اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول شبکه ENC28J60

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماژول شبکه ENC28J60

میشه یا این ماژول در گوگل سرچ کرد

دیدگاه

اگه بتونید php رو میکروتون سوار کنید هر کاری که بخواید میتونید بکنید......

دیدگاه

phpرو چه جوری باید سوار کنم بگمانم winCEباید استفاده کنم

دیدگاه

ما شنیده بودیم uc/os روی avr هم یجورایی میشه نصب کرد ولی wince دیگه ندیده بودم...... oo: oo:

اگه بشه که بله.......
          اره یچیزی میخواد مثل همین wince ......

دیدگاه

منم نگفتم روی avr

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بنیامین خلیلی
              منم نگفتم روی avr
              اره رو avr که نمیشه نصبش کرد.....

دیدگاه

من PICکار نکردم ولی این میکرو چند بیتی هستش

http://www.aparat.com/v/0tGqi/%D8%A7...%B1_PIC18f8722

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بنیامین خلیلی
                  من PICکار نکردم ولی این میکرو چند بیتی هستش

http://www.aparat.com/v/0tGqi/%D8%A7...%B1_PIC18f8722
                  سلام این میکرو 8 بیتی هست ......

دیدگاه

شماها چی میگین؟ PHP روی avr ؟؟؟ :biggrin:
                    PHP از زبانهای سرور ساید هستش، نه کلاینت ساید. برای اجرای php باید نرم افزارش روی سرور باشه، حالا شما میخواید توی میکرو php اجرا کنید؟! جل الخالق oo: oo: oo: :surprised: :surprised: :eek: :eek: :eek:
                    من این ماژولو با کدویژن بستم و جواب هم گرفتم. ماژول خیلی خوبیه. میتونیم به زبان جاوا طوری برنامه بنویسیم که مثلا هر 1 ثانیه به ماژول ریکوئست فرستاده بشه و صفحه خود به خود ریفرش بشه.
                    انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

PHP از زبانهای سرور ساید هستش، نه کلاینت ساید. برای اجرای php باید نرم افزارش روی سرور باشه،
                      من در مورد عملی بودن یا فیر ممکن بودن پیاده کردن PHP روی AVR نظری ندارم،
                      اما این مساله ی سرور ساید بودن ب تنهایی مشکلی ایجاد نمیکند.
                      چون شما میتوانید روی یک AVR معمول هم یک سرور کوچک راه اندازی کنید و...
                      پس صددرصد لازم نیست میکروی شما نقش یک کلاینت را داشته باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedtaran
                        شماها چی میگین؟ PHP روی avr ؟؟؟ :biggrin:
                        PHP از زبانهای سرور ساید هستش، نه کلاینت ساید. برای اجرای php باید نرم افزارش روی سرور باشه، حالا شما میخواید توی میکرو php اجرا کنید؟! جل الخالق oo: oo: oo: :surprised: :surprised: :eek: :eek: :eek:
                        من این ماژولو با کدویژن بستم و جواب هم گرفتم. ماژول خیلی خوبیه. میتونیم به زبان جاوا طوری برنامه بنویسیم که مثلا هر 1 ثانیه به ماژول ریکوئست فرستاده بشه و صفحه خود به خود ریفرش بشه.
                        دوست ما هم اینا رو میدونیم

اون avr که بستی الان خودش ی web server

البته فکر منم یجورایی بشه :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedtaran
                          با سلام
                          میشه بپرسم پروژه رو به چه زبانی نوشتین؟ خوب کار میکنه؟ چه پروژه ای باهاش انجام دادین؟ این پروژه کارشناسی منه. من تونستم با کدویژن و کتابخانه ethernet.h راش بندازم
                          با سی نوشتم
                          اره خوب کار میکنه ....
                          به قول این دوستمون بنزی هست که پیکان مسلکه
                          میکرو من avr نبود .. نمیدونم کتابخونش تو کدویژن چی هست
                          من یه سوال پرسیدم جوابش رسید به php

جواب سوالم هم گرفتم ..... امروز با سی شارپ یک کد ترافیک شبکه نوشتم برد باهاش تست کردم جواب داد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MReza.p
                            من در مورد عملی بودن یا فیر ممکن بودن پیاده کردن PHP روی AVR نظری ندارم،
                            اما این مساله ی سرور ساید بودن ب تنهایی مشکلی ایجاد نمیکند.
                            چون شما میتوانید روی یک AVR معمول هم یک سرور کوچک راه اندازی کنید و...
                            پس صددرصد لازم نیست میکروی شما نقش یک کلاینت را داشته باشد.
                            اصلا امکان نداره روی AVR برنامه ای با این عظمت نوشت. یه چیزی فراتر از محاله oo: میدونید باید زبان php توی سرور کامپایل بشه و بعدش اجرا بشه (روی سرور) و بعدش پاسخ مربوطه برگرده.حالا شما میگین میشه این کارو روی میکرو انجام داد؟ خدای من :eek: همین کامپایل کردن یک زبان یه دنیاییه که سرو ته نداره. کامپایلرهای سرور نوعی ابر نرم افزار هستن که نمیشه ازشون سر در آوورد. چه برسه به این که بخواین برنامشو روی AVR بنویسین!
                            منظورتون از این جمله چیه؟
                            پس صددرصد لازم نیست میکروی شما نقش یک کلاینت را داشته باشد
                            من کی گفتم میکرو باید نقش کلاینت بازی کنه؟ من میگم نمیتونه نقش سروری رو بازی کنه که بتونه کامپایل و اجرای کد داشته باشه. فقط میتونه ریکوءست بگیره و جواب بده. پس به سختی میتونیم اسمشو سرور بذاریم. اونم بخاطر اینکه چندتا پروتکل ارتباطی مثل tcp/ip و udp داره.
                            با جاوا میتونید بنویسید. چون طرف کلاینت و توی مرورگر اجرا میشه. نه توی سرور.
                            با تشکر
                            موفق باشید
                            انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

من هم نگفتم که روی یک AVR کدهای PHP کامپایل میشه.
                              البته سیستم فوق العاده قوی ای هم نیاز ندارید و خیلی از ما تجربه ی کامپایل PHP روی لوکال هاست رو داشتیم.

منظور بنده فقط اشاره به این مورد بود که AVR میتونه با همون کلاک 16MHZ نقش یک سرور ساده رو ایفا کنه.
                              البته مسلمآ به کمک رابط برای لایه های سخت افزاری و نرم افزاری شبکه.
                              برای مثال یک سرور هواشناسی ساده ک زمانی قرار بود ب عنوان پروژه کارشناسی ارائه بدیم.
                              دیتای تصاویر و متن و کدهای HTML هم روی SD ذخیره می شدند.

دیدگاه

دوستان تونستن تا حالا ی عکس باش بفرستن
                                عکسه فرمتش چیبوده؟
                                بعد دیکده شده فرستادیش دیگه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X