اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت کنترل فاز با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت کنترل فاز با avr

سلام
    بچه ها یه کنترل فاز اعمالی که انجام میده شامل
    1-اعلام ولتاژبالا در سه فاز
    2-اعلام ولتاژ پایین
    3-واعلام توالی فازها
    4-اعلام قطع یا ضعیف شدن هر یک از فازها که می توان این را جز آیتم 2 هم دانست
    حالا به نظر شما با این همه معلومات :redface: :eek: می توانیم یک کنترل فاز بسازیم که میکرو این پارامتر ها را چک کنه آیا باadcمیکرو میشه
    اگه با adcبشه می تونیم ولتاژهر فاز را جداگانه یا با هم روی lcd نمایش داد اگه بشه چی میشه
    خواهش
    :nerd:حالا یه دانشمند با حال استارت کار را بزنه یه اطلاعاتی در مورد نمونه گیری از سه فاز380ولت بزاره

پاسخ : ساخت کنترل فاز با avr

خب برای نمونه گیری از چنین ولتاژهایی معمولا از ترانس های pt استفاده میشه خیلی آسونه ولی حالا دقیقا این کنترل فاز چه می کنه و کارش چیه که با avr بسازیسمش نمی دونم :rolleyes:
    یه کم در مورد کاری که انجام میده بیشتر توضیح بده
    خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
    [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 4850
      خب برای نمونه گیری از چنین ولتاژهایی معمولا از ترانس های pt استفاده میشه خیلی آسونه ولی حالا دقیقا این کنترل فاز چه می کنه و کارش چیه که با avr بسازیسمش نمی دونم :rolleyes:
      یه کم در مورد کاری که انجام میده بیشتر توضیح بده
      آره
      کنترل فاز یه رله حفاظتی برای حفاظت موتور های سه فاز صنعتی در تابلو های برق استفاده میشه و در مدار فرمان قرار میگیره طوری که یک کنتاکت داره وقتی سه فاز ورودی شبکه برق متعادل و فازها دارای ولتاژ مناسب باشد کنتاکت وصل و در صورت ایجاد خطا در سیستم برق ورودی قطع میشه
      به این سایت یه سر بزن:http://www.elmicro.ir/electric/industry/8-phase-control.html

دیدگاه

البته به pt نیازی نیست چون هزینه اون زیاد میشه من فکر می کنم اگر بتونبم ولتاژبین 0تا450ولت را به 0تا5 ولت تبدیل کنیم بتونیم این کار را انجام بدیم

دیدگاه

با سلام
          فکر میکنم برای تبدیل ولتاژ بالا به 5 ولت اونم برای نمونه برداری میکرو بشه از تقسیم مقاومتی استفاده کرد
          روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
            با سلام
            فکر میکنم برای تبدیل ولتاژ بالا به 5 ولت اونم برای نمونه برداری میکرو بشه از تقسیم مقاومتی استفاده کرد
            نه در این ولتاژ نمیشه اگه از این روش استفاده بشه تلفات بسیار زیادی خواهیم داشت و این روش با اینکه عمل مورد نظرمون رو انجام میده اما منطقی نیست من کنترل فازهایی که دیدم همشون از همین روش ترانس pt استفاده کردن ولی در یه نوع هم دیدم که سه سیم مربوط به سه فازمون از داخل خود کنترل فاز می گذرن که فکر کنم خود کنترل فاز داخلش یه نوع ترانس داشته که از میدان مقدار ولتاژ رو می خونده
            خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
            [hr]

دیدگاه

با سلام
              اون نمونه های که شما دیدی سیم از داخلش رد میشه کنترل فاز نیستن بلکه کنترل بار هستش که میشه گفت یه جورایی کار بیمتال رو انجام میده حتی بهتر از اون در مداراتی که از کنترل بار استفاده میشه .دیگه از بیمتال استفاده نمیکنن

دیدگاه

سلام مرسی بچه ها از کمکتون
                در ساخت کنترل فاز آنالوگ در اینترنت دیدم سه مقاومت 33مگا اهم را به صورت ستاره وصل کرده بود و از نقطه صفر نمونه برداری می کرد اگر صفر یا نزدیک صفر بود به عنوان متعادل بودن استفاده می شود وسه فاز را مستقیم به مقاومت ها وصل میکنیم
                به این آدرس حتما یه سر بزنید خیلی کمک میکنه طریقه ساخت کنترل فاز های معمولی
                http://www.hlachini.com/article52.html

دیدگاه

با سلام
                  خوشحالم که تونستی جوابی برای مشکلت پیدا کنی
                  این مدار از نظر تئوری مشکلی نداره .میمونه عمل که اونم باید خودت تست کنی

دیدگاه

نه به جواب نرسیدیم :cry: :question: :angry:
                    می خواهیم کنترل فاز دیجیتال بسازیم :read:این کنترل فاز انالوگ بود اگر بتونیم کنترل فازی درست کنیم که با میکرو کنترل بشه میشه از همان میکرو برای مدار فرمان هم استفاده کرد وبا یک کیت هم کنترل فاز داریم هم یه logoاگر بتونیم ولتاژ را به 0تا5 ولت تبدیل کنیم می تونیم از adc میکرو استفاده کنیم می تونیم ولت را هم روی lcdنمایش دهیم

دیدگاه

:angry:یعنی کسی دیگه نمی تونه کمکم کنه

دیدگاه

کسی دیگه کمک نمی کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kavosh_1
                          کسی دیگه کمک نمی کنه
                          سلام
                          یکی از دوستای من قبلا این رو با avr atmega32 ساخت که من فایلهاش رو ازش گرفتم ولی
                          الان پیداش نکردم تا فردا پیدا میکنم واسنون پلودش میکنم

دیدگاه

برای اندازه گیری ولتاژ میتونید از تقسیم مقاومت 33 مگا و 33 کیلو بین هر فاز و نول استفاده کنید. من قبلا اینو تست کردم. تقریبا نسبت 1 به 101 میشه. مستقیم هم میشه به adc میکرو مصلش کرد. فقط یه ایراد داره اون هم اینه که مجبورید نول رو به زمین مدارتون وصل کنید که یه کم خطرناکه.

دیدگاه

با سلام
                              برای ساخت کنترل فاز اندازه گیری ولتاژها فقط یک قسمت کار هست وشاید راحتترین بخشش چون یک کنترل فاز باید بتونه کارهای زیر را انجام بده
                              1-تشخیص جا به جایی فازها یعنی اگر r-s-t جابه جا وصل شدند خروجی قطع شود
                              2-تشخیص عدم تقارن ولتاژ بین فازها یعنی اگر ولتاژ یک فاز از فازهای دیگر کمتر بود که البته این میتونه قابل تنظیم باشه مثلا از 60 تا 90 ولت
                              3- تشخیص قطع یک فاز که در این حالت باید بشه اختلاف فاز 120 درجه بین فازها راهم اندازه گرفت چون وقتی یک فاز قطع میشه وموتور 2 فاز میشه شاید با اندازه گیری ولتاژنشه تشخیص داد چون ولتاژبرگشتی روی همان خط فاز میتونه به اندازه فاز یا 10-15 ولت کمتر ولتاژ داشته باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X