اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نویز lcd کاراکتری روی تغذیه و adc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نویز lcd کاراکتری روی تغذیه و adc

ال سی دی کاراکتری به پورت سی وصله- و بک لایت اون مستقیما با یه ترانزیستور ازخط مثبت مدار تغذیه میشه!
    با اسکوپ دیدم که ال سی دی روی خط تغذیه نویز میندازه! چطوری میتونم این نویز رو حذف کنم؟ روش اتصال هم همونی هست که معموله-
    کلا رو پینهای پورت سی که به ال سی دی وصله و خطوط تغذیه این نویز هست - حتی وقتی که میکرو روی برد نیست! یعنی معلومه که ال سی دی تولید میکنه

پاسخ : نویز lcd کاراکتری روی تغذیه و adc

عکس مدارت رو بزار حلش کنیم دوست عزیز

دیدگاه

مدار چیز خاصی نداره همین ال سی دی به پورت سی وصله و با اسکوپ میبینم نویز داره در حد میلی ولت
      اینم عکس مدار

http://upload.tehran98.com/upme/uploads/177cb4e74e9e140e1.jpg

دیدگاه

فک کردم مدارش رو عملی بستی
        شبیه ساز رو بیخیال و جواب نمیده.مدار رو بندش کار میکنه

دیدگاه

برادر من مدار عملی رو چطوری بذارم اینجا- خب باید تو یه چیزی بکشمش یا نه :smile:
          عملی بسته شده پی سی بی براش زده شده -همه چیش اماده است
          میگم با اسکپ تغذیه رو دیدم !!!!

دیدگاه

من خودم رو lcd زیاد کار نکردم... ولی چندتا از دوستان که با lcd کار میکردن مشکلات زیادی داشتن باهاش... بعد معلوم شد که مشکل پورت c هست که با lcd مشکل داره و راه اندازی lcd با پورت c معمولا دچار مشکل میشه... شاید اگه پورت رو عوض کنین مشکل حل بشه...
            NEVER NEVER NEVER give up

دیدگاه

اخه مسئله اینه که این نویز حتی وقتی میکرو رو از روی برد ورمیدارم و فقط تغذیه برد وصله هم رو زمین و تغذیه میفته! که علتش هم همین ال سی دی هست!
              یعنی بدون میکرو هم نویز هست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
                برادر من مدار عملی رو چطوری بذارم اینجا- خب باید تو یه چیزی بکشمش یا نه :smile:
                عملی بسته شده پی سی بی براش زده شده -همه چیش اماده است
                میگم با اسکپ تغذیه رو دیدم !!!!
                اشتبا برداشت کردم.شرمنده
                -بررسی کن که منبع خودش مشکل نداشته باشه.
                -اگه میتونی ترانزیستوررو از مدار حذف کن یا مطمعن باش که ترانزیستور خوب تحریک میشه .
                -بین پایه های 1و2 ال سی دی از دو خازن الکترولیتی و پلی استر به شماره های 100میکرو فاراد و100نانو فاراد استفاده کن.
                -پایه های 7و8و9و10رو به هم وصل کن و توسط مقاومت 10 کیلو به GNDوصل کن.

موفق باشی

دیدگاه

اگر تغذیه با استفاده از ترانس و پل دیود و خازن و رگولاتورهایی مانند 7805 تامین شده باشد، ولتاژ ریپل در خروجی پل دیود و خازن دارای فرکانس 100 هرتز ناشی از یکسوسازی سینوسی 50 هرتز است که این فرکانس 100 هرتز می تواند بر اثر نامرغوب بودن رگولاتور و یا نامناسب بودن طراحی مدار آن به خروجی رگولاتور منتقل شود. با اتصال BackLight، جریان کشی از تغذیه و در نتیجه دامنه ولتاژ ریپل افزایش می یابد و بنابراین در صورت وجود هرگونه اشکال در تغذیه، این فرکانس با دامنه بزرگتری به خروجی رگولاتور منتقل می شود. در همین رابطه با اسیلوسکوپ مشاهده کنید که فرکانس نوسانات آیا دارای مقداری حدود 100 هرتز هستند یا نه.
                  اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                  دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                  برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                  وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                  قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                  اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                  ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

تجربه شخصی من نشون داده این 7805 بیشتر برای مصارف آموزشی مناسبه البته اگه قبلش یک 7812 هم ولتاژ رو رگوله کنه و در واقع یک رگولاتور دو مرحله ای داشته باشیم تغذیه بهتری در اختیار خواهیم داشت، شما از یک 7805 دیگهم اگه در دسترسه استفاده کن، اگهم نیست بهتره به فکر تبدیلات dc-dc سوئیچینگ باشی مثل همونکه دوستمون گفت، گزینه بسیار مناسبیه و در بازار هم موجوده.اگه بازهم مشکل پابرجا بود باید به المان های دیگه مدار شک کنین.
                    کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

تا الان تصور میکردم ال سی دی عامل نویز هست ولی بعد از خارج کردن کلیه قطعات به نوبت دقیقا همین الان متوجه شدم که این نویز رو خود سنسور شارپ که به ADC وصله رو تغذیه میندازه-عجیبه حدود 3-5 میلی ولت و با فرکانس تقریبا یک کیلو هرتز-
                      چون خروجی سنسور ولتاژ هست من مستقیما با ADC میخونمش- ایا راه بهتری وجود داره؟ ایا این نویز خود سنسور روی عدد خونده شده توسط ADC تاثیر گذاره؟ ظاهرا که تاثیر گذاره-
                      چطوری میتونم حذفش کنم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X