رو میزارم الان سرم شلوغه
                                ممنون.ولی یه مدارآنالوگ ساده میخاستم.آیسی نمیخام استفاده کنم.
                                جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۱۶:۰۹ ۱۳۹۵/۰۸/۲۹.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X